Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelllka90 wrote:Kurde Tunia ale to jest niedorzeczne. Bo ja mogę nie mieć ani komórki ani internetu a adres pod który mają przywieść jest . Masakra
A gdybyś nie wiedziała, że ktoś nadal paczkę?? Może to jakas niespodziewajka? Chore. ... I co stary załatwił?Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Kurde Tunia ale to jest niedorzeczne. Bo ja mogę nie mieć ani komórki ani internetu a adres pod który mają przywieść jest . Masakra
Ale z taką sytuacją, że kurier przyjął paczkę i nie podjął ani jednej próby doreczenia, to się nie spotkałam. -
Karmelllka90 wrote:Jutro słońce i 20 stopni dzisiaj zim o i leje... No jak człowiek ma być zdrowy jakie takie skoki temperatur... Jak u was?
Trzymajcie kciuki po 19 jadę do tego lekarza.malutka_mycha, Karmelllka90, Fasolka77, espoir, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:fizjoterapeuta odpisał mi w sprawie nosideł.. generalnie od 3 miesiąca ale jak ma stabilizator główki to można już teraz
znacie takie nosidełka ze stabilizacją główki?
Jest materiał, który jest na stałe zamontowany i górna krawędź doczepia się do pasów naramiennych. Przymocowuje to główkę do ciała osoby noszącej dziecko i nie ma szans żeby podniosło główkę bez odczepienia tych boków.
Też zwróciłam na to uwagę jak wybieraliśmy nosidło, żeby główka nie latała. Ja odczepiam te boki wtedy kiedy leżę z młodym na brzuchu. A jak go noszę to zapinam. Tam są cztery takie wciski i można je przypinać w różnych konfiguracjach - mocniej naciągnąć, lżej naciągnąć, wyżej zapiąć, niżej zapiąć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2019, 20:55
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Jesteście w stanie coś dobrego poradzić na suche usta ?
Mi pomaga tylko blistex taki balsam do ust👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️