X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • Misiabella Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2019, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj w nocy spi na brzuchu, w kazdej innej pozycji ma problem z zasnieciem. Mloci tymi rekoma i nie moze zasnac.

Nie wytrzyma człowiek mały, jak dorosły skamieniały
    relg3e5e8ajpipsb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2019, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaAga85 wrote:
    u nas mówimy na to "eja" "eja" i każdy się z tego śmieje...😂
    Eja eja tak tak dokładnie. To jest takie słodkie i śmieszne uwielbiam

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2019, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski mu nadajemy na nasze teściowe ale przecież mężczyźni szukając sobie żony szukają jej na wzór swoich matek.
    Także tak 😂 przyjrzyjcie się bo kiedyś to możemy być my !

Bubek, B_002, angella908 lubią tę wiadomość

• Daffi Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2019, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Laski mu nadajemy na nasze teściowe ale przecież mężczyźni szukając sobie żony szukają jej na wzór swoich matek.
    Także tak 😂 przyjrzyjcie się bo kiedyś to możemy być my !
    Oj ja zupelnym przeciwienstwem jestem. Udzielam sie tylko wtedy gdy wiem i mam cos w tym temacie do powiedzenia a moja teściowa jestt taka ze czy zna sie czy nie ona i tak wie lepiej i podwazy wszystko cocpowiesz by bylo na jej. Jest mega natarczywa a ja mam wywalone nigdy sie nie proszę jak mi ktoś raz powie nie to ja w d upe wchodzic nie bede. My jestesmy zupelnym przeciwienstwem. I kto wie moze maz ze mna nie wytrzyma?

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • Wiewióreczka Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2019, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szymonek ogłasza Ciociom, że skończyły się u nas kolki <3

To były bardzo trudne 3 m-ce, ale daliśmy radę!!!

Kasiulka90, MamaAga85, Bubek, mysla.nieskalana, Fasolka77, Lolka30, espoir, malutka_mycha, Misiabella, Tunia76, Daffi, Sansivieria, DorotaAnna, nick nieaktualny, india, Karollinax26, B_002, nick nieaktualny, Kiwona, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

bd3611ef89.png
    [*] Aniołek 8 tc
  • Wiewióreczka Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2019, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolinko, jaki u Ciebie, tzn. Marcepana😂 kolor kupy?

Ja przez dwa tygodnie jadłam nabiał i każda kupa w tym czasie (a jest kilka dziennie) była zielona. Od kilku dni znów jem i od razu żółte musztardowe kupy! Ewidentna alergia.

bd3611ef89.png
    [*] Aniołek 8 tc
  • Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2019, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiewióreczka! ❤❤❤ Cieszę się niesamowicie! 😘

Wiewióreczka lubi tę wiadomość

mhsvcbxmf17updrl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2019, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:
    Oj ja zupelnym przeciwienstwem jestem. Udzielam sie tylko wtedy gdy wiem i mam cos w tym temacie do powiedzenia a moja teściowa jestt taka ze czy zna sie czy nie ona i tak wie lepiej i podwazy wszystko cocpowiesz by bylo na jej. Jest mega natarczywa a ja mam wywalone nigdy sie nie proszę jak mi ktoś raz powie nie to ja w d upe wchodzic nie bede. My jestesmy zupelnym przeciwienstwem. I kto wie moze maz ze mna nie wytrzyma?
    Haha. Ja też mówię że jestem inna. 😂😂 A może taka sama i dlatego mnie drażni. Ale dobra teraz bym zgrzeszyla teściowa po urodzeniu się małej zupełnie inna kobieta. Jedynie mnie rozwala na łopatki jak komentuje " mama to cię hartuje, ty jesteś malutka może skarpetki założyć chociaż 😂😂
    Ale nie wtrąca sie, tylko widać że nie ogarnia małych dzieci. Chciałaby się nacieszyć na zaś a meczy dziecko. No ale ja chyba też zlagodnialam 😂

Daffi lubi tę wiadomość

• MamaAga85 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2019, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Eja eja tak tak dokładnie. To jest takie słodkie i śmieszne uwielbiam
    U nas to Eja eja jest najśmieszniejsze kiedy Mały jest glodny na maxa i aż krzyczy to eja😂😂😂

Wiewióreczka ❤CUDOWNE WIEŚCI❤DALIŚCIE RADĘ!!!

A tak to muszę Wam o czymś napisać bo serce mi pęka...
    Mąż od jakiś 2 tygodni wraca później z pracy i tym samym z Małym ma znikomą możliwość przytulania się i wogóle bycia...I jest jazda...Mały wogóle nie chce być u taty na rękach...Drze się jak oparzony jak tylko ten weźmie Go na ręce...
    Mąż prawie się popłakał dziś kiedy po kolejnej próbie musiałam uspokajać Małego...
    No porażka😪😪😪
    nic innego nie może być tego przyczyną bo ani mąż Go niczym nie wystraszył,ani nie krzyknął ani nic...
    No serce mi pęka jak widzę minę męża i słyszę krzyk Małego...

