Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Daffi wrote:Mamy kupe!!! Buahaha radość jak stad do Hong Kongu. Od razu dziecko slodkie nue placze nie steka.
Nie wiem co sie stalo ale odpukac przy cycu mbiej kombinuje raptem kilka razy sie oderwie i mam wrazenie ze probuje baczka puscic lub dwojke machnąc ale nie wyszlo i wziął cyca dalej.
Moze uda się dziś odciagac tylko po karmieniu dla laktacji a maly bedzie pil tylko cyca.
Gratki!!!
Jak zdrówko?Fasolka77
-
Paula 90 wrote:U nas dady1 były super, potem pampers premium care 1 też. Teraz najlepiej nam pasują zwykle pampersy 2 a te premium care 2 są za duże, przesiąkają i ta siateczka się przykleja do pupy. A dady2 chyba za małe(?) - robią odciski na skórze. Więc jesteśmy na zwykłych pampersach.
Ignas jest szczupły a długi. Wszystkie ciuchy w pasie szerokie a na długość małe.
Wyobraźcie sobie że Ignas jadł wczoraj o 19, potem dopiero po 02:00. Potem 05:00 i teraz dalej śpi.
Czyli 7,5h, potem 3 i teraz 4. Po tych 7,5 go obudziłam. Cycki jak armaty ale jak się obudził to wytrabil dwa przepełnione cycki do końca.
Ooo to spróbuje jeszcze zwykle pampkibo tez lecimy na premium care
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:Gratki!!!
Jak zdrówko?Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:Kurde nie wiem jak temu Gałgankowi obciąć paznokcie .... jak wy to robicie dziewczyny ??? bo już zaczyna mnie drapać....
-
nick nieaktualny
-
Ninka też mi już wczoraj dzień dziecka ładnie zaczęła. Cały wieczór spokojniutka i grzeczniutka. Po ostatnich kilku wieczorach płaczu to miła odmiana. W nocy raz spała 5 godz więc też fajnie.
Za chwilę zbieramy się do fizjoterapeuty, bardzo jestem ciekawa co nam powie. A później przychodzą do nas znajomi
Mama nie chce zapeszyc ale daje syropek a kupki jak marzenie. Dziękuję Ci bardzoFasolka77, Mama36, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:Kurde nie wiem jak temu Gałgankowi obciąć paznokcie .... jak wy to robicie dziewczyny ??? bo już zaczyna mnie drapać....
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:Mama dziś sobota....po co do szkoły????
Mój wczoraj jak wyszłam z nim na ogród płakał ale zdjęłam czapeczkę i płacz się skończył
Melduje, że pieluszki Dada są do d.... Kleją się do pupy...i 1 są za małe...a pampers 1 są dla nas jeszcze ok
U nas dada tez były beznadziejneFasolka77 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
Fasolka77 wrote:Ooo to spróbuje jeszcze zwykle pampki
bo tez lecimy na premium care
U nas te zwykle odparzały👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Ej ja tez tylko raz obcinałam paznokcie na śpiocha. Jemu nie rosną chyba
Fasolka77 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyLaskie co do oszczędności kasy na kp. To prawda. Pisałam wam ze u mnie w rodzinie Leosia jest jedynym dzieckiem które jest karmione piersią i ogólnie mlekiem matki - no jeszcze 3 letnia siostrzenica w de ona coś uczknela siostra walczyka miesiąc czasu ale odciągalam tylko maksymalnie 30 ml, a moja druga siostra chciała mi dowalić i powiedziała .... " Biedni karmią piersią a bogaci modyfikowanym " - także tak 😁.
-
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny mówicie że fajny ten syrop? Może kupię go zamiast mleka ar bo to mleko faktycznie zagęszcza kupę i widzę że jak ja ciśnie to nie raz nawet na dwa razy, bez placzu ale po co ma dziewczyna tak stękać strasznie
a co to za magiczny syropek?Fasolka77
-
Karmelllka90 wrote:Laskie co do oszczędności kasy na kp. To prawda. Pisałam wam ze u mnie w rodzinie Leosia jest jedynym dzieckiem które jest karmione piersią i ogólnie mlekiem matki - no jeszcze 3 letnia siostrzenica w de ona coś uczknela siostra walczyka miesiąc czasu ale odciągalam tylko maksymalnie 30 ml, a moja druga siostra chciała mi dowalić i powiedziała .... " Biedni karmią piersią a bogaci modyfikowanym " - także tak 😁.
hahahaha co za tekstKarmelllka90 lubi tę wiadomość
Fasolka77