Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
B_002 wrote:Misiabella a co to za program dla dzieci z niską masą urodzeniową? Moja też miała niską, a nie mam takich wizyt. Jeśli mi przysługują to chętnie bym skorzystała.
-
kochane jestem, cali i zdrowi w koncu w domu
4 godziny wycia w aucie...plakalam razem z nim
niczym nie dalo sie uspokoic nie chcial siedziec i koniec wyl 40 min. 20 min. spal z wycienczenia i tak jechalismy polowe drogi
dzieki za rady w sprawie plesniawek 2razy dziennie mam smarowac fioletem w pon. kontrola...czasami ma mniej czasami wiecej...
Fasolka u starszakow rozszezalam diete po 6 miesiacu...pierwszemu gotowalam bez soli ziemiaczki sraczki i cuda roznedruga wychowana na sloikach bo czasu nie bylo (budowalismy dom)jak skonczyla rok jadla solone razem z nami i robotnikami na budowie
Misiabella, Kasiulka90, espoir, Fasolka77, Tunia76, Mama019, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Tez mi zaczely wypadac wlosy, a cieszylam sie z takich gestych wlosow, a teraz pewnie niedlugo zostana 3 piora. Normalnie mam ani geste ani rzadkie. Dziewczyny, kibicuje Wam w Waszych staraniach. Moja kolezanka ma roznice wieku miedzy dziecmi 1,5 roku i choc latwo na poczatku nie bylo to jak widze jak jej dzieci sie razem bawia, a ona moze spokojnie sprzatac gotowac czy rozmawiac to stwierdzam ze to warte tego trudu
moj starszak jest uzalezniony od uwagi innych, bo tak go przyzwyczailismy i czasem zbyt wiele uwagi to tez nie dobrze. Dlatego rodzenstwo zbmala roznica wieku robi dobra robote. Albo z duza roznica, kiedy dzieci sa juz sporo podrosniete.
Kasiulka90, espoir, Mama019, martusiawp lubią tę wiadomość
-
chociaż przyznaje, że średnio 73636829 razy dziennie mam ochotę wystrzelić to całe towarzystwo w kosmos
B_002, Kasiulka90, Mama019, Misiabella, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
espoir wrote:ja też mimo wszystko polecam małe różnice
Także muszę też analizować możliwości.Misiabella lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Pytanie do mam już ze spacerowkami.
Zapinacie w spacerówce w pasy czy tez tak luzem jak w gondoli ?
Mam już wkładkę .naszykowakam sobie te na brzuch tylko i sama nie wiem czy je zapinać czy może ten pasek między nogi koło pałąka wystarczy.
Dzis resting .mam nadzieję że deszcz pozwoliWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2019, 04:30
-
stresant wrote:aha wlosy od tygodnia wypadaja garsciami sa wszedzie pomimo ze w ogon spinam...przewaznie na smoczku makego znajduje
Co gorsza potem mały miał nawet przy buzi -
B_002 wrote:Ja bym bardzo chciała jak najmniejsze różnice, jednak nie mogę sobie pozwolić na zbyt długą przerwę w pracy, bo mogę nie wrócić do zawodu niestety.
Także muszę też analizować możliwości.
Ja właśnie dlatego odczekałam 3 lata... moja przyjaciółka ma różnice 1.5 roku i mówi ze jej szkoda ze nie mogła poświecić przez to uk wystarczająco czasu każdej z nich... I póki co się nie bawią ale myśle ze przyjdzie na to czas:)
B_002 lubi tę wiadomość
-
Aga2606 wrote:Ja właśnie dlatego odczekałam 3 lata... moja przyjaciółka ma różnice 1.5 roku i mówi ze jej szkoda ze nie mogła poświecić przez to uk wystarczająco czasu każdej z nich... I póki co się nie bawią ale myśle ze przyjdzie na to czas:)
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN