Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelllka90 wrote:Tulą i manduka dwie bardzo dobre firmy. Ale dla takiego malucha najzdrowsza chusta bez dwóch zdań
A nosicie takie maluszki 4 kg czy to jeszcze za wcześnie? Mam na myśli ta tule? Czy jednak marsupi jest najlepsze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2019, 17:07
Fasolka77
-
Bubek wrote:Fasolka moja sie wkur.. jak lezy i w sufit patrzy, kupilismy wiec lezaczek, zobaczymy czy cos zmieni
U nas leżaczek na chwilę...i to nie zawsze... Ale ja chcę wychodzić na spacery....ale widzę, że gondola już mu się znudziła...Bubek lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:A nosicie takie maluszki 4 kg czy to jeszcze za wcześnie? Mam na myśli ta tyle? Czy jednak marsupi jest najlepsze?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2019, 17:14
Fasolka77, Misiabella lubią tę wiadomość
-
Lili u mnie takie awantury przy piersi zazwyczaj przy wieczornym karmieniu 🤔
Fasola u nas tez juz od jakoegos czasu problem z gondola. Kazdy spacer to stres. Ja od srodka powklejalam gwiazdki, przyczepilam zabawki i mam taka piszczaca sowe zeby w krytycznych sytuacjach corcie zabawiac. Niestety czasem nic nie skitkuje i tylko rączkiFasolka77 lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Ja Marsupi nie znam. Mi fizjoterapeutka powiedziała że do momentu aż dziecko samo nie zacznie siedzieć tylko chusta jest zdrowa to samo usłyszałam od lekarza ortopedy dziecięcego który robił małej USG bioderek
Potwierdzam, tez nabyłam taka wiedzę od specjalistów -
nick nieaktualnyDziewczyny wy kiedyś narzekalyscie na DHL
Wyobraźcie sobie sytuację że w srode moja mama wysłała paczkę dla Leosi z Niemiec paczka jest od poniedziałku na magazynie w Niepołomicach !!!! I nie dostarcza mi jej tylko mam 7 dni na odbiór tego ponieważ twierdzą że nie ma mojego numeru telefonu ani maila!!!!! Od kiedy kurwa dostarcza się paczkę pod numer telefonu ani pod adres?? Samochód w naprawie zapłacone a jeszcze mam jechać do Niepołomic nawet nie w Krakowie no ja pierdole -
india wrote:Lili u mnie takie awantury przy piersi zazwyczaj przy wieczornym karmieniu 🤔
Fasola u nas tez juz od jakoegos czasu problem z gondola. Kazdy spacer to stres. Ja od srodka powklejalam gwiazdki, przyczepilam zabawki i mam taka piszczaca sowe zeby w krytycznych sytuacjach corcie zabawiac. Niestety czasem nic nie skitkuje i tylko rączki
Też dziś wzięłam zabawkę żeby powiesic ale zapomniałam w domu rozpakować i nie dałam rady przy wózku bez nożyczek...
Najgorszy jest powrót przy takiej syrenie...trzeba się kręcić wkoło komina. Tragedia...Fasolka77
-
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny wy kiedyś narzekalyscie na DHL
Wyobraźcie sobie sytuację że w srode moja mama wysłała paczkę dla Leosi z Niemiec paczka jest od poniedziałku na magazynie w Niepołomicach !!!! I nie dostarcza mi jej tylko mam 7 dni na odbiór tego ponieważ twierdzą że nie ma mojego numeru telefonu ani maila!!!!! Od kiedy kurwa dostarcza się paczkę pod numer telefonu ani pod adres?? Samochód w naprawie zapłacone a jeszcze mam jechać do Niepołomic nawet nie w Krakowie no ja pierdole
Że kuźwa co??? Sprawdź regulaminFasolka77
-
Fasolka77 wrote:No i się zeschizowalam...trzymam młodego pionowo... Nie za wcześnie???? On ładnie trzyma główkę...ale czy nie obciąża to za bardzo kręgosłupa?
Za wczesnie. Pola tez wymusza na nas taka pozycję. Nam kazala nosic mala przerzucona przwz ramie, aby raczki byly po stronie naszych pleców lub odwrocona przodem do otoczenia (oparta o nasz przod) ze zwisająca pupa albo na brzuszku - jedna reka podtrzymuje klatke piersiowa (raczki dziecka wyciagniete do przodu) druga reka trzyma miednice. Dziecko teenuje podoszenie glowki w tej pozycji.
Ale tak jak Karmelka pisala warto wybrac sie do fizjo chociażby aby zdobyc wiedze nt. codziennego postepowania z takim maluchem 😊 ptzez pisanie czasem ciezko cos zobrazowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2019, 17:25
-
Wyobraźcie sobie sytuację że w srode moja mama wysłała paczkę dla Leosi z Niemiec paczka jest od poniedziałku na magazynie w Niepołomicach !!!! I nie dostarcza mi jej tylko mam 7 dni na odbiór tego ponieważ twierdzą że nie ma mojego numeru telefonu ani maila!!!!! Od kiedy kurwa dostarcza się paczkę pod numer telefonu ani pod adres?? Samochód w naprawie zapłacone a jeszcze mam jechać do Niepołomic nawet nie w Krakowie no ja pierdole -
Wyobraźcie sobie sytuację że w srode moja mama wysłała paczkę dla Leosi z Niemiec paczka jest od poniedziałku na magazynie w Niepołomicach !!!! I nie dostarcza mi jej tylko mam 7 dni na odbiór tego ponieważ twierdzą że nie ma mojego numeru telefonu ani maila!!!!! Od kiedy kurwa dostarcza się paczkę pod numer telefonu ani pod adres?? Samochód w naprawie zapłacone a jeszcze mam jechać do Niepołomic nawet nie w Krakowie no ja pierdole
Jeśli nie ma , to kurier może odmówić przyjęcia przesyłki
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:No i się zeschizowalam...trzymam młodego pionowo... Nie za wcześnie???? On ładnie trzyma główkę...ale czy nie obciąża to za bardzo kręgosłupa?
-
india wrote:Za wczesnie. Pola tez wymusza na nas taka pozycję. Nam kazala nosic mala przerzucona przwz ramie, aby raczki byly po stronie naszych pleców lub odwrocona przodem do otoczenia (oparta o nasz przod) ze zwisająca pupa albo na brzuszku - jedna reka podtrzymuje klatke piersiowa (raczki dziecka wyciagniete do przodu) druga reka trzyma miednice. Dziecko teenuje podoszenie glowki w tej pozycji.
Ale tak jak Karmelka pisala warto wybrac sie do fizjo chociażby aby zdobyc wiedze nt. codziennego postepowania z takim maluchem 😊 ptzez pisanie czasem ciezko cos zobrazowac
Wszystko sobie zwizualizowalamu fizjo byliśmy w poniedziałek i wszystko ok ale zapomniałam o to spytac.... Muszę zmienić w takim razie sposob nie
india lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyTunia76 wrote:A jak Cię poinformowali, że jest do Ciebie paczka?
-
nick nieaktualnyTunia76 wrote:Pracuję w handlu. Jeśli paczka jest do osoby fizycznej, to musi być podany numer telefonu kontaktowego, najlepiej komórki.
Jeśli nie ma , to kurier może odmówić przyjęcia przesyłki