Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Tunia76 wrote:Dla mnie najlepszy smietankowo-truskawkowy, nie za słodki. I taki zamowie na chrzciny. Inne odpadają.
A gdzie będziesz zamawiać? Masz jakąś wypróbowaną cukiernię?
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
B_002 wrote:Tunia ja też lubię truskawkowe torty, mogą też być malinowe.
A gdzie będziesz zamawiać? Masz jakąś wypróbowaną cukiernię?
Więc zostaje mi michalek albo buczek.
Słodki warsztat ma tarty strasznie słodkie, a tortow nie próbowałam.B_002 lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0f80b9158901.png
Dziewczyny czy ze smakiem zjadłybyście taki tort? Chodzi mi o smak (w opisie) bo wygląda to wiadomo rzecz gustu a i tak byłby modyfikowany pod motyw Boho
Czytam czytam i w sumie dalej nie wiem jaki on ma smakza dużo tego dobrego
Fasolka77
-
stresant wrote:dziewczyny jak sppia wasze dzieci? w sensie na brzuchu czy plecach?
moj nie potrafi inaczej spac tylko na brzuchu...poloze go na doczek odrazu przekreci sie na plecy i wtedy ttragedia..rece zaczynaja machyc nogi zaczynaja kopac i po spaniu
zawsze to samo jest a jak go poloze na brzuchu to cala noc przespi w dzien tez..
juz sie pytalam pediatry czy to normalne ze sie tak bije tymi rekami ..to mi powiedziala ze za bardzo go obserwuje..i mam dziecku wiecej swobody dac a nie sie nad nim trzesc ciagle.....
Na pleckach w wózku, na brzuszku jak mam oko na niego,w nocy na boczkachFasolka77
-
stresant wrote:dziewczyny jak sppia wasze dzieci? w sensie na brzuchu czy plecach?
moj nie potrafi inaczej spac tylko na brzuchu...poloze go na doczek odrazu przekreci sie na plecy i wtedy ttragedia..rece zaczynaja machyc nogi zaczynaja kopac i po spaniu
zawsze to samo jest a jak go poloze na brzuchu to cala noc przespi w dzien tez..
juz sie pytalam pediatry czy to normalne ze sie tak bije tymi rekami ..to mi powiedziala ze za bardzo go obserwuje..i mam dziecku wiecej swobody dac a nie sie nad nim trzesc ciagle.....
Mój na plecach na boczkach śpi tylko w wózku. Tak to na brzuszku jak go przekręcę na bok to się budzii tak jak mowisz macha wszystkim co się da
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karmelllka90 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0f80b9158901.png
Dziewczyny czy ze smakiem zjadłybyście taki tort? Chodzi mi o smak (w opisie) bo wygląda to wiadomo rzecz gustu a i tak byłby modyfikowany pod motyw Boho
Ja Lubię wszystkie tortyKarmelllka90 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Fasolka77 wrote:A dlaczego nie informują matki????
A jeszcze wczoraj pomagal mi wybrać ubranko dla Filipa na chrzest.. Podsylala propozycje.. Nikt nie przeczuwal ze cos takiego sie moze stac. Oczekiwala na 3 prenatalne.. Tak sie cieszyla..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2019, 17:00
-
Fasolka77 wrote:Na pleckach w wózku, na brzuszku jak mam oko na niego,w nocy na boczkach
Bubek lubi tę wiadomość
-
Daffi wrote:Jejku kolezanka z innego forum w 32tc w szpitalu.. Odeszly jej wody, rozkreca sie akcja porodowa a ona ma od lekarza dokument ze powinna mieć cc. Nie wiem na co czekaja co sie tam dzieje.. Skurcze jej sie rozkrecaja z kazda chwila. Mam nadzieje ze nic im sie nie stanie zwlaszcza ze to pierwsze dziecko a poprzednich ciąż nie utrzymala tak daleko. Bardzo dlugo sie starali..
Lekarze zamiast pomoc uznali ze beznadziejna sytuacja..
aaa doczytalam juzWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2019, 17:15
-
Daffi wrote:Nie mam pojecia. Tak samo jak mogli sobie darowac komentarze ze sytuacja jej i dziecka jest beznadziejna tak nie rozumiem braku informacji o stanie dziecka do ktorych ma pelne prawo. Ja bym dzwonkiem dzwonila ciagle zeby kktos udzielil mi wyczerpujacych informacji.
A jeszcze wczoraj pomagal mi wybrać ubranko dla Filipa na chrzest.. Podsylala propozycje.. Nikt nie przeczuwal ze cos takiego sie moze stac. Oczekiwala na 3 prenatalne.. Tak sie cieszyla..
Na pewno wszystko będzie dobrze!!!Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
Dziś sobie zdałam sprawę, że nie pamiętam kiedy ostatni raz coś sobie kupiłam, mam na myśli jakieś łaszki .. ciągle kupuje tylko Marcelinie 😉
A, pamiętam! Koszule do szpitala i szlafrok, którego nie miałam przyjemności założyć 😂Karmelllka90, malutka_mycha, B_002 lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Tak z ciekawości czy wasze maluszki jak doją smoczka te robią takie słodkie " oj oj oj oj ??" I was też to tak bawi ???
-
Karollinax26 wrote:Dziś sobie zdałam sprawę, że nie pamiętam kiedy ostatni raz coś sobie kupiłam, mam na myśli jakieś łaszki .. ciągle kupuje tylko Marcelinie 😉
A, pamiętam! Koszule do szpitala i szlafrok, którego nie miałam przyjemności założyć 😂 -
Wizyta tesciowej dzien 3:
‘Bawila’ Malego i ewidentnie nie mogla sobie z nim poradzic bo zaczal plakac. Mowie “Wziac go?” a ona “a myslisz, ze Ty dasz rade, jak ja nie daje??”
Mysle sobie no kurwa przeciez jestem jego matka, oczywiscie, ze wiem jak go uspokoic.
Wzielam Malego na rece i “pyk!” - od razu sie uciszyl.
10:0 dla mnie 😉Fasolka77, Daffi, DorotaAnna, Tunia76, Misiabella, espoir, Kasiulka90, Sansivieria, Mama36, MamaAga85, Tysia89, india, Bubek, Lolka30, malutka_mycha, B_002, Paula 90 lubią tę wiadomość