Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:A on Ci się sam budzi o 23? Kurde bo mój znowu śpi od 19 o 2 go budziłam bo sie martwiłam i potem o 6 sie obudził. Nie jest zle ale zastanawiałam się czy właśnie jakbym go wybudziła do jedzenia o tej 22 to by spał do 6? 😊
Wcześniej jadł 20:30-3:30
Ale właśnie zaczęłam mu dawać cyca o tej 23.DorotaAnna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Sama przystawiam do cyca o 23
Wcześniej jadł 20:30-3:30
Ale właśnie zaczęłam mu dawać cyca o tej 23.
Dziękito dzisiaj go obudzę o 22-23 i zobaczymy
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyMłoda ma power od rana rozgadana do lampy aż miło a mój organizm chyba doznał jakiegos szoku bo w nocy nie wybudziła się nawet na chwile żeby zobaczysz co u małej więc spałam jeeednym ciągiem co spowodowało że moja pupa jest ciężka jak no nie wiem coś bardzo ciężkiego 🧐🙃
No niech mnie ktoś podniesie -
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:Dzięki
to dzisiaj go obudzę o 22-23 i zobaczymy
Na spaniu daj. Jak będzie chciał sam się obudzi. Ale ty go nie wybudzaj. I zrób to przed waszym położeniem się spać.
U nas było tak że pierwsze 3 razy przesunęły karmienie o 30 minut kolejne już wydłużyły o godzinę i od 3 dni mamy przesłana cala noc. Gdzieś tam po drodze chyba dwie noce były że się budziła co 3 godziny ale dzisiaj kosmos.
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:U mnie przestawienie się udało mogę powiedzieć.
Karmienie 20-23 i 6:30!!
Dopiero teraz zaczął delikatnie marudzić to go wzięłam wlasnie.
Ciesze się że od początku karmilam go jak chłopcow. Ja nie mówię że książki są złe ale jednak instynkt matki to instynkt matki. Scenariusz widze mi się powiela.
Dziś spał z nami w łóżku na kołdrze. Tak mamy wentylator ustawiony że na nas wiejw na łóżko.. Na łóżeczko nie i o 23 jak go wzięłam na karmienie to biedny cpocone plecki miał. Także Dziecko szczęśliwe pospal a matka to już obledne szczęśliwa!!!
Zaraz Was nadrobię.
Ja to zaczęłam robić instynktownie po prostu jakiś czas temu że skoro śpi 5 godzin po kąpaniu to jej dam porcję dodatkowo już przed samym moim położeniem się do łóżka i stopniowo stopniowo. A może zbieg okoliczności i mam dorosłe już dziecko 😭😭😭B_002 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny18,67 zł 22%OFF | Plecak na psa regulowany Pet z przodu kot pies podróży torba nogi łatwe-nadaje się do podróżowania piesze wycieczki Camping produkt dla psa
https://s.click.aliexpress.com/e/dAgrZRWBt
Marsupi dla psaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2019, 08:11
-
Mama36 wrote:U mnie przestawienie się udało mogę powiedzieć.
Karmienie 20-23 i 6:30!!
Dopiero teraz zaczął delikatnie marudzić to go wzięłam wlasnie.
Ciesze się że od początku karmilam go jak chłopcow. Ja nie mówię że książki są złe ale jednak instynkt matki to instynkt matki. Scenariusz widze mi się powiela.
Dziś spał z nami w łóżku na kołdrze. Tak mamy wentylator ustawiony że na nas wiejw na łóżko.. Na łóżeczko nie i o 23 jak go wzięłam na karmienie to biedny cpocone plecki miał. Także Dziecko szczęśliwe pospal a matka to już obledne szczęśliwa!!!
Zaraz Was nadrobię.
Moja w te upały budzi się częściej i częściej je.
A dzisiaj to dodatkowo mieliśmy pobudkę między karmieniami bo tak się wierciła w łóżeczku że wsadziła nóżkę między szczebelki i zaczęła płakać. Udało się ją uspokoić bez wyciągania z łóżeczka i z pomocą Szumisia zasnęła.
Czy są jakieś śpiworki tak cienkie żeby móc teraz używać? Przykrywam ją teraz tylko pieluszką ale ona długo na niej nie leży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2019, 13:29
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualnyBasiula ja mam takie cienkie na lato.. Używałam ich do tej fali upałów i są naprawdę super ale teatz tylko pielucha muslinowa a jak się rozkopie to śpi bez.. Albo jak dziś z Nami na kołdrę i wieje w nas wentylator.
