Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nam w szumisiu baterie padly:p
Na szybko sciagalam apke w nocy z kolysankami.. I rewelka.. Ma kilka opcji my wzięliśmy uspokajajace i mlody odlatywal po karmieniach w mig. Dzieki Bogu ze mamy taka erę smartfonow i internetow..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2019, 07:22
Fasolka77, malutka_mycha, B_002 lubią tę wiadomość
-
No dokładnie! Co to za apka?Daffi wrote:Nam w szumisiu baterie padly:p
Na szybko sciagalam apke w nocy z kolysankami.. I rewelka.. Ma kilka opcji my wzięliśmy uspokajajace i mlody odlatywal po karmieniach w mig. Dzieki Bogu ze mamy taka erę smartfonow i internetow..
I jak się czujesz? -
nick nieaktualnyNo to fakt!!! Ale ja mam taką karuzele gdzie włącza się opcje cichych kokysanek.. I on je uwielbia i przy nich zasypia. Góra karuzeli jest ściągana i zostaje sama pozytywką jakby.Daffi wrote:Nam w szumisiu baterie padly:p
Na szybko sciagalam apke w nocy z kolysankami.. I rewelka.. Ma kilka opcji my wzięliśmy uspokajajace i mlody odlatywal po karmieniach w mig. Dzieki Bogu ze mamy taka erę smartfonow i internetow..
Ale z telefonu puszczam mu w ciągu dnia i śpiewam z telefonem żeby dziecko nie doznalo jakiegoś szoku od mojego spiewu 🤣🤣🤣
Wiecie.. W brzuchu to trochę tlumilo 😜
Kiwona, Daffi, B_002 lubią tę wiadomość
-
Ja już mówiłam, że Marcelinie nic oprócz witaminy D nie podaję 😊
U nas wczoraj wieczór był spoko, zasnęła o 18, obudziła się o 22.30. Zjadła, zasnęła przy cycku i spała do 5. Od 5 już nie śpi, może jakiś problem z kupą, bo się napinała wcześniej i wyszedł tylko jeden marny bąk ale póki co humor nie najgorszy 😊
Sansivieria lubi tę wiadomość

-
Ja się jakoś trzymam do 19-20 jak maly zaśnie na noc to ja też już ledwo na nogach stoję. Ale u Mamy19 to jest 3 dziecko chciałam przypomnieć przy trzecim też będziemy napitalać w gry po nocach
ale powiem Wam że teraz już oprócz ogarniania rzeczywistości w ciągu dnia zaczynam znajdować czy na oglądanie- i pierwszy raz dwa dni temu włączyłam youtube nadrobiłam w dwa dni dużo zaległości a dzisiaj już się przymierzam do netflixa
Mama36, Fasolka77, Tysia89, martusiawp, Kiwona, Paula 90, Kasiulka90, espoir, B_002 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Czy Wasze dzieci robią regularnie kupę? Ale tak serio regularnie. Mój codziennie powinien zjeść 7-8 zawsze budzi się chwile przed 7 (dzisiaj 6.45) i albo od razu robi kupę albo chwile się bawimy i wtedy robi kupę. I to tak już z tydzień. Zaraz mu przejdzie pewnie ta regularność...
Mama36, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyEjjjj nie chcialam tych kup polubić w sumie hihiDorotaAnna wrote:Czy Wasze dzieci robią regularnie kupę? Ale tak serio regularnie. Mój codziennie powinien zjeść 7-8 zawsze budzi się chwile przed 7 (dzisiaj 6.45) i albo od razu robi kupę albo chwile się bawimy i wtedy robi kupę. I to tak już z tydzień. Zaraz mu przejdzie pewnie ta regularność...
Mój robi w sumie codziennie albo co dwa dni o 15...
Ale ostatnio zrobił w pon o 11 a potem wczoraj dopiero o 15
DorotaAnna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pochwalilam ostatnio mojego Malego, ze się chłopaczyna ogarnął i już się nie drze całymi dniami a tymczasem od 2 dni mamy powtórkę z rozrywki. Aż się dziwie, ze żaden sąsiad nie zadzwonił jeszcze na policję, albo nie przyszedł sprawdzić, czy ja dziecka przypadkiem ze skory nie obdzieram...
Aż się sama zaczęłam sypać. Nie mam czasu nawet zjeść wiec często pierwszy posiłek jem dopiero jak mój mąż wróci z pracy i przejmie Małego. Podejrzewam, ze to przez to i przez przemęczenie bo kłuje mnie serce, bolą kolana, mam skore sucha jak wiór i na dodatek zrobienie kupy to męka bo boli w chuj i jeszcze ta krew...

