X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2019, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karuzela u Nas się mega sprawdza.. Już od kiedy miesiąc skończył :)

• Tunia76 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was dziewczynki.
    Czytam w miare regularnie, ale co zamierzam coś napisać to mała się budzi.
    Teraz przez 2 dni jestem sama. Podziwiam samotne matki. Ja daje radę, ale robię minimum, reszta czeka na męża. Nawet obiadu nie gotuję, bo dla mnie samej to się nie opłaca.

zem3df9hh3tl9qot.png
  • Tunia76 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi cieszę się, że u Ciebie lepiej.❤

Daffi lubi tę wiadomość

zem3df9hh3tl9qot.png
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    ciekawa jestem czy do lozeczka turystycznego kazda karuzelka pasuje.

Tunia ja choc mam meza to on przy malym nic nie robi. nawet w mojej goraczce nie umial mi pomoc bo wazniejsze bylo to ze on po nocce i jest zmeczony..ale jak szwagier szukal auta to nie bylo mu ciezko prosto po nocce jechac 200km w jedna str za autem. ja mu to jeszcze wypomne.

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • Tunia76 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje cycki dzisiaj oszalały. Mam taką ilość pokarmu, że mała nie wyrabia.
    Byłam u lekarza z noga. Do końca kp muszę brać zastrzyki, ale teraz 1 dziennie. No i cały czas ponczoszka.
    Trochę się wstydzilam z tym chodzić, ale chromole. Noszę krótkie spodenki i ponczoche.

Tysia89 lubi tę wiadomość

zem3df9hh3tl9qot.png
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktos ma doswiadczenie z tą karuzelka? mocowanie i praktycznosc?
    zaraz obejrze jeszcze filmiki na YT.

https://allegro.pl/oferta/b-kids-projektor-karuzela-do-lozeczka-3w1-kolory-7072946683

b2ujp2.png

• Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:
    Nie szykuje sie pod nóż :)
    Wczoraj zjadlam obiad dwu daniowy i nie bolalo nic :) zjadam truskawki, nawet skusilam sie na tortille od turka bo M kupowal ale taką fit i łagodną i nic mi nie bylo.

Witamy w świecie żywych :)

Daffi lubi tę wiadomość

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:

U nas też!!!! ;) Dzięki Mama!!!

Mama36 lubi tę wiadomość

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2019, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się i my !!
    Wczoraj mała kapała się o 19:00 a że od 15 nie spała to po kąpieli zasnęła mężowi podczas karmienia i spala do 23:20 obudziła się na pampersa bo przy piersi już mi odlatywała i uwaga spala do 5;57 😮😮 ale jak się obudziła to się tak darła że bez zmiany pampka nie robiłam butli tylko ja do cycków zostawiłam mimo że tak 7 po 7 jej daje wtrąbolila oba i poszła spać ale 2 godzinki i pobudka więc o 8 zjadła tylko 75 modyfika - położyłam ja pod stojakiem Ja się ogarnęłam i o 9 poszłyśmy na spacer i mała siksa w ogóle nie spala w wózku po prostu sobie leżała i teraz w domu robię przeciąg i zasypia mi dopiero na razie na ogródku słońce więc jak wstanie zje i dopiero na ogródek.
    Obiad mam z wczoraj więc ogarnę chatę tylko i mam free time. 🤩
    Późnym popołudniem jadę na USG dowcipne 😎 ahh tęskniłam 😉😉😉😉

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2019, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karuzela i stojak z zabawkami to jest zajebista sprawa! Pod stojakiem można wziąć szybki prysznic pomalować się ubrać. A podczas karuzeli sprzątać w domu lub machnąć obiados

• Daffi Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiwona a jak u was? Wyjaśniło się cos z tym rotawirusem?

b2ujp2.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2019, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka co do netflixa odkąd jest Leonka ja już obejrzałam 3 sezony easy i obecnie jestem w połowie drugiego sezonu bloodline. Jak się tulimy to właśnie w salonie na kanapie ona sobie leży lub śpi a ja cisne.