Ja sobie nie wyobrażam wsadzac w te upały go w cokolwiek ale podpowiem ci ze ja znalazłam na olx.. Wpisałam śpiworek lato.. Bo szkoda mi było dawać na nowy jak nie wiedziałam czy będę używać
Wiem że mamaginekolog miała wypuścić cienkie na lato.. Nie wiem czy już są ale jak chcesz coś nowego to one będą na. Pewno jakościowo superB_002 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Basiula ja mam takie cienkie na lato.. Używałam ich do tej fali upałów i są naprawdę super ale teatz tylko pielucha muslinowa a jak się rozkopie to śpi bez.. Albo jak dziś z Nami na kołdrę i wieje w nas wentylator.
Ja sobie nie wyobrażam wsadzac w te upały go w cokolwiek ale podpowiem ci ze ja znalazłam na olx.. Wpisałam śpiworek lato.. Bo szkoda mi było dawać na nowy jak nie wiedziałam czy będę używać
Wiem że mamaginekolog miała wypuścić cienkie na lato.. Nie wiem czy już są ale jak chcesz coś nowego to one będą na. Pewno jakościowo super
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Moja Nina też już po łóżeczku wędruje. Dzisiaj się obudziłam a ona prawie w poprzek kosza wiklinowego leżała.
Macie wyjątkowo ciepło w mieszkaniach. Gdybym pozwoliła jej spać w body krótki rękaw i nic poza tym to by mi biedna zmarzla. Ma pajacyk ale niczym nie przykrywam i jest chyba ok, w każdym razie się nie skarży
Daffi współczuję sytuacji, zrób tam dym dzisiaj.
Ja też byłam lobuziara ale bilam się tylko z kimś kto chciał, raczej tylko z chłopcami. Jak sobie teraz pomyślę to ciężko mi uwierzyć jaka glupiutka byłam.Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie od kilku dni mały w dzień tylko i wyłącznie w pampersie dzisiaj spał też w samym pampersie. Ale nakrywam go sama pieluszka chociaż i tak szybko skopuje
Mama36 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
malutka_mycha wrote:Fasolka a jak Ci się Mały wybudza? Od razu płaczę czy tylko się kręci i stęka?
generalnie rzadko się zdarza że się budzi z rykiem... ogólnie się zaczyna wiercić , kręcić, kwękać i zwykle nad ranem wybudzają go też bączki których nie może puścićFasolka77
-
Fasolka77 wrote:generalnie rzadko się zdarza że się budzi z rykiem... ogólnie się zaczyna wiercić , kręcić, kwękać i zwykle nad ranem wybudzają go też bączki których nie może puścić
-
Jestem po rozmowie w szkole. Spotkanie odbylo sie z pedagogiem i wychowawca. Na chwile wezwana byla Jula i to mi sie nie podobalo.. Niezreczne pytania i niezreczns sytuacja. W kazdym razie spisana zostala notatka sluzbowa oficjalna.. Wczoraj byla rozmowa z tą gowniara i miala przeprosic Jule ale tego nie zrobila. Dzis juz nie bedzie lekko a spotkalam ja w szkole jak przyszla spozniona jakieś 15min na lekcje. Zobaczymy co wyjasnia i ustala. Poinformowalam ich o tym ze Julia chce przeniesc sie do innej klasy z powodu tej dziewczynki i halasu jaki panujr na lekcjach bo wtedy glowa ja boli, jak wraca do domu nie ma sil do swoich planow bo musi sie polozyc i odpoczac. Pani troche odparla zarzuty bo z Amela sie kolegowaly dosc mocno i ze Jula zabiegala o to by z nia siedzieć.. Odparlam im na to że Jula jest wychowana tak ze jesli jest dziecko nadpobudliwe z problemami to zdaje sobie sprawę że ze spokojna osoba m.in. Taka jak Julka ona tez bedzie spokojniejsza. Ale wczoraj wyladowala na niej swoja zlosc czego nie powinna była robic a co do halasu uznaly ze Julka tez duzo gada na lekcjach a jak tak kazdy zacznie gadac to robi sie gwar. Owszem wiem ze Jula to gadula i pracuje na ta gwarnosc..w każdym badz razie pogadam z nia po szkole spokojnie żeby podjela przez week decyzje sama i ja ją uszanuje i nie pozwole by jakis nauczyciel wplywal na jej decyzję. Ma sie czuc w szkole spokojnie i bezpiecznie. A ona chciałaby chodzic z kuzynem synem mojego brata bo Kapcerek pwoiedzial ze bedzie jej bronił.. Maja fajna zgrana klase i spokojna.. Z chlopcem ktory prawie nie widzi i kazdy uczynny jest i bardzo sie troszcza i mu pomagaja. Zupelne przeciwienstwo tego co jest u nas.. U nas to kazdy patrzy ba siebie i po trupach do celu nie ogladajac sie za słabszym.
Fasolka77, Misiabella lubią tę wiadomość