Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasolka77 wrote:Duży chłopczyk! Da rade! Będzie walczył dzielnie!
-
Ja dzisiaj pierwszy raz ściągnęłam bez konieczności. Mała dzisiaj kiepsko je, a na dodatek nie lubi jak jej leci za łatwo (przynajmniej takie mam wrażenie).
Stwierdziłam, że zamroze i bede miala np. na chrzciny do kościoła.
Nie będę musiała ściągać na siłę tuż przed chrzcinami. -
Tunia ja byłam tam na Wielickiej to tam jest mały parking przy tej przychodni, akurat był zajęty, ale znalazłam jedno miejsce równolegle wzdłuż ulicy gdzie można było parkować.
Ogólnie w Krakowie to zawsze jest problem gdzie zaparkować ale da się to jedno miejsce gdzieś znaleźć bliżej lub dalej.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualny
-
B_002 wrote:Tunia ja byłam tam na Wielickiej to tam jest mały parking przy tej przychodni, akurat był zajęty, ale znalazłam jedno miejsce równolegle wzdłuż ulicy gdzie można było parkować.
Ogólnie w Krakowie to zawsze jest problem gdzie zaparkować ale da się to jedno miejsce gdzieś znaleźć bliżej lub dalej.
Nawet z tego powodu kupiliśmy garaż.😀 -
nick nieaktualnyLeosia ma dzisiaj śpiący dzień. Wczoraj za to miała przez cały dzień tylko dwie drzemki 30-40 minut. Chyba musi odespac. Calutka nos przespała o 6 zjadła potem o 9 do 10 leżała pod karuzela poszłyśmy na spacer pierw się rozglądała i zasnęła pod koniec zjadła po spacerze z 10 minut ze mną pogadała poszła spać obudziła się 3 razy ale zasypiała po chwili teraz zjadła 14:30 i w sumie zaczęła zasypiać leży na brzuszku i tak budzi się zasypia budzi się zasypia tylko główkę sobie przeklada. Biedna pewnie ma dość upałów 😩
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny jak sppia wasze dzieci? w sensie na brzuchu czy plecach?
moj nie potrafi inaczej spac tylko na brzuchu...poloze go na doczek odrazu przekreci sie na plecy i wtedy ttragedia..rece zaczynaja machyc nogi zaczynaja kopac i po spaniu
zawsze to samo jest a jak go poloze na brzuchu to cala noc przespi w dzien tez..
juz sie pytalam pediatry czy to normalne ze sie tak bije tymi rekami ..to mi powiedziala ze za bardzo go obserwuje..i mam dziecku wiecej swobody dac a nie sie nad nim trzesc ciagle..... -
Tunia76 wrote:Nie jestem najlepszym kierowcą. A parkowanie w Krakowie to dla mnie koszmar.
Nawet z tego powodu kupiliśmy garaż.😀
Ale też nie lubię w Krakowie parkowania. Garaż chętnie też bym kupiła, tylko ciężko znaleźć no i dość drogie są.
-
B_002 wrote:Ja nie mam problemów z parkowaniem, a tym bardziej jak samochód ma czujniki z tyłu.
Ale też nie lubię w Krakowie parkowania. Garaż chętnie też bym kupiła, tylko ciężko znaleźć no i dość drogie są.
Za to mam auto do którego wózek wstawiam cały, bez składania.
A pod waszym blokiem jest podziemny parking?
Pod tymi blokami przed Twoim blokiem jest parking dwupoziomowy, pamiętam jak budowali. Do dzisiaj nie oddany do użytku. -
Aga2606 wrote:Ja mam dziś dziecko anioł!!! On nigdy nie śpi w domu dobrze a dziś 2 h spał i to sam zasnął!
Chce być mama_ jak twoja teściowa? Jeszcze się nie wypowiedziałam ale ja mam na prawdę podobna relacje z moja... przy córce doprowadziła mnie do szału takiego ze mała przestała mi dobrze jeść bo chyba czuła moj stres albo z wścieklizny mleko mi się skwasilo😜 a tak na serio to po pierwszej wizycie ustaliłam pewne zasady: ja przewija ja przebieram ja karmie bez jej ślęczenia nade mną i gadania do mnie przy każdym cycu. Ona nosi usypia spaceruje śpiewa co tam chce. Od tej pory znoszę to dużo lepiej psychicznie!!!
Przyjeżdża za tydzień... już się boje ale teraz przynajmniej każe jej się bawić z wnuczka a my z młodym będziemy spacerować:0
A dalej ja glodzeno ale kurde jeśli przyjechała podobno nam pomoc to niech sobie zrobi coś do jedzenia sama. O i nam obiad mogłaby ugotować skoro i tak siedzi przed telewizorem.
Generalnie odezwałam się do niej dziś może ze trzy razy i było to „dzień dobry”, „nie wiem”, „może”, „tak” i “nie”.
Ja siedze w sypialni na gorze, a ona w salonie na dole, wiec poki co nie mam zadnego updejtu 😅malutka_mycha, Fasolka77, Aga2606 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:Ja w ogóle za torami nie przepadam, a jak już to najprostszy, najlepiej orzechowy. Karmelka wygląd kwestia gustu ale smak też
ile nas tu jest tyle będzie opinii
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
Tunia76 wrote:Ja o czujnikach parkowania mogę pomarzyć.
Za to mam auto do którego wózek wstawiam cały, bez składania.
A pod waszym blokiem jest podziemny parking?
Pod tymi blokami przed Twoim blokiem jest parking dwupoziomowy, pamiętam jak budowali. Do dzisiaj nie oddany do użytku.
Ale coś za coś, przynajmniej można dużo do niego zapakować.
Pod moim blokiem są garaże jednostanowiskowe, ale jest ich 24, a mieszkań 82. Reszta parkuje wokół bloku.