Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
U Małej w koncu ruszyla kupka. Matko jak to malenstwo cierpi
pierwszy raz widzialam aby ja tak bolało
Jeden pampers juz wymieniony, ale.widac, ze brzuszek ja nadal boli. Ulge przynosi termoforek i spanie na żabke koniecznie na mnie.
Wiewioreczka dobrze, ze kolki Szymusiowi odpusciły. Patrzac dzis na Polcie mialam przed oczami, ze wy dzien w dzien przezywaliacie taki koszmar.Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
U nas tez karmienie i kupka od razu widac ulge.. Ale tak sie biedulek obsral ze ledwo to ogarnelam.
U nas ta wysypka juz nie jest widoczna ot tak wszystko co czerwone zniknelo ale jego cale cialo pokryte jest taka drobna kaszka.. Jak maczek.. Skora szorstka.. Nanbank alergia tylko cholera wie na co.. -
nick nieaktualnyDziewczyny, ta dziewczynka o której Wam pisałam została brutalnie zgwałcona, ma wiele ran klutych i poderżnięte gardło.
Jakiś potwór grasuje, uważajcie na swoje starsze dzieci.
Podejrzenia są że sprawcą jest potwór z Piekar śląskich poszukiwany listem gończym.
Nie umiem sobie z tym poradzic i przestać myśleć "dlaczego?". Skąd się biorą tacy ludzie?
Spekuluje się że sprawca mógł się poruszać zielonym busem. Podobno był w miejscowości skąd zginęła dziewczynka przez parę dni. Jakiś czas temu był taki sam w moim mieście, na moim osiedlu - mamy z mojego lokalnego forum ostrzegały że dzieci cukierkami częstuje i żeby uważać.
Miejcie oczy otwarte i jeśli cokolwiek zwróci Wasza uwagę zawiadamiajcie służby.
Mam nadzieję że odpowiedni ludzie dorwą tego potwora przed policją i wymierza mu sprawiedliwą karę. Bo to co mu grozi za tą zbrodnie jest po prostu śmieszne. -
Paula - czyli jakie to mieasto czy okolica bo nie wiem skad jestes....koszmar, nie da sie tego czytac. Co to biedne dziecko przeszlo zanim ja jeszcze zamordowal...Boze glowa peka...
u nas karmienie po 1 i od 5 juz sobie wedrujemy po chalupie
ale akurat moglam kawke wypic, dopakowac to i owo i suniemy na weekendooo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Dziewczyny, ta dziewczynka o której Wam pisałam została brutalnie zgwałcona, ma wiele ran klutych i poderżnięte gardło.
Jakiś potwór grasuje, uważajcie na swoje starsze dzieci.
Podejrzenia są że sprawcą jest potwór z Piekar śląskich poszukiwany listem gończym.
Nie umiem sobie z tym poradzic i przestać myśleć "dlaczego?". Skąd się biorą tacy ludzie?
Spekuluje się że sprawca mógł się poruszać zielonym busem. Podobno był w miejscowości skąd zginęła dziewczynka przez parę dni. Jakiś czas temu był taki sam w moim mieście, na moim osiedlu - mamy z mojego lokalnego forum ostrzegały że dzieci cukierkami częstuje i żeby uważać.
Miejcie oczy otwarte i jeśli cokolwiek zwróci Wasza uwagę zawiadamiajcie służby.
Mam nadzieję że odpowiedni ludzie dorwą tego potwora przed policją i wymierza mu sprawiedliwą karę. Bo to co mu grozi za tą zbrodnie jest po prostu śmieszne.
A ja bym chciała, żeby poszedł za kraty...tam mu zrobią z dupy jesień średniowiecza... To jedyny plus polskich więzieńKarmelllka90, Bubek lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyU Nas znów spanko super.
20:30 jedzenie, 22 bo nie spał to mu dałam cyca bo gorąco i spał do teraz czyli 6:30. Więc chyba to nie był jednorazowy wybryk i mam nadzieję że do ząbkow da trochę matce odespac.
To był cudny prezent dzis z jego strony bo po 8 zbieramy sie i wyjeżdżamy już na to wesele. Do Tesciow jedziemy.
Bagaży mam jak na tydzień haahFasolka77, B_002 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas szok!! Tak Buniowi babcia brzuszek wymasowała, że poszła kupa nawet plecami
musiałam go dokarmić bo się rozbudził, potem polowałam na muchę i znowu się rozbudził i znów cyc.... Usnął ok 22 i spał do.......UWAGA.....3!!!!!! Ok 5 wzięłam go do łóżka bo kwilil ale usnął i dopiero teraz się karmimy
mam cichą nadzieję że jeszcze pośpimy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2019, 06:47
B_002, Karmelllka90, DorotaAnna, Daffi, india, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Mama36 wrote:U Nas znów spanko super.
20:30 jedzenie, 22 bo nie spał to mu dałam cyca bo gorąco i spał do teraz czyli 6:30. Więc chyba to nie był jednorazowy wybryk i mam nadzieję że do ząbkow da trochę matce odespac.
To był cudny prezent dzis z jego strony bo po 8 zbieramy sie i wyjeżdżamy już na to wesele. Do Tesciow jedziemy.
Bagaży mam jak na tydzień haah
Bawta się szampansko!!Mama36 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:U nas szok!! Tak Buniowi babcia brzuszek wymasowała, że poszła kupa nawet plecami
musiałam go dokarmić bo się rozbudził, potem polowałam na muchę i znowu się rozbudził i znów cyc.... Usnął ok 22 i spał do.......UWAGA.....3!!!!!! Ok 5 wzięłam go do łóżka bo kwilil ale usnął i dopiero teraz się karmimy
mam cichą nadzieję że jeszcze pośpimy
Fasolka77, B_002 lubią tę wiadomość
-
A ja jestem załamana. Od czwartku wieczorem zaczęło nam się psuć karmienie, coraz więcej jej wylatywalo bokiem. I to postępuje, boję się że znowu zacznie z wagi spadać. Biedna się męczy tym jedzeniem a najeść się nie może. Zabiorą mi ją znowu do szpitala, zalamie się wtedy.
-
malutka_mycha wrote:A ja jestem załamana. Od czwartku wieczorem zaczęło nam się psuć karmienie, coraz więcej jej wylatywalo bokiem. I to postępuje, boję się że znowu zacznie z wagi spadać. Biedna się męczy tym jedzeniem a najeść się nie może. Zabiorą mi ją znowu do szpitala, zalamie się wtedy.
Myszka a nie dokarmiasz mm?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2019, 07:03
Fasolka77
-
Mama36 wrote:Kurcze ktoś w końcu babcie chwali. Fajnie. Pewnie też inne powietrze na niego wpływa. No zobaczymy jak będzie u Nas.. Góry to będzie bardziej żeśko no ale jednak nie w domu. Pierwszy raz.
Moja mama słucha się wszystkich moich zaleceń i bawi się z dzieckiem tak pięknie że jak tylko mam ją do pomocy to jakbym była na wakacjach
Bywają reformowalne babcieFasolka77, Bubek, Tunia76 lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN