Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Dawaj link!!
Mój link już nieaktywny, ale tutaj takie same:
26,78 zł 36%OFF | Niuniu Daddy Cotton Crochet Newborn Baby Blankets Cellular Blanket Summer Candy Color Casual Sleeping Bed Supplies Hole Wrap
https://s.click.aliexpress.com/e/cjnVrpn6 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:U Nas dziś 25 st!!
Na tapetę wjechaly Rampersy i krótkie spodenki i Matka wybiera i się zdecydować nie może hihi
.. Bo oczywiście od jutra pogorszenie pogody 😑 -
Fasolka77 wrote:chce_byc_mama jak po wczorajszym? dostal stary OPR czy mu odpuścilaś?
Dostal zjebe. Jak wrocilam do domu to na stoliku w salonie stal dla mnie prezent - ramka ze zdjeciem Malego i rego raczka odbita w gipsie + napisane zyczenia. Powiedzialam “dziekuje, zaraz zobacze” i nie czytalam jeszcze co tam jest napisane. Powiedzialam, ze wolalabym zeby spedzil ten dzien ze mna, a jak juz chcial mi zrobic prezent to mogl to ogarnac wczesniej - przeciez dzien Matki nie wyskoczyl nagle, tylko co roku jest w ten sam dzien....
-
A tak wogole to kupilam wczoraj lezaczek-bujaczek I jak narazie jest dla mnie jak zbawienie! Klade Malego, nastawiam na 10 minut na najlzejsze bujanie, a on usypia! Normalnie to musialabym teraz chodzic z nim ja rekach I go kolysac, a tymczasem on teraz lezy i sie buja, a ja leze w lozku. Cud!
Fasolka77, DorotaAnna, AniaKJ, B_002, Misiabella lubią tę wiadomość
-
chce_byc_mama wrote:Dostal zjebe. Jak wrocilam do domu to na stoliku w salonie stal dla mnie prezent - ramka ze zdjeciem Malego i rego raczka odbita w gipsie + napisane zyczenia. Powiedzialam “dziekuje, zaraz zobacze” i nie czytalam jeszcze co tam jest napisane. Powiedzialam, ze wolalabym zeby spedzil ten dzien ze mna, a jak juz chcial mi zrobic prezent to mogl to ogarnac wczesniej - przeciez dzien Matki nie wyskoczyl nagle, tylko co roku jest w ten sam dzien....
I co on na to?Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:U naA tez 25 w cieniu więc ja to chyba muszę moja wystawić na golasa. Wczoraj przy 22 już leżała w samym cieniutkim body na krótko. Ja oszaleje z moją sralucha
A jak u mnie 22 st ma być ale bez słońca to jakbyście ubrały?👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
DorotaAnna wrote:A jak u mnie 22 st ma być ale bez słońca to jakbyście ubrały?
U nas dzis taka sama pogoda.. 22 stopnie i bez slonka tak trochę szaro buro jest.. Wlasnie M z mlodym spaceruje w foteliku na stelazu wozka jak opisałam wyzej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2019, 09:33
DorotaAnna, B_002 lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:jak zjadłam wczoraj parę truskawek i ananasa i dziś rano Bunio nie ma wysypki to mogę już uznać, że sezon truskawkowy należy do mnie?
albo ma wysypke albo potowki. Wyskoczyło jej coś na tym policzku który najczęściej przycisk do przescieradla/pieluszki z powodu asymetrie. I nie wiem czy to przypadek
-
Karmelllka90 wrote:Na prawdę? Mi położna pokazała i nam się super oczyszcza. Czasem to jak wyciagne gluciora to mam wrażenie ze z pod mózgu go wyciągam
To też zapytam położnej.
Ja tymi patyczkami to daję rade wyjąć tylko te, co praktycznie wystają z noska.
A te. Co widzę w glebi są dla mnie nieosiagalne.😕Kiwona lubi tę wiadomość
-
Tunia76 wrote:Tymi patyczkami dla dzieci? Z tą końcówką taka pekata?
To też zapytam położnej.
Ja tymi patyczkami to daję rade wyjąć tylko te, co praktycznie wystają z noska.
A te. Co widzę w glebi są dla mnie nieosiagalne.😕
Tunia bo musisz najpierw solą fizjologiczna zakropićone wtedy tak ładnie spłyną że je dosięgniesz. Ja też tak robię
i tymi patyczkami dla dzieci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2019, 09:49
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️