Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySłuchajcie wczoraj zauważyłam u Oli mała biała kropeczke na dziąsle, niby pukalam łyżeczka ale ona tak językiem mieli ze ciężko coś stwierdzić... Zastanawiam się czy to możliwe że już ząbek się przebija?! Kinia miala wcześnie bo chwilę przed ukończeniem 5 mca ale Ola nawet 3 nie ma! Poza tym jest od wczoraj mega maruda, znów się na butli rzuca, robi więcej kup niż zwykle, jeczy, slini się na maksa i ma problemy z zasypianiem... Wiem objawy jak przy skoku ale widzę, że od wczoraj językiem jeździ dokładnie tam gdzie ta biała plamka... Poza tym wczoraj jak ją nosiłam to się rzucała momentami jakby coś ją bolało... Mam w domu dentinox ale on niby od 3 mca... My 3 mce kończymy za tydzień więc nie wiem... Myślicie że mogę maleńka ilość posmarować i zobaczyć czy jej to ulgę przyniesie?
-
Oj Dziewczyny, ale to dluga podroz... ja gdybym nie musiala to nie jechalabym autem no ale my musielismy zabrac psa no i bede potrzebowac auta w Polsce bo jade na dlugo i nie chce ciagle pozyczac. Poza tym bilety lotnicze byly tak drogie, ze gdybym sie z mezem rozdzielila i poleciala samolotem to suma sumarum za podroz placilibysmy 2 razy (paliwo I bilet).
Wyspalismy sie i ruszamy dalej😉 upal nie ulatwia jazdy, musimy wlaczac troche klime. Robimy przerwy i wyciagamy Mlodego z fotelika, ale i tak ma wtedy spocone plecki.. mam tylko nadzieje, ze mi sie nie pochoruje.
Pozdrawiam Was wszystkie cieplo❤️ Jeszcze dzis Mlody pierwszy raz zawita do swojej ojczyzny i pozna reszte swojej rodziny😉Fasolka77, Kasiulka90, Bubek, martusiawp, B_002 lubią tę wiadomość
-
Misiabella wrote:Dziewczyny czy Wasze dzieci juz zmienily kolor oczu. Dzieci rodza sie z ciemnogranatowymi oczami. Nie wiem doslownie od kiedy to sie stalo, ale maly ma juz blekitne.
Misiabella lubi tę wiadomość
-
chce_byc_mama wrote:Oj Dziewczyny, ale to dluga podroz... ja gdybym nie musiala to nie jechalabym autem no ale my musielismy zabrac psa no i bede potrzebowac auta w Polsce bo jade na dlugo i nie chce ciagle pozyczac. Poza tym bilety lotnicze byly tak drogie, ze gdybym sie z mezem rozdzielila i poleciala samolotem to suma sumarum za podroz placilibysmy 2 razy (paliwo I bilet).
Wyspalismy sie i ruszamy dalej😉 upal nie ulatwia jazdy, musimy wlaczac troche klime. Robimy przerwy i wyciagamy Mlodego z fotelika, ale i tak ma wtedy spocone plecki.. mam tylko nadzieje, ze mi sie nie pochoruje.
Pozdrawiam Was wszystkie cieplo❤️ Jeszcze dzis Mlody pierwszy raz zawita do swojej ojczyzny i pozna reszte swojej rodziny😉
Witamy rodaka na polskiej ziemi chlebem i solą 😁martusiawp lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Kiwona super,że Kazik tak śpi❤u nas takie spanko BYŁO a wraz z 15.07.(3m-ce)się skończyło i je np 22-2-6 także ZAZDRO😉
Estrella może być,że troszkę wcześniej u Olgi będą ząbki niż były u Kini. Obserwuj...A co do Dentnoxu nie poradzę ale chyba ten tydzień ogromnej różnicy nie robi🤔🤔🤔🤔
Chce być mamą powodzenia w dalszej podróży.faktycznie-poszukaj może wkładki antypotowej do fotelika-ja lata temu miałam jakąś zwykłą a się sprawdzała super.
-
Powiedