Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:U mnie od poczatku ciazy ph 6,5 a wg USG z wczoraj (u nas doktor z certyfikatem) chlopczyk
Przed ciążą ostatnie ph 5. Ja mam kamice nerkowa i z moczem zawsze mi cyrki wychodza. -
Daffi wrote:Jestem ciekawa jak będzie u mnie. Mam kamice pęcherzykowa i bardzo boje sie zeby w ciazy zaden atak sie nie pojawił. Wy juz badania robilyscie a ja mam dopiero skierowanie na 1sze i jutro ide je zrobic i sie okaze co z ta moja glukoza.
Witaj w klubie, tez mam kamień w pęcherzyku -
nick nieaktualny
-
Karollinax26 wrote:Dziewczyny a czy winogrona można ?
Jeśli masz takie które da się jeść bez skórki to można.
Rodzynek się jeść nie powinno bo to suszone winogrona ze skórką.
29.03.2019 [39+2] Zosia 2580g, 52cm, 10pkt, SN -
Paula 90 wrote:Mozemy bez ograniczen pic herbate Rooibos. W biedronce jest przepyszna z karmelem. Ja pije na potege.
Kawe pijam od czasu do czasu jeden kubek maks. Pierwsze 2 miesiace nie mialam kawy w ustach
A Rooibos to chyba czerwona herbata? Ja czasem piłam czerwoną, ale też niewiele.
Ogólnie to najbardziej lubię owocowe, sprawdzam tylko żeby nie było suszonych liści malin No owocowe to trzeba kupić porządne, bo te tanie z supermarketu to są czasem tylko "o smaku owocowym" a nie "owocowe". Te prawdziwe są pyszne
29.03.2019 [39+2] Zosia 2580g, 52cm, 10pkt, SN -
Ja teraz piję już tylko wodę. Po herbacie wwymiotuje i po kawie też. Njagorsze jest to, że mam niskie ciśnienie, zwykle 90/60 i nie mam pomysłu jak je podnieść.
Wcześniej potrafiłam wypić 3 kawy dziennie, jak zaszła w ciążę piłam jedną, a teraz nie mogę wwcale
Myślałam by kupić sokowirówkę i wyciskać soki, bo ilość cukru w tych sklepowych to zabójstwo dla każdego człowieka -
Karmelllka90 wrote:U stomatologa wizyta w 10 min ... wszytskie zeby zdrowe poza tym mam kamień, ale mam za 4 tygodnie przyjść będziemy usuwać. Kurczę strasznie szybko mi sie osadza
Wg pH wychodzi chłopczyk wg sugestii lekarza po wyrostku dziewczynka No nic zobaczymy co tam sie kryje
Zgadzam się z Wami co do rozstępów, też kończyłam kosmetologię (hobbistycznie, bo zawód mam zupełnie inny). To są uwarunkowania genetyczne, szkoda kasy na drogie kremy. Ja mam dobry emolient apteczny, dużo nie kosztuje a skóra po nim miękka i miła -
nick nieaktualnyWinogrona i rodzynki trzeba ograniczac. Ale nie trzeba z nich rezygnowac całkowicie. Skladnik znajdujący sie w skorce winogron moze w nadmiarze u plodu spowodowac wady serca, ale tez trzustki.
Rooibos to herbara z ostrokrzewu, ma taki waniliowy aromat. Hetbata czerwona to inny rodzaj naparu zwyklej herbaty o ziemistym smaku. Co do czerwonej nie jestem pewnaale rooibos mozna i jest pyszny
Na niskie cisnienie moj diabetolog powiedzial mi ze powinno sie pic duzo wody, zeby dobrze nawodnic łożysko. Niskue cisnienie nie jest poza tym grozne, gorsze jest za wysokie. Ja mam 90/50 w najgorszych momentach. -
Paula 90 wrote:Winogrona i rodzynki trzeba ograniczac. Ale nie trzeba z nich rezygnowac całkowicie. Skladnik znajdujący sie w skorce winogron moze w nadmiarze u plodu spowodowac wady serca, ale tez trzustki.
Rooibos to herbara z ostrokrzewu, ma taki waniliowy aromat. Hetbata czerwona to inny rodzaj naparu zwyklej herbaty o ziemistym smaku. Co do czerwonej nie jestem pewnaale rooibos mozna i jest pyszny
Na niskie cisnienie moj diabetolog powiedzial mi ze powinno sie pic duzo wody, zeby dobrze nawodnic łożysko. Niskue cisnienie nie jest poza tym grozne, gorsze jest za wysokie. Ja mam 90/50 w najgorszych momentach.
Może dlatego mi się Rooibos skojarzył z czerwoną herbatą. Faktycznie ma też czerwony kolorWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2018, 15:33
Paula 90 lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia 2580g, 52cm, 10pkt, SN