SYNUŚ 15.04.2019 ❤10:31 ❤4550g ❤54cm ❤CC ❤38+6
    31ba25b915.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2019, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiewióreczka wrote:

C U D O W N I E.
    Po każdej burzy wychodzi słońce. Zaraz ząbkowanie i już będzie 18 stka 😂😉😉😉😉

• Bubek Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2019, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaAga - wspolczuje, ale wiesz, moj maz pracuje z domu i nosi mala czesto a tez Mia buczy czesto u niego na rekach. Mi sie wydaje ze maluchy po prostu wolą byc przy mamie.

a myyy jutro jedziemy do czech na noc :) 3 godzinki drogi, na 10 rocznice slubu robimy wypad z dziewczynkami :)

nick nieaktualny, Fasolka77, malutka_mycha, DorotaAnna, Kasiulka90 lubią tę wiadomość

86a4a28ed8.png
    ❤️❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2019, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaAga85 wrote:
    U nas to Eja eja jest najśmieszniejsze kiedy Mały jest glodny na maxa i aż krzyczy to eja😂😂😂

Mąż od jakiś 2 tygodni wraca później z pracy i tym samym z Małym ma znikomą możliwość przytulania się i wogóle bycia...I jest jazda...Mały wogóle nie chce być u taty na rękach...Drze się jak oparzony jak tylko ten weźmie Go na ręce...
    Mąż prawie się popłakał dziś kiedy po kolejnej próbie musiałam uspokajać Małego...
    No porażka😪😪😪
    nic innego nie może być tego przyczyną bo ani mąż Go niczym nie wystraszył,ani nie krzyknął ani nic...
    Nie wiem czy to was pocieszy ale w tym okresie u mojej przyjaciółki bylo to samo ale mała u nikogo innego niż u niej na rękach być nie chciala. Bo darła się jakby ją ze skóry obdzierali a spala tylko jak ja trzymała za palca!! Przeszło jej, teraz zostaje z babcią z tatą jeździ z nim na rehabilitację sama obecnie ma 6 msc.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2019, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bubek wrote:
    MamaAga - wspolczuje, ale wiesz, moj maz pracuje z domu i nosi mala czesto a tez Mia buczy czesto u niego na rekach. Mi sie wydaje ze maluchy po prostu wolą byc przy mamie.

a myyy jutro jedziemy do czech na noc :) 3 godzinki drogi, na 10 rocznice slubu robimy wypad z dziewczynkami :)
    Super!! W sensie wyjazd. My 28 czerwca mamy 5 rocznicę ślubu. Przyjeżdżaj moja przyjaciółka na weekend wtedy więc jej uspimy mała a my pojedziemy na jakąś pozna kolację, głupio mi jej powiedzieć żeby nie przyjeżdżała bo zadko się widujemy

Bubek lubi tę wiadomość

• Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2019, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiewióreczka wrote:
    Karolinko, jaki u Ciebie, tzn. Marcepana😂 kolor kupy?

Ja przez dwa tygodnie jadłam nabiał i każda kupa w tym czasie (a jest kilka dziennie) była zielona. Od kilku dni znów jem i od razu żółte musztardowe kupy! Ewidentna alergia.

Znów zieleń. Przedwczoraj zjadłam jogurt i kupy zielone dziś i wczoraj. Nic innego więcej nie jem, tzn żadnego nabiału.

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2019, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiewióreczka wrote:

Wspaniała wiadomość!!!

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2019, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaliczona pierwsza kupa na plecach i mycie pupy w umywalce ;)

malutka_mycha, DorotaAnna, Wiewióreczka, Kasiulka90 lubią tę wiadomość

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2019, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:
    Na pleckach w wózku, na brzuszku jak mam oko na niego,w nocy na boczkach
    I jak go polozysz tak leży? Bo moja dzisiaj jak się w nocy obudziła to w poprzek łóżeczka leżała. Muszę już ochraniacze kupić chyba

f1d9680377.png
  • Bubek Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2019, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaAga85 wrote:

u mnie jak juz nerwy sa to jest przeciagniete dlugie " Heeeeeeeeeeeej " :D :D

86a4a28ed8.png
    ❤️❤️❤️❤️
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2019, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaAga85 wrote:

No porażka😪😪😪

Aż się boję pomyśleć co będzie jak tata weźmie Bunia na rączki po tygodniu nieobecności...

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2019, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka_mycha wrote:
    I jak go polozysz tak leży? Bo moja dzisiaj jak się w nocy obudziła to w poprzek łóżeczka leżała. Muszę już ochraniacze kupić chyba

Zdarza się,że jest rano na pleckach ale musi się nagimnastykowac bo ma poduchę z tylu

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
‹‹ 3495 3496 3497 3498 3499 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