Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam Was dziewczynki.
Czytam w miare regularnie, ale co zamierzam coś napisać to mała się budzi.
Teraz przez 2 dni jestem sama. Podziwiam samotne matki. Ja daje radę, ale robię minimum, reszta czeka na męża. Nawet obiadu nie gotuję, bo dla mnie samej to się nie opłaca.
-
ciekawa jestem czy do lozeczka turystycznego kazda karuzelka pasuje.Mama36 wrote:Karuzela u Nas się mega sprawdza.. Już od kiedy miesiąc skończył

Tunia ja choc mam meza to on przy malym nic nie robi. nawet w mojej goraczce nie umial mi pomoc bo wazniejsze bylo to ze on po nocce i jest zmeczony..ale jak szwagier szukal auta to nie bylo mu ciezko prosto po nocce jechac 200km w jedna str za autem. ja mu to jeszcze wypomne. -
Moje cycki dzisiaj oszalały. Mam taką ilość pokarmu, że mała nie wyrabia.
Byłam u lekarza z noga. Do końca kp muszę brać zastrzyki, ale teraz 1 dziennie. No i cały czas ponczoszka.
Trochę się wstydzilam z tym chodzić, ale chromole. Noszę krótkie spodenki i ponczoche.
Tysia89 lubi tę wiadomość

-
Ktos ma doswiadczenie z tą karuzelka? mocowanie i praktycznosc?
zaraz obejrze jeszcze filmiki na YT.
https://allegro.pl/oferta/b-kids-projektor-karuzela-do-lozeczka-3w1-kolory-7072946683 -
Daffi wrote:Nie szykuje sie pod nóż

Wczoraj zjadlam obiad dwu daniowy i nie bolalo nic
zjadam truskawki, nawet skusilam sie na tortille od turka bo M kupowal ale taką fit i łagodną i nic mi nie bylo.
Witamy w świecie żywych
Daffi lubi tę wiadomość
Fasolka77

-
nick nieaktualnyWitamy się i my !!
Wczoraj mała kapała się o 19:00 a że od 15 nie spała to po kąpieli zasnęła mężowi podczas karmienia i spala do 23:20 obudziła się na pampersa bo przy piersi już mi odlatywała i uwaga spala do 5;57 😮😮 ale jak się obudziła to się tak darła że bez zmiany pampka nie robiłam butli tylko ja do cycków zostawiłam mimo że tak 7 po 7 jej daje wtrąbolila oba i poszła spać ale 2 godzinki i pobudka więc o 8 zjadła tylko 75 modyfika - położyłam ja pod stojakiem Ja się ogarnęłam i o 9 poszłyśmy na spacer i mała siksa w ogóle nie spala w wózku po prostu sobie leżała i teraz w domu robię przeciąg i zasypia mi dopiero na razie na ogródku słońce więc jak wstanie zje i dopiero na ogródek.
Obiad mam z wczoraj więc ogarnę chatę tylko i mam free time. 🤩
Późnym popołudniem jadę na USG dowcipne 😎 ahh tęskniłam 😉😉😉😉 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamy kp czy Was tez tak boli.Ja karmie przez kapturki a pierwsze 5 pociagniec to sikam po nogach potem cale karmienie czuje czasami mocnej boli czasami mniej ale jest to nieprzyjemne.
mysle ze maly poprostu tak mocno ssie a czym staeszy tym ma wiecej sily -
Byłam właśnie na spacerze z tym moim małym smrodem i w końcu usnął w wózku. Wstąpiłam do banku a tam mi jakiś facet zagłada do wózka, uśmiecha się i mówi „jaki słodki! Och żeby tylko można było sprawić żeby nie rósł i zawsze był taki mały”.
... a ja sobie myśle -„Co ty chłopie pierdolisz, ty nie wiesz co gadasz - niech urośnie jak najszybciej bo inaczej to mnie zajedzie😅”
Fasolka77, malutka_mycha, Mama36, espoir, martusiawp, Kasiulka90 lubią tę wiadomość

-
Karmelllka90 wrote:Dorotka co do netflixa odkąd jest Leonka ja już obejrzałam 3 sezony easy i obecnie jestem w połowie drugiego sezonu bloodline. Jak się tulimy to właśnie w salonie na kanapie ona sobie leży lub śpi a ja cisne.
Ja nie włączam telewizora jak mały nie śpi i dlatego jestem do tyłu z netfixem xd ale już mamy ładnie ułożony dzień także można oglądać 😁
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
chce_byc_mama wrote:Byłam właśnie na spacerze z tym moim małym smrodem i w końcu usnął w wózku. Wstąpiłam do banku a tam mi jakiś facet zagłada do wózka, uśmiecha się i mówi „jaki słodki! Och żeby tylko można było sprawić żeby nie rósł i zawsze był taki mały”.
... a ja sobie myśle -„Co ty chłopie pierdolisz, ty nie wiesz co gadasz - niech urośnie jak najszybciej bo inaczej to mnie zajedzie😅”
🤣🤣👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Mój mąż przy synu mi mało pomagał. Ale w córce jest tak zakochany, że jestem w szoku. Może to też wiek. Dopiero dorósł do ojcostwa.Daffi wrote:ciekawa jestem czy do lozeczka turystycznego kazda karuzelka pasuje.
Tunia ja choc mam meza to on przy malym nic nie robi. nawet w mojej goraczce nie umial mi pomoc bo wazniejsze bylo to ze on po nocce i jest zmeczony..ale jak szwagier szukal auta to nie bylo mu ciezko prosto po nocce jechac 200km w jedna str za autem. ja mu to jeszcze wypomne.
B_002 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny na grupie wrzucilam wam link do nagrania mamafizjioterapeuta. Fajny. Podpowiada jak na codzień pielęgnować... odbijac, nosić, ćwiczyć itp
A my dzis mamy babksie popołudnie
wpadaja kolezanki z pracy 😁
DorotaAnna, martusiawp, B_002 lubią tę wiadomość

Dzięki Mama!!!