Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula 90 wrote:Dostanie osobna sale bo przecież złamałoby jego prawa człowieka. Teraz już pedofilów pilnują. Na przeciwko rodziców mojego męża mieszka pedofil który wyszedł po 10 latach (Stanowice k. Oławy - głośna sprawa była) Wygląda jakby nic mu nie było, kilka razy już go policja przywoziła bo sterczał pod szkołami.
Ale nic mu nie mogą zrobić, bo "swoje odsiedział" - on zgwałcił córkę sąsiadów 14 letnia.
I będą mogli go zamknąć dopiero jak znowu coś zrobi. Bo przyjmuje się że kara więzienia go "zresocjalizowała" dopóki nie zniszczy życia kolejnego dziecka.
Tak Fasolka wygląda właśnie przestrzeganie praw człowieka o które te wszystkie międzynarodowe organizacje walczą... Taki potwór też ma swoje "prawa" - w przeciwieństwie do jego ofiar...
To straszne Paula co piszesz ale wierzę, że nawet strażnicy więzienni znajdą furtkę aby nawet pod prysznicem zrobili z tym zwyrolem co trzeba...Bubek lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Karollinax26 wrote:Ja uwielbiam jak moja mama zajmuje się małą, gdy ma chwilę, kocham ten tekst „no chodź do babulki”, wtedy mam chwilę dla siebie 😂
Karola kiedy M się zapowiedział? On tak z doskoku wpada kiedy mu pasuje czy jest jakaś regularność w tych jego wizytach?Fasolka77
-
india wrote:Paula ja az nie mogę tego czytac 😢😢😢
Daffi jak Julka?
Fasolka pieknie u was na tym wyjezdzie
Nasz powod zmiany klasy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8411988e88ad.jpg
Mam nadzieje ze to wystarczy.
Aha i pismo na szybko bo Fifi plakal a ja sie spiessylam zeby zdazyc do szkoly.. Mam nadzieje ze czytelne choć troche :pBubek, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:Fasolka Nina już tylko na mm, mojego nie chciała.
Wiewiórka ja się tylko tej wagi strasznie boję. No ale popłakałam (a wręcz wylam) i może udało mi się uniknąć najgorszego. W szpitalu wypracowalysmy najlepsza pozycje do jedzenia ale ewidentnie jej ona teraz nie służy. Za to ta, która była nie do przyjęcia w szpitalu jest chyba teraz ta odpowiednią. Bardzo mało jej wylatuje, zjadła swoją porcje i wreszcie jestem pewna że jest najedzona. Mam nadzieję że się to szybko nie zmieni.
Ale zanim człowiek zacznie racjonalnie myśleć to swoje musi powymyslac. Tak się już nakrecilam że byłam o krok od śmierci głodowej. Masakra
Myszka!!malutka_mycha lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:Karola kiedy M się zapowiedział? On tak z doskoku wpada kiedy mu pasuje czy jest jakaś regularność w tych jego wizytach?
Wyobraź sobie, że dziś. Wynajął sobie nocleg, żeby być też jutro. Ostatnio był na dzień dziecka, no tak dwa razy w miesiącu 😉Karmelllka90, malutka_mycha, DorotaAnna lubią tę wiadomość
-
B_002 wrote:Nie wszystkie babcie takie straszne
Moja mama słucha się wszystkich moich zaleceń i bawi się z dzieckiem tak pięknie że jak tylko mam ją do pomocy to jakbym była na wakacjach
Bywają reformowalne babcie
Edit: właśnie doczytałam, ze wiele z Was chwali tez teściowe jako babcie - nic, tylko pozazdrościć!❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2019, 10:15
Bubek, B_002 lubią tę wiadomość
-
B_002 wrote:Nie wszystkie babcie takie straszne
Moja mama słucha się wszystkich moich zaleceń i bawi się z dzieckiem tak pięknie że jak tylko mam ją do pomocy to jakbym była na wakacjach
Bywają reformowalne babcie
A tesciowa tez jest git bo nie wtraca sieB_002 lubi tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Moja Mama jest mega super babcia i nie raz mówie że to ona mi go każe rozbierać zawsze bo uważa że za grubo.. Nawet jak ma smao body na sobie hahaha
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualny
-
chce_byc_mama wrote:... I dziwnym trafem te “dobre” babcie to nasze mamy😀
Edit: właśnie doczytałam, ze wiele z Was chwali tez teściowe jako babcie - nic, tylko pozazdrościć!❤️