-
nick nieaktualnyDorota moja młoda też robi kupy w podobnych godzinach, niestety najczęściej w nocy więc się rozbudza ☹️
U nas od wczoraj trochę lepiej, można odłożyć do łóżeczka i śpi dłużej niż 15 minut 😉 chociaz bardzo niespokojnie i budzi co około pół h czy godzinę ale to pewnie przez ten upał... Na szczęście wystarczy przytulić i szybko odpływa. Je też częściej bo co 2 h, tylko w nocy ma dłuższe przerwy.
Wczoraj była u nas położna na ostatniej wizycie, młoda waży już 5180 😃 więc przez tydzień przybrała 250 g.
A dziś moja starsza jedzie na pierwszą wycieczkę autobusem za miasto 🙉🙉🙉 stresuje się jak ona to zniesie bo jednak jeszcze 4 lat nie ma więc to maluszek 😉 od rana była bardzo przejęta tym wyjazdem. Ja na pierwsze wycieczki to w podstawówce jeździłam a tu już w przedszkolu. Masakra
Dziewczyny a kiedy możemy zacząć ćwiczyć po cc? Wiem że na miesnie brzucha nie wolno na razie robić ćwiczeń ale jakies inne lajtowe?
Mama36 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
DorotaAnna wrote:Czy Wasze dzieci robią regularnie kupę? Ale tak serio regularnie. Mój codziennie powinien zjeść 7-8 zawsze budzi się chwile przed 7 (dzisiaj 6.45) i albo od razu robi kupę albo chwile się bawimy i wtedy robi kupę. I to tak już z tydzień. Zaraz mu przejdzie pewnie ta regularność...
Ja nie zwracam uwagi o której uwali... Ważne że uwali
nie podoba mi się jedynie, że cisnie baki nad ranem bo zawsze mam stresa, że te bąki go rozbudza na dobre i po spaniu....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2019, 09:17
Fasolka77

-
chce_byc_mama wrote:Pochwalilam ostatnio mojego Malego, ze się chłopaczyna ogarnął i już się nie drze całymi dniami a tymczasem od 2 dni mamy powtórkę z rozrywki. Aż się dziwie, ze żaden sąsiad nie zadzwonił jeszcze na policję, albo nie przyszedł sprawdzić, czy ja dziecka przypadkiem ze skory nie obdzieram...
Aż się sama zaczęłam sypać. Nie mam czasu nawet zjeść wiec często pierwszy posiłek jem dopiero jak mój mąż wróci z pracy i przejmie Małego. Podejrzewam, ze to przez to i przez przemęczenie bo kłuje mnie serce, bolą kolana, mam skore sucha jak wiór i na dodatek zrobienie kupy to męka bo boli w chuj i jeszcze ta krew...
Biedna
tule!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2019, 10:34
chce_byc_mama lubi tę wiadomość
Fasolka77

-
Lullabo.Kiwona wrote:No dokładnie! Co to za apka?
I jak się czujesz?
Ja dzis czuje sie juz naprawde super. Cycek jeszcze troszke boli ale jak naly oprozni albo odciagne to mam juz ulge totalna. Najgorsze chyba mam za soba ale muszę znow rozkrecic laktacje bo mam znacznie mniej mleka.
Mama36, Fasolka77, Kiwona lubią tę wiadomość
-
My narazie nie inwestowalismy w karuzele bo wydawało nam sie to narazie zbedne. W lezaczku z tiny love sa jakies piosenki ale jakies nie ciekawe..Mama36 wrote:No to fakt!!! Ale ja mam taką karuzele gdzie włącza się opcje cichych kokysanek.. I on je uwielbia i przy nich zasypia. Góra karuzeli jest ściągana i zostaje sama pozytywką jakby.
Ale z telefonu puszczam mu w ciągu dnia i śpiewam z telefonem żeby dziecko nie doznalo jakiegoś szoku od mojego spiewu 🤣🤣🤣
Wiecie.. W brzuchu to trochę tlumilo 😜 -
Nie szykuje sie pod nóżFasolka77 wrote:Daffi jak zdrówko? Tabsy pomogły czy szykujesz się pod nóż?

Wczoraj zjadlam obiad dwu daniowy i nie bolalo nic
zjadam truskawki, nawet skusilam sie na tortille od turka bo M kupowal ale taką fit i łagodną i nic mi nie bylo.
DorotaAnna, Tunia76, Fasolka77, B_002 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, u nas nad łóżeczkiem karuzela z Tiny Love robi robotę 💪🏼 Mała leży, śmieje się do niej, gada po swojemu .. i może tak godzinę leżeć, a ja w tym czasie mogę się pomalować jeśli trzeba gdzieś wyjść 😂
Kasiulka90, Fasolka77, B_002 lubią tę wiadomość