Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
chce_byc_mama wrote:Dziewczyny, a czy Wasze Maluchy pachna dzidziusiem...?Bo niby tak mowili, ze takie male to tak slodko pachna dzidziusiem wiec sie zastanawiam, czy to tylko moj jest takim smierdziuszkiem.
Zgodnie z zaleceniami kapalismy go przez dluzszy czas w samej wodzie bez zadnych srodkow, no ale glowka mu tak brzydko pachnie ze zaczelismy dolewac do wody olilatum, a potem jakis in my plyn dla zapachu no ale to nic nie daje... wogole nie pachnie swiezo nawet po kapaniua jak bony zasadzi to już w ogóle
chociaż od kiedyś nie ma ciemieniuchy jest lepiej i juz sie nie martwie co goście powiedzą jak go wezmą na rece
-
Wiecie co mam dylemat xd młody zasnął przy robieniu kupy. Wali na kilometr i nie wiem czy przewijać czy poczekać aż się obudzi? 😂
mysla.nieskalana, B_002 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
DorotaAnna wrote:Wiecie co mam dylemat xd młody zasnął przy robieniu kupy. Wali na kilometr i nie wiem czy przewijać czy poczekać aż się obudzi? 😂
Dorota ja zawsze przewijam, ale Poli pdparzenia robia sie z preskoscia swistla wiec wiesz
Kurde, zaraz o tych uszach poczytam. Ale to chyba mit, a jak sie idzie na basen?
Ja bylam tylko ostrozna w 1 mż. A reraz Poli robi sobie w wannie taki relaks. Unosi sie na wodzie, rozlozona jak zaba z zamoczona glowa łącznie z uszami 😊 -
martusiawp wrote:Daffi a te Wasze cyrki przy piersi nie są spowodowane tym że pokarm za szybko leci?
Bo to co opisujesz jest tez u nas, i powodem jest zbyt szybko lecące mleko.
Młoda wkurza się, łapie puszcza pierś, wije się, wygina, krzyczy. Dochodzi tylko dławienie się albo zatykanie, że nie może złapać powietrza. -
Fasolka77 wrote:Mam nadzieję że ze względu na noworodka w domu bo traktują się priorytetowo!
Fasolka77, Mama36 lubią tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:A uszy można moczyc? Tzn trzeba pilnować żeby głębiej woda nie wleciala?
Misia u nas jest podobnie, mała czasami i pół godz je, ale na razie tylko z butelki, a później standard, mycie wyparxanie i za chwilę od nowa. Ja równocześnie odciagam i karmię więc kilka minut oszczędzam.
Wczoraj się martwiłem że Nina je za dużo i aż ulewa, teraz się martwię że je za mało i dalej ulewa więcej niż kiedyś. Skąd to ulewanie? -
Przebrałam bo mi go żal jednak było xd ale śpi dalej
B_002 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Daffi u mnie jest podobnie, sankropelki mleka, czasem mi leci samo, ale generalnie musi nastapic wyplyw, to wtedy ladnie mleczko leci. Zeby byl wyplyw dziecko musi postymulowac brodawke, possac, jak jest glodne i denerwuje sie to nie skupia sie na robocie tylko na niezadowoleniu, ze nie ma latwo i przyjemnie, kiedy jest najbardziej glodny. A jak dziecko placze to ten glod trwa juz dobra chwile, bo nie placze, jak juz jest glodne, tylko jak juz nie moze wytrzymac.
-
Hello,przesylam zdjęcie zrobione przez męża, z czapeczka hanby 😎
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e6889e5dfd84.jpg
Robione w nocy, stąd kiepska jakość.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2019, 10:27
Fasolka77, DorotaAnna, Tysia89, Misiabella, stresant, mysla.nieskalana, martusiawp, Mama36, Daffi, B_002, Lolka30, Tunia76, Wiewióreczka, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
Fasolka widzisz nie tylko u mnie jest ciekawie u Kiwona też sobie ładnie radzą z problemami 🤗
Fasolka77, mysla.nieskalana, Kiwona, Lolka30 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Mój mały chyba chce odpokutować wczorajszy koncert i śpi cały czas w zasadzie budzi się na karmienie i śpi dalej. Jadł dzisiaj o 1.40 potem 5.40 i 9.40 aż nie wiem czy włączać serial robić kawę sprzątać w łazience?? Zaczne chyba od prania xd👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
DorotaAnna wrote:Mój mały chyba chce odpokutować wczorajszy koncert i śpi cały czas w zasadzie budzi się na karmienie i śpi dalej. Jadł dzisiaj o 1.40 potem 5.40 i 9.40 aż nie wiem czy włączać serial robić kawę sprzątać w łazience?? Zaczne chyba od prania xd
mój też zasnałale ja sobie oglądnę "Przyjaciółki" i zjem lody
Fasolka77
-
dziewczyny a ta ciemienucha moze "odrastac" ja wlacze juz 2 tygodnie smaruje oliwka i sciagam a wydaje mi sie ze pojawia sie nowa.....za tydzien chrzciny musze malego wyszykowac bo wstyd bedzie....jutro skocze do ojczyzny po ten olian na ciemieniuche....o ile dojade bo u nas wszedzie woda Olza miala 5 metrow....