Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja obchodzę hallowen nie dla siebie tylko dla dziecka Uważam, że to bardzo kreatywne zajęcie i wnoszące dużo radości w córki życie. Moja jedna sąsiadka nigdy swoich dzieci nie puszcza z pozostałymi, te ich zawiedzione miny gdy patrzą albo słuchają z jakim entuzjazmem cała grupa opowiada o tym co tworzą i jak będą się bawić mnie podłamuje.
Ja zawszę twierdzę, że tylko krowa nie zmienia swoich poglądów, kiedyś też twierdziłam, że to dziwne "święto", ale gdy widzę ile radości daje mojemu dziecku to dlaczego nie Będzie miała co wspominać. Sama pamiętam gdy jako dziecko chodziłam z grupą dzieci jako "kolędnicy". Uważam to za cudowny moment, który przełamał we mnie strach przed wystąpieniami publicznymi Do tego rozwinął kreatywną stronę podczas tworzenia stroju no i wymusił we mnie nauczenia się tekstów całych kolęd, nie tylko refrenów
Kolędować zaczęłam w wieku 9 lat skończyłam w wieku 14Mistella lubi tę wiadomość
-
O matko, jaki sexi lachon!!!!!!! Śliczna!
Wchodzi, tylko że musimy kopiować link, żeby zobaczyć zdjęcie.
1. Wejdź na https://www.fotosik.pl/dodaj-zdjecie
2. Wklej zdjęcie
3. Ustaw "bez ograniczeń wiekowych"
4. Zmień "rodzaj kodów" na "fora dyskusyjne"
Mam taki sam brzuszek, ale tylko po dobrym nażarciu Rano ledwo odstaje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2018, 11:24
Karollinax26, Kiwona lubią tę wiadomość
-
Wiewióreczka wrote:O matko, jaki sexi lachon!!!!!!! Śliczna!
Wchodzi, tylko że musimy kopiować link, żeby zobaczyć zdjęcie.
1. Wejdź na https://www.fotosik.pl/dodaj-zdjecie
2. Wklej zdjęcie
3. Ustaw "bez ograniczeń wiekowych"
4. Zmień "rodzaj kodów" na "fora dyskusyjne"
Mam taki sam brzuszek, ale tylko po dobrym nażarciu Rano ledwo odstaje.
Ja mam po obiedzie i wieczorem, rano tez mniejszy -
Natalia-tosia wrote:Karolina muszę to napisać... Twoje piersi są mega!!! Też chce takie!!! Zazdroszczę!
Natalia-tosia, Karollinax26 lubią tę wiadomość
-
Daffi wrote:Alunia urodzila sie z waga 3050g i 54cm. Troszke spadla po pierwszej dobie, w drugiej stanela w miejscu a w trzeciej przybrala.
Ogolnie w tej chwili malutka ma 2.5tyg a zdj bylo robione po wyjściu ze szpitala czyli mala miala jakies 4 dni. Teraz niestety dopadly ją kolki. Na chwilę obecna bratowa z diety wyeliminowala laktoze i beda obserwowac czy lepiej jest. Biedne takie malenstwa. Ja z corka kolek nie doswiadczylam i uchron nas Boze przed tym wszystkie.
Paula 90, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Śmieję się do telefonu ja też dziewczyny!
Haha ja też się chichram jak głupia
Też czytałam, że na kolki nic nie poradzi dieta matki, bo to niedojrzały układ pokarmowy... Za to później, jeśli dzidzia ma alergię, to już trzeba stosować dietę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2018, 13:00
-
Wiewióreczka wrote:No bo wiesz...pokazujesz brzuszek, a my "Wow, ale super biust!!!"
Też czytałam, że na kolki nic nie poradzi dieta matki, bo to niedojrzały układ pokarmowy... Za to później, jeśli dzidzia ma alergię, to już trzeba stosować dietę.
Uprzedzałam, że zdjęcie w bieliźnie -
nick nieaktualnyKarolina wyglądasz zaje\biscie ! Ich ty mówisz ze ci brzuch nie rośnie jak tu brzuszek ciążowy jak ta lala. Cycyki bym powiedziała ze tez super ale sama mam balony i cieżko z nimi wiec No...
U mnie brzuch bolał środa czwartek i troszke piątek dzisiaj rano wstaje... ubrałam sie przechodzę koło lustra wtf co ja mam przed sobą... jak mi wystrzeliło brzuch. Dziewczyny czy to oznacza ze ja pod koniec ciazy bede miała brzuch jak kobieta z czworaczkami? -
Wiewióreczka wrote:No bo wiesz...pokazujesz brzuszek, a my "Wow, ale super biust!!!"
Też czytałam, że na kolki nic nie poradzi dieta matki, bo to niedojrzały układ pokarmowy... Za to później, jeśli dzidzia ma alergię, to już trzeba stosować dietę.Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Karolina wyglądasz zaje\biscie ! Ich ty mówisz ze ci brzuch nie rośnie jak tu brzuszek ciążowy jak ta lala. Cycyki bym powiedziała ze tez super ale sama mam balony i cieżko z nimi wiec No...
U mnie brzuch bolał środa czwartek i troszke piątek dzisiaj rano wstaje... ubrałam sie przechodzę koło lustra wtf co ja mam przed sobą... jak mi wystrzeliło brzuch. Dziewczyny czy to oznacza ze ja pod koniec ciazy bede miała brzuch jak kobieta z czworaczkami?
U mnie rano płaski, bo obiedzie i już przez resztę dnia tak wyglada -
Monia* wrote:czasem trzeba wycofać alergeny z diety. Ale na pewno nie laktoze. I teraz każdy ból brzucha to od razu alergia, a tak nie jest. I lepiej iść do cdl niż pediatry, bo robią więcej szkody niż pożytku.
Bardziej mi chodziło o alergię w formie wysypki na skórze, mojej siostry synek miał podczas karmienia, musiała wyeliminować kakao, cytrusy i naprawdę wiele produktów, ale pomogło.
A z kolkami przekichane...ponoć espumisan dla dzieci pomaga, ale tylko gdzieś to usłyszałam.
Monia, a co to jest cdl?
Karmelka, dawaj zdjęcie i się chwal tym dużym brzuszkiem! Wydaje mi się, że nie ma reguły, że jak teraz duży, to później będzie wielki lub na odwrót
Karolinka, ja mam identycznie - rano płaski, no może tak tyci tyci odstaje, a później jak Twój. Bardzo bym chciała mieć już rano taki bandzioszekWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2018, 13:31
-
Wiewióreczka wrote:W ogóle z tą laktozą to jest chora nagonka.
Bardziej mi chodziło o alergię w formie wysypki na skórze, mojej siostry synek miał podczas karmienia, musiała wyeliminować kakao, cytrusy i naprawdę wiele produktów, ale pomogło.
A z kolkami przekichane...ponoć espumisan dla dzieci pomaga, ale tylko gdzieś to usłyszałam.
Monia, a co to jest cdl?
Karmelka, dawaj zdjęcie i się chwal tym dużym brzuszkiem! Wydaje mi się, że nie ma reguły, że jak teraz duży, to później będzie wielki lub na odwrót