• stresant Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamy kp czy Was tez tak boli.Ja karmie przez kapturki a pierwsze 5 pociagniec to sikam po nogach potem cale karmienie czuje czasami mocnej boli czasami mniej ale jest to nieprzyjemne.
    mysle ze maly poprostu tak mocno ssie a czym staeszy tym ma wiecej sily

• chce_byc_mama Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam właśnie na spacerze z tym moim małym smrodem i w końcu usnął w wózku. Wstąpiłam do banku a tam mi jakiś facet zagłada do wózka, uśmiecha się i mówi „jaki słodki! Och żeby tylko można było sprawić żeby nie rósł i zawsze był taki mały”.

... a ja sobie myśle -„Co ty chłopie pierdolisz, ty nie wiesz co gadasz - niech urośnie jak najszybciej bo inaczej to mnie zajedzie😅”

Fasolka77, malutka_mycha, Mama36, espoir, martusiawp, Kasiulka90 lubią tę wiadomość

atdc2n0agq3f7pfx.png
    ijpbmg7yq0tf1to1.png
  • DorotaAnna Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Dorotka co do netflixa odkąd jest Leonka ja już obejrzałam 3 sezony easy i obecnie jestem w połowie drugiego sezonu bloodline. Jak się tulimy to właśnie w salonie na kanapie ona sobie leży lub śpi a ja cisne.

Ja nie włączam telewizora jak mały nie śpi i dlatego jestem do tyłu z netfixem xd ale już mamy ładnie ułożony dzień także można oglądać 😁

Karmelllka90 lubi tę wiadomość

👱🏻‍♀️30 🧔🏻‍♂️32

05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
    04.2019 👶🏼
    Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
    13.02 ⏸️
    15.02 beta 81,5
    17.02 beta 158,4
    01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
    15.03 CRL 1,24 cm ❤️
  • DorotaAnna Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chce_byc_mama wrote:
    Byłam właśnie na spacerze z tym moim małym smrodem i w końcu usnął w wózku. Wstąpiłam do banku a tam mi jakiś facet zagłada do wózka, uśmiecha się i mówi „jaki słodki! Och żeby tylko można było sprawić żeby nie rósł i zawsze był taki mały”.

... a ja sobie myśle -„Co ty chłopie pierdolisz, ty nie wiesz co gadasz - niech urośnie jak najszybciej bo inaczej to mnie zajedzie😅”

🤣🤣

👱🏻‍♀️30 🧔🏻‍♂️32

05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
    04.2019 👶🏼
    Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
    13.02 ⏸️
    15.02 beta 81,5
    17.02 beta 158,4
    01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
    15.03 CRL 1,24 cm ❤️
  • Tunia76 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:
    ciekawa jestem czy do lozeczka turystycznego kazda karuzelka pasuje.

Tunia ja choc mam meza to on przy malym nic nie robi. nawet w mojej goraczce nie umial mi pomoc bo wazniejsze bylo to ze on po nocce i jest zmeczony..ale jak szwagier szukal auta to nie bylo mu ciezko prosto po nocce jechac 200km w jedna str za autem. ja mu to jeszcze wypomne.
    Mój mąż przy synu mi mało pomagał. Ale w córce jest tak zakochany, że jestem w szoku. Może to też wiek. Dopiero dorósł do ojcostwa.

B_002 lubi tę wiadomość

zem3df9hh3tl9qot.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2019, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tunia76 wrote:
    Mój mąż przy synu mi mało pomagał. Ale w córce jest tak zakochany, że jestem w szoku. Może to też wiek. Dopiero dorósł do ojcostwa.
    Mój tato ma 3 córki ale dopiero mnie wychowywał. Miał już 33 lata i mama mówi właśnie ze dorósł.

• india Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny na grupie wrzucilam wam link do nagrania mamafizjioterapeuta. Fajny. Podpowiada jak na codzień pielęgnować... odbijac, nosić, ćwiczyć itp

A my dzis mamy babksie popołudnie :) wpadaja kolezanki z pracy 😁

DorotaAnna, martusiawp, B_002 lubią tę wiadomość

ug378ribe4qdpu6z.png
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2019, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Mój tato ma 3 córki ale dopiero mnie wychowywał. Miał już 33 lata i mama mówi właśnie ze dorósł.
    To u nas odwrotnie. Przy córce duzo pomagal a teraz jakby uciekal od mlodego.

b2ujp2.png

‹‹ 3413 3414 3415 3416 3417 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