Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
kalika wrote:Fasolka 77, Nowy Sącz.
Lolka30, w takim razie bardzo się cieszę, że macie swojego upragnionego maluszka. W tym tyg dowiedziałam się o ciąży koleżanki, która starała się o dzidziusia od 9 lat. Za nimi masa badań, które nie ujawniły żadnej nieprawidłowości, więc nawet nie bardzo można było coś zrobić. Az tu nagle niespodzianka pod postacią 2 kresek
W tv mówią, że Wrocław opanowały szczury - serio widać je na ulicach?
Kochana! Moje rejony! Rodzice i 3/4 rodziny mieszka w łososinie dolnej, tęgoborzy i Rożnowiekalika lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Mamcia to się wzięło stąd, że często są to ludzie którzy przywożą od mamy z domu rodzinnego żarełko w sloikach
no i chyba jest raczej obraźliwe tak mi się wydaje.
Może być ludność napływowa
Myślą nieskalana z tą dietą matki karmiącej butelka szkoda masz racje xd
Też bym chciała żeby mój brzuszek był bardziej płaski... ale ja za leniwa jestem do ćwiczeńktos by musiał mi powiedzieć musisz robić to i to 3 razy dziennie po 30 min (nie więcej bo umrę xd) i najlepiej jakby ćwiczył ze mną i mnie poganiał bo tak samej to niesmak motywacji...
mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Mama36, sloik to bardzo popularne nazewnictwo
Az dziw bierze, ze nie dotarlo bardziej na zachod czy poludnie, na wschodzie i w centralnej Polsce chyba nie ma osoby nieoznajomionej w jego znaczeniu. Sama tez naleze do tej grupy, choc sloikow nigdy z domu nie wozilam, ani na studiach ani w stolicy
-
espoir wrote:a co do chłopów, to cóż, ja już osiągnęłam etap, że jak Mąż wraca z pracy, to sama po cichu do dzieci mówię "a idźcie zobaczyć co Wasz tunio robi"
najlepiej jak akurat stary na tronie siedzi
Espoir Jako mama Trójcy z siusiakiem...jak pielęgnujesz siusiaka żeby się kuku nie zrobiło?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2019, 09:59
Fasolka77
-
Ja to na swojego chłopa nie mogę narzekać. Jak jest w domu to przebieranie pieluchy to jego działka + odbijanie i noszenie.
Zsypało małego na buzi. Za dużo sobie przez weekend pozwoliłam, bo wciągnęłam nawet ciasto z truskawkami. Nie wykluczone też, że na chrzcinach jak go tak wszyscy brali na ręce to uczuliły go jakieś perfumy, proszek czy coś w tym stylu, bo ma te krostki bardziej na lewym policzku i tylko na buzi.
Lolka ja to jestem wekiem, bo ponad 300km mam do domu rodzinnego 😂Lolka30, kalika lubią tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o noc to u nas fajnie mały zjadł 19.30 potem 4.30 oczywiście o 4.30 był już wyspany
na szczęście jeszcze jakoś przysnął do 8 jeszcze. Drugi raz mu się zdażyło tak długo spać
zazwyczaj śpi od tej 19-20 do 3 potem budzi sie o 6 i już wstajemy
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
espoir wrote:B_002 ja wczoraj też przez cały dzień 8 gołąbków wtrąbiłam, ale już nic nie piszę, bo zauważyłam, że jak ktoś ma wpojone, że ma uważać co je, to choćby skały srały to się go nie przekona, że nie ma diety matki karmiącej...
-
Mama36 wrote:Naprawdę!!!???
Jakoś bardzo brzydko jak dla mnie. Zn. Tyle osób napływowychni od żadnej nie słyszałam że ktoś jest sloikiem 🙈🙈
Nazwijmy to jakoś ładniej...
Mama słoiki bo wożą po weekendzie obiadu od mamuś w słoikachespoir lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Anete wrote:Ja to na swojego chłopa nie mogę narzekać. Jak jest w domu to przebieranie pieluchy to jego działka + odbijanie i noszenie.
Zsypało małego na buzi. Za dużo sobie przez weekend pozwoliłam, bo wciągnęłam nawet ciasto z truskawkami. Nie wykluczone też, że na chrzcinach jak go tak wszyscy brali na ręce to uczuliły go jakieś perfumy, proszek czy coś w tym stylu, bo ma te krostki bardziej na lewym policzku i tylko na buzi.
Lolka ja to jestem wekiem, bo ponad 300km mam do domu rodzinnego 😂
Ja teżi sloiki wożę
na studiach nawet papier toaletowy woziłam, żeby na tango więcej zostało
Lolka30, martusiawp, DorotaAnna, malutka_mycha, Misiabella lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Mama36 wrote:Lolka a co to słoik bo pierwsze słyszę. Przyjezdny?
Ale brzydko o sobie mówisz. Ja znam słowo napływowy 😊
Kryst spał do Teraz. Dziękuję. Wszystko w temacie.
Mi to określenie nie przeszkadza ja lubię słoiki od mamy (bo to od tego powstało określenie, bo naplowowi przyjeżdżają ze sloikami od mamy 😂).
Kalika ja szczerze mówiąc nie zauważyłam szczurów, ale mało wychodzę ostatnio z moim małym krzykaczem 😆. Mama36 spotkałas jakieś?Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
Fasolka77 wrote:Espoir Jako mama Trójcy z siusiakiem...jak pielęgnujesz siusiaka żeby się kuku nie zrobiło?
Fasolka77, DorotaAnna, malutka_mycha, martusiawp, MamaAga85, Paula 90, Lolka30, Kiwona lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
espoir wrote:delikatnie zsuwam na 2 mm, żeby woda się tam dostała i wyplukała brud. Bartek już sobie sam zsuwa podczas kąpieli, Maćko póki co bardziej zainteresowany, żeby brata za jajco pociągnąć niż sobie umyć
2mm... muszę suwmiarke kupić 🤣🤣🤣espoir, Kiwona lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Anete wrote:Była już któraś z Was z maluchem na basenie?
My mamy zaplanowane na początek września basento będzie 4,5 miesiąca. Raczej nie pójdziemy wcześniej ale zobaczymy jak z główka. Mąż nie może się doczekać wiec mam nadzieje ze mały będzie lubił basen bo mi się stary załamie na razie nie wymyślił chyba innych „zabaw” z synkiem xd tzn mówił coś o rybach ale chyba nie znalazł jeszcze takiej małej wędki xd
malutka_mycha, martusiawp, Fasolka77, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Misiabella wrote:Mama36, sloik to bardzo popularne nazewnictwo
Az dziw bierze, ze nie dotarlo bardziej na zachod czy poludnie, na wschodzie i w centralnej Polsce chyba nie ma osoby nieoznajomionej w jego znaczeniu. Sama tez naleze do tej grupy, choc sloikow nigdy z domu nie wozilam, ani na studiach ani w stolicy
Misiabella lubi tę wiadomość