Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Tunia tulę mocno ❤️
Mycha dobrze, że Was uspokoiła. Stres nie jest Wam potrzebny 😘
Karolka korzystaj!
Kiwona uważam tak jak Fasolka. Jak za często to odmówić. Każdy ma swoje życie i swoje problemy. Z resztą obniżenie łóżeczka to chyba nie jest sprawa niecierpiąca zwłoki -
malutka_mycha wrote:Karola nie osłabiaj mnie!
Dziewczyny mam nadzieję że Was moje wywody nie nudzą, która nie chce niech nie czyta. Ja lubię się dzielić i tymi złymi wiadomościami (wtedy fajnie mnie wspieracie) i tymi dobrymi wtedy moja radość się potęguje jak widzę jak nam kibicujecie. Więc jak coś to sorkimalutka_mycha, estrella lubią tę wiadomość
-
Anete wrote:Tunia tulę mocno ❤️
Mycha dobrze, że Was uspokoiła. Stres nie jest Wam potrzebny 😘
Karolka korzystaj!
Kiwona uważam tak jak Fasolka. Jak za często to odmówić. Każdy ma swoje życie i swoje problemy. Z resztą obniżenie łóżeczka to chyba nie jest sprawa niecierpiąca zwłokiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2019, 21:23
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Kiwona to jakaś nawiedzona. Ja nawet jak mam chłopa to i tak często wolę sama sobie zrobić niż się prosić zwłaszcza że smykalki nie ma. A co dopiero obcego. Chyba ja trochę rozbestwiliscie i musicie to ukrocic to żyć Wam nie da. Dowiedz się kiedy ma urodziny i podstawowy zestaw narzędzi jej kupcie
razem z książką amator majsterkowicz:)
Tunia76, Kiwona, mysla.nieskalana, estrella, martusiawp, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
Kiwona moja babcia by Ci powiedziała uważaj na taką sąsiadkę. Niektórzy mężczyźni lubią takie nieporadne, słabe kobietki.
A gdzie ojciec jej dzieci?
Ja w wieku 11lat zapier...łam w polu, nie było zlituj. To chyba taki chłopak może kupić wodę, no bez jaj.
malutka_mycha, estrella lubią tę wiadomość
-
Tunia76 wrote:U mnie spacery wyglądają tak samo. Tylko nie zawsze da się ją uspokoić na tyle, by włożyć do wózka.
Basiu masz jakaś parasolke? Ja mam taka jak Kiwona. Wiatr zawieje i parasol spada. Tak mnie wkur...a, że nie używam.
Znalazłam dzisiaj taką i mam zamiar ją zamówić:
https://allegro.pl/oferta/kwadratowe-parasolki-do-wozkow-z-filtrem-uv-8001570442?utm_source=facebook&utm_medium=app_share&utm_campaign=AndroidShowitemShare&fbclid=IwAR2QVd-QknnNkhfs98t2vK49l3y8AVnXqwDfhVOT8vHsYIeRtLdmrPoA8aw
A jaką Ty masz? Nie wiem jaką ma Kiwona.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Tunia76 wrote:Kiwona moja babcia by Ci powiedziała uważaj na taką sąsiadkę. Niektórzy mężczyźni lubią takie nieporadne, słabe kobietki.
A gdzie ojciec jej dzieci?
Ja w wieku 11lat zapier...łam w polu, nie było zlituj. To chyba taki chłopak może kupić wodę, no bez jaj. -
B_002 wrote:No właśnie kupiłam parasolkę ale była za mała i odesłałam.
Znalazłam dzisiaj taką i mam zamiar ją zamówić:
https://allegro.pl/oferta/kwadratowe-parasolki-do-wozkow-z-filtrem-uv-8001570442?utm_source=facebook&utm_medium=app_share&utm_campaign=AndroidShowitemShare&fbclid=IwAR2QVd-QknnNkhfs98t2vK49l3y8AVnXqwDfhVOT8vHsYIeRtLdmrPoA8aw
A jaką Ty masz? Nie wiem jaką ma Kiwona.
Przy synu też mieliśmy taką tanią i się super sprawdzała. Tyle ze wozek miał okrągłe rurki, a ten ma owalne.
Myślałam żeby zamówić z Bebetto.
-
Tunia76 wrote:Ja mam zwykłą z kerfura za 30zł. Mąż kupił bo ma super kolor.
Przy synu też mieliśmy taką tanią i się super sprawdzała. Tyle ze wozek miał okrągłe rurki, a ten ma owalne.
Myślałam żeby zamówić z Bebetto.
-
Mycha super wiadomość! Ważne że Ninka przybiera na wadze, a to że mniej to już jaka jej uroda
Super, że ta pediatra Cię uspokoiła. Dzieci czują nasze zdenerwowanie. A szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko!
-
nick nieaktualnyMycha super informacje ❤️ cieszę się razem z Tobą i trzymam kciuki za dalsze przyrosty Ninki 😉
Kiwona podobnie jak dziewczyny uważam, że co za dużo to niezdrowo... Masz prawo odmówić pomocy, bez przesady... I tak sobie też pomyślałam, że może ona kolejnego tatusia szuka i dlatego prosi o pomoc twojego meza... Uważaj 😉
Tunia przytulam ❤️ trzymam kciuki za dobre wyniki badań 😉
Mycha gdzie były źle fluidy bo mój mózg już nie ogarnia 😜? A ja zawsze chętnie czytam co u was więc nie przepraszaj tylko pisz na co masz ochotę 🙂 -
Kurde ja już też się pogubilam o co tą burza rano tu była i bardzo mi szkoda tych usuniętych kont i nieobecnych osób...może jeszcze wrócą gdy emocje opadną..
Co do spacerów to ja początkowo też najpierw usypiam w domu i dopiero na śpiocha jechałam bo był cala drogę płacz. A teraz już gdy odkładam to się wybudza więc nie tracę czasu i od razu bez usypiania wychodzę. Na początku coś tam sobie ogląda, później zaczyna marudzić, poplakuje aż wreszcie usypia. Czasem ten sen trwa pół godz a czasem 2 godz. Ja też uwielbiam spacery więc się nie poddam!! -
Mycha super wiadomości, dobrze że Cię uspokoiła ta lekarka.
Tunai A masz już termin badania? Mam nadzieję że wszystko będzie ok.
Kiwona nie przesadzasz i możliwe że Syska ma rację.
My mamy porządną parasolke ale mój syn nie chce leżeć w wózku 🙈.malutka_mycha lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień