Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduje sie z nad morza pogoda super az za cieplo musze z Franiem siedziec na campingu w lasku sosnowym bo na plazy zacieplo.....
estrella, malutka_mycha, Daffi, Fasolka77, Kasiulka90, martusiawp, Paula 90, india, Karmelllka90, Mama36, Tunia76 lubią tę wiadomość
-
MamaAga85 wrote:My też.działamy bez zabezpieczenia😉 póki co czekam na wizytę popołogową a mam ją 15 sierpnia.Tabletek brać i tak nie będę więc chyba i tak zdamy się na ostrożność😉
ja po.wizycie u lekarza...antybiotyk...angina na calego...😪😪😪
na dodatek Niuniś coś nie wyraźny i boję się,że przez tyle dni co wychodziła choroba ze mnie Go zarazilam...
Angina... współczuję Agazdrowia!!
Fasolka77
-
MamaAga85 wrote:a co do ciąży po cesarce-u nas doradzają odczekać 6 m-cy...
moja koleżanka w styczniu urodziła przez cc kolejne dziecko po 7 miesiącach od poprzedniej cesarki 😉❤
Jak to po 7 miesiącach??? Urodziła czy zaszła w kolejną ciążę?Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:Czy dziewczyny z torunia mają do polecenia jakiegoś dermatologa dla maluszka? Bo ja nerwicy dostanę cały czas liczyłam że te wszystkie problemy skórne mina ale regularnie kąpie małego w krochmalu codziennie albo co drugi dzień i teraz na wyjeździe myłam go normalnie w żelu i dupa
Ja niestety nikogo nie polecę bo nie korzystalam. Wiem tylko że znajomi chodzili do citomedu ale do logo to nie mam pojęcia.DorotaAnna lubi tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Ja jutro planuje kupić ten limetic i zaczniemy. Bo u nas nadal nic. Jakoś się nie złożyło
Bez zabezpieczenia nie zaryzykujemy a z kondomami wiecznie problem. -
Jestesmy w Niechorzu...Fasolka podroz 10 godz. 3 karmienia godzinny korek w Szczecinie...prawie cala droge spal
... tu juz jesmy 3 dzien...noce sa super dzis spal 8 godz. w kawalku o 4 rano na spiocha wciskalam mu cyca bo kapalo...ale za to przez dzien tragedia....za duzo bodzcow nie jest w stanie zasnac
duzo placze
nawet na rekach...nic sie nie da z tym zrobic
Kasiulka90, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
stresant wrote:Jestesmy w Niechorzu...Fasolka podroz 10 godz. 3 karmienia godzinny korek w Szczecinie...prawie cala droge spal
... tu juz jesmy 3 dzien...noce sa super dzis spal 8 godz. w kawalku o 4 rano na spiocha wciskalam mu cyca bo kapalo...ale za to przez dzien tragedia....za duzo bodzcow nie jest w stanie zasnac
duzo placze
nawet na rekach...nic sie nie da z tym zrobic
No to droga super! Szkoda, że dzionki gorsze.. długo będziecie? Może się szybko przestawi na wakacyjny tryb...Fasolka77
-
nick nieaktualnyKasiulka90 wrote:A ja myślałam, że Ty będziesz chciała od razu drugie 🙂 Niedawno pytałaś, czy któraś planuje karmić dwoje dzieci naraz i tak jakoś mi się wydawało, że to dotyczy Twoich planów 😃
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
Kasiulka90 ja też bardzo dobrze znam płacz mojego Dziecka więc wiem co przechodzisz. Czasami wiem o co chodzi, a czasami zupełnie nic Jej nie pociesza i trzeba to przetrwać. I to nie są kolki, o różnych porach dnia ma ataki, raz krótsze, raz dłuższe-codziennie coś. Choć już mi się wydaje że jest lepiej. Też czekam aż nam mina te 3 miesiące... Trzymam kciuki żebyście już niedługo doznali ulgi i prawdziwej radości macierzyństwa!!
-
Kasiulka strasznie Ci współczuje...moja córa darła się strasznie i jedyne ci działałam to wsadzić w nosidełko i wyjść z domu. Wrzask na klatce schodowej nieziemski ale ledwo poczuła powietrze spokój i po chwili sen. Może spróbujesz jeśli masz w co go wpakować na początku kolejnego ataku?
-
Sansi, u mnie jest identycznie. Nie są to takie typowe kolki jak u Wiewiórki, ale codziennie mniej lub bardziej boli brzuszek. Każdego dnia płacz. Ileż można...
Aga, przez pierwszy miesiąc Klemek uwielbiał spacery, słodko na nich spał, a teraz mam wrażenie, że drobny wiatr go drażni, no wszystko nie tak. Wracam do domu z krzykiem na kilometr. A ledwo wchodzę z wózkiem do klatki, w sekundzie cisza. I weź tu zrozum dziecko... -
O widzisz, to nasze spacery podobnie. Jak miała miesiąc to potrafiła 2 godz przespać w wózku, a teraz się rozgląda i chyba nudzi na lezaco i po kilku minutach już marudzi, a zaraz później płacze. Zabieram Ją w odludne miejsca, bo mieszkam na wsi, i próbuje Ja do wózka i spacerów zachęcić...
-
Sansi, polecam do wózka na spacery 🙂 https://www.smyk.com/catalog/product/view/id/501973/?&gclid=Cj0KCQjw3uboBRDCARIsAO2XcYAkW3Oqsr9zB1J6LJwA594hnFNTzZxwdrdul-e_2Q8sP5JQM9xmwpgaAr--EALw_wcB
Nawet mój płaczuś się tym zainteresował 👍Fasolka77 lubi tę wiadomość