X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2019, 01:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiewiórka lekarka też tak mówi. I że się uwapni . U nas chyba to było połączone z refluks em, na refluks dostaje syropek więc tylko raz na kilka dni ma taki "atak" ale biedna się męczy bardzo a ja nie wiem jak jej wtedy pomoc.

f1d9680377.png
  • india Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2019, 03:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Małej w koncu ruszyla kupka. Matko jak to malenstwo cierpi :( pierwszy raz widzialam aby ja tak bolało
    Jeden pampers juz wymieniony, ale.widac, ze brzuszek ja nadal boli. Ulge przynosi termoforek i spanie na żabke koniecznie na mnie.

Wiewioreczka dobrze, ze kolki Szymusiowi odpusciły. Patrzac dzis na Polcie mialam przed oczami, ze wy dzien w dzien przezywaliacie taki koszmar.

Wiewióreczka lubi tę wiadomość

ug378ribe4qdpu6z.png
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2019, 03:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez karmienie i kupka od razu widac ulge.. Ale tak sie biedulek obsral ze ledwo to ogarnelam.
    U nas ta wysypka juz nie jest widoczna ot tak wszystko co czerwone zniknelo ale jego cale cialo pokryte jest taka drobna kaszka.. Jak maczek.. Skora szorstka.. Nanbank alergia tylko cholera wie na co..

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2019, 04:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ta dziewczynka o której Wam pisałam została brutalnie zgwałcona, ma wiele ran klutych i poderżnięte gardło.
    Jakiś potwór grasuje, uważajcie na swoje starsze dzieci.
    Podejrzenia są że sprawcą jest potwór z Piekar śląskich poszukiwany listem gończym.
    Nie umiem sobie z tym poradzic i przestać myśleć "dlaczego?". Skąd się biorą tacy ludzie?
    Spekuluje się że sprawca mógł się poruszać zielonym busem. Podobno był w miejscowości skąd zginęła dziewczynka przez parę dni. Jakiś czas temu był taki sam w moim mieście, na moim osiedlu - mamy z mojego lokalnego forum ostrzegały że dzieci cukierkami częstuje i żeby uważać.
    Miejcie oczy otwarte i jeśli cokolwiek zwróci Wasza uwagę zawiadamiajcie służby.
    Mam nadzieję że odpowiedni ludzie dorwą tego potwora przed policją i wymierza mu sprawiedliwą karę. Bo to co mu grozi za tą zbrodnie jest po prostu śmieszne.

• Bubek Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2019, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula - czyli jakie to mieasto czy okolica bo nie wiem skad jestes....koszmar, nie da sie tego czytac. Co to biedne dziecko przeszlo zanim ja jeszcze zamordowal...Boze glowa peka...

u nas karmienie po 1 i od 5 juz sobie wedrujemy po chalupie

ale akurat moglam kawke wypic, dopakowac to i owo i suniemy na weekendooo

86a4a28ed8.png
    ❤️❤️❤️❤️
  • Aga2606 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2019, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bubek a gdzie dokładnie się wybieracie? Jakaś polecona miejscówka?

relgepoklmz2enzg.png
    zem3epokdku6r9s8.png
  • Bubek Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2019, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czeski Krumlov :)

bylismy raz 3 lata temu, a moze juz 4. Ale my mieszkamy w Wiedniu wiec mamy 3 godzinki :)

86a4a28ed8.png
    ❤️❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2019, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiewióreczka wrote:
    Szymonek ogłasza Ciociom, że skończyły się u nas kolki <3

To były bardzo trudne 3 m-ce, ale daliśmy radę!!!
    Alleluja!!!!!!

Wiewióreczka lubi tę wiadomość

• Aga2606 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2019, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bubek wrote:
    Czeski Krumlov :)

bylismy raz 3 lata temu, a moze juz 4. Ale my mieszkamy w Wiedniu wiec mamy 3 godzinki :)
    My tez dlatego pytam😜 cały czas myślimy czy się gdzieś nie wybrać bo w Pt nasza 5 ta rocznica:)

relgepoklmz2enzg.png
    zem3epokdku6r9s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2019, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten potwór to moje i Pauli okolice, no i Lolka30. Dziewczynka zamordowana 40 min autem od mojego domu jak sprawdzałam czyli dolny Śląsk... Ale szczerze.. Teraz już może być nad morzem nawet 😑😥

• Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2019, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    Dziewczyny, ta dziewczynka o której Wam pisałam została brutalnie zgwałcona, ma wiele ran klutych i poderżnięte gardło.
    Jakiś potwór grasuje, uważajcie na swoje starsze dzieci.
    Podejrzenia są że sprawcą jest potwór z Piekar śląskich poszukiwany listem gończym.
    Nie umiem sobie z tym poradzic i przestać myśleć "dlaczego?". Skąd się biorą tacy ludzie?
    Spekuluje się że sprawca mógł się poruszać zielonym busem. Podobno był w miejscowości skąd zginęła dziewczynka przez parę dni. Jakiś czas temu był taki sam w moim mieście, na moim osiedlu - mamy z mojego lokalnego forum ostrzegały że dzieci cukierkami częstuje i żeby uważać.
    Miejcie oczy otwarte i jeśli cokolwiek zwróci Wasza uwagę zawiadamiajcie służby.
    Mam nadzieję że odpowiedni ludzie dorwą tego potwora przed policją i wymierza mu sprawiedliwą karę. Bo to co mu grozi za tą zbrodnie jest po prostu śmieszne.

A ja bym chciała, żeby poszedł za kraty...tam mu zrobią z dupy jesień średniowiecza... To jedyny plus polskich więzień

Karmelllka90, Bubek lubią tę wiadomość

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2019, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Nas znów spanko super.
    20:30 jedzenie, 22 bo nie spał to mu dałam cyca bo gorąco i spał do teraz czyli 6:30. Więc chyba to nie był jednorazowy wybryk i mam nadzieję że do ząbkow da trochę matce odespac.
    To był cudny prezent dzis z jego strony bo po 8 zbieramy sie i wyjeżdżamy już na to wesele. Do Tesciow jedziemy.
    Bagaży mam jak na tydzień haah

Fasolka77, B_002 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2019, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia, bo tak mi się skojarzyło z Twoim wczorajszym pytaniem o piersi. Dziś już nie mam twardych rano więc chyba ogarnely już ze mały w nicy nie je.
    Były pełne takie po prostu bez twardych bolacych.

B_002 lubi tę wiadomość

• Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2019, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas szok!! Tak Buniowi babcia brzuszek wymasowała, że poszła kupa nawet plecami ;) musiałam go dokarmić bo się rozbudził, potem polowałam na muchę i znowu się rozbudził i znów cyc.... Usnął ok 22 i spał do.......UWAGA.....3!!!!!! Ok 5 wzięłam go do łóżka bo kwilil ale usnął i dopiero teraz się karmimy :) mam cichą nadzieję że jeszcze pośpimy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2019, 06:47

B_002, Karmelllka90, DorotaAnna, Daffi, india, Kasiulka90 lubią tę wiadomość

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2019, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    U Nas znów spanko super.
    20:30 jedzenie, 22 bo nie spał to mu dałam cyca bo gorąco i spał do teraz czyli 6:30. Więc chyba to nie był jednorazowy wybryk i mam nadzieję że do ząbkow da trochę matce odespac.
    To był cudny prezent dzis z jego strony bo po 8 zbieramy sie i wyjeżdżamy już na to wesele. Do Tesciow jedziemy.
    Bagaży mam jak na tydzień haah

Bawta się szampansko!!

Mama36 lubi tę wiadomość

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2019, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:
    U nas szok!! Tak Buniowi babcia brzuszek wymasowała, że poszła kupa nawet plecami ;) musiałam go dokarmić bo się rozbudził, potem polowałam na muchę i znowu się rozbudził i znów cyc.... Usnął ok 22 i spał do.......UWAGA.....3!!!!!! Ok 5 wzięłam go do łóżka bo kwilil ale usnął i dopiero teraz się karmimy :) mam cichą nadzieję że jeszcze pośpimy
    Kurcze ktoś w końcu babcie chwali. Fajnie. Pewnie też inne powietrze na niego wpływa. No zobaczymy jak będzie u Nas.. Góry to będzie bardziej żeśko no ale jednak nie w domu. Pierwszy raz.

Fasolka77, B_002 lubią tę wiadomość

• Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2019, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buniowi czasem drga nóżka, zauważyłam przy karmieniu.... Co to?

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2019, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem załamana. Od czwartku wieczorem zaczęło nam się psuć karmienie, coraz więcej jej wylatywalo bokiem. I to postępuje, boję się że znowu zacznie z wagi spadać. Biedna się męczy tym jedzeniem a najeść się nie może. Zabiorą mi ją znowu do szpitala, zalamie się wtedy.

f1d9680377.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2019, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka_mycha wrote:
    A ja jestem załamana. Od czwartku wieczorem zaczęło nam się psuć karmienie, coraz więcej jej wylatywalo bokiem. I to postępuje, boję się że znowu zacznie z wagi spadać. Biedna się męczy tym jedzeniem a najeść się nie może. Zabiorą mi ją znowu do szpitala, zalamie się wtedy.

Myszka a nie dokarmiasz mm?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2019, 07:03

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • B_002 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2019, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Kurcze ktoś w końcu babcie chwali. Fajnie. Pewnie też inne powietrze na niego wpływa. No zobaczymy jak będzie u Nas.. Góry to będzie bardziej żeśko no ale jednak nie w domu. Pierwszy raz.
    Nie wszystkie babcie takie straszne :D
    Moja mama słucha się wszystkich moich zaleceń i bawi się z dzieckiem tak pięknie że jak tylko mam ją do pomocy to jakbym była na wakacjach :)
    Bywają reformowalne babcie :)

Fasolka77, Bubek, Tunia76 lubią tę wiadomość

gg64zbmhxvebnkcj.png
    29.03.2019 [39+2] Zosia <3 2580g, 52cm, 10pkt, SN
‹‹ 3497 3498 3499 3500 3501 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