Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciebie już przez przypadek namierzyłamLolka30 wrote:Proponuję zrobić post na fb z nickami z IG, bo tak to każdy będzie mógł nas potem znaleźć na IG 😉.
Lolka30 lubi tę wiadomość
-
Najpierw było forum, później fb, teraz IG, zaraz przyjdzie czas na spotkanie w realu 😁.
stresant, espoir, Kasiulka90, nick nieaktualny, Fasolka77 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Dziecko moje nieodkladalne cały dzień... aby moc zjeść wziąć prysznic poszłam tropem Indii i wsadzilam mu poszewkę od mojego Jasia pod łeb. Może chociaż zdążę się wysikac xd
india, mysla.nieskalana, Fasolka77 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
A jak nie to już się odgrażałam oknem życia. co prawda mąż wtedy powiedział ze on go przygarnie ale wiecie nie wiadomo jak długo wytrzyma xd
nick nieaktualny, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyślę że to jest super opcja. Poważnie. Jak nie szkoda ci funduszy to bierz.Wiewióreczka wrote:Karmelka, co sądzisz o laktatorze na dwa cycki jednocześnie?
są takie...XXI wiek, nowoczesną mućką być... serio nad tym myślę, bo szkoda mi czasu na odciąganie.
Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo dokładnie... Mają prawowitego króla a oni kuźwa głosowanie urządzają ... I Sansa wielce odważna 😂. A Snow...takie nasienie marnować 😉Mama36 wrote:Ja jestem zdruzgotana!!! Brian Kaleki.. Really??? Ten odcinek to w ogóle jakby kabaret...
Czekałam na to 8 lat... Zalamka.
Lolka30, DorotaAnna, B_002, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ja mam ten z aliexpress na 2 cycki a o tak odciagalam solo. Narazie nie odciagam udaje nam sie cycowac na biezaco bez problemu ze nagle koniec mleka i trzeba dokarmiac. A zapasow nie gromadze.Karmelllka90 wrote:Myślę że to jest super opcja. Poważnie. Jak nie szkoda ci funduszy to bierz.
-
Nie wiem w jakim tempie je moja córka, ale wygląda jakby ktoś jej miał zaraz zabrać tego cycka i żeby jej tylko nie zabrakło

Po 3 minutach już sobie tak porządnie bekła i je dalej.
To ja się nie dziwię że jej 10 minut wystarczy i żołądek zapełniony
Daffi, Daffi, nick nieaktualny, Fasolka77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

29.03.2019 [39+2] Zosia
2580g, 52cm, 10pkt, SN -
u nas dzis wyjatkowo dluzsze karmmienia.B_002 wrote:Nie wiem w jakim tempie je moja córka, ale wygląda jakby ktoś jej miał zaraz zabrać tego cycka i żeby jej tylko nie zabrakło

Po 3 minutach już sobie tak porządnie bekła i je dalej.
To ja się nie dziwię że jej 10 minut wystarczy i żołądek zapełniony
dzis test. porosilam meza o łazanki a one sa z kapusta kiszona podsmazona..
-
nick nieaktualny
-
Ja mam elastyczną lenny lamb i ją lubię, łatwo się wiąże i całkiem szybko, wygodnie się nosi. One mają 5 metrów.Daffi wrote:I stało sie.
chce chuste!
laski jaka wziac? sa takie zeby starczylo materialu na grubasa?
29.03.2019 [39+2] Zosia
2580g, 52cm, 10pkt, SN -
nick nieaktualnyDaffi ty nie schizuj bo cię kopnę w dupę. Masz super laktację i nie panikuj. Laktator najlepszy masz w synu. I przestań z tym modyfikiem bo ja tylko czytałam i już miałam cię zjebac ale widziałam że pogorsze sprawę.Daffi wrote:Ja mam ten z aliexpress na 2 cycki a o tak odciagalam solo. Narazie nie odciagam udaje nam sie cycowac na biezaco bez problemu ze nagle koniec mleka i trzeba dokarmiac. A zapasow nie gromadze.
-
nick nieaktualnyJa wczoraj zrobiłam i zjadłam surowke z kapusty i szczerze po niej moje dziecko było nakgrzeczniejsze max.Daffi wrote:u nas dzis wyjatkowo dluzsze karmmienia.
dzis test. porosilam meza o łazanki a one sa z kapusta kiszona podsmazona..
Daffi ja właśnie przeezucilam się z chusty do nosidełka. Dziś zamówiłam. Może dlatego nie do końca zaufalam chuscie bo kółkowa mam... Nie wiem -
nick nieaktualnyLennyLamb elastyczna bardzo łatwa w dociaganiu ma 5 m więc jest serio długa. I ma świetna cenę.Daffi wrote:I stało sie.
chce chuste!
laski jaka wziac? sa takie zeby starczylo materialu na grubasa?
https://pl.lennylamb.com/shop/by/product_group/baby_wraps/erp_product_type/stretchy_wrapsWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2019, 21:50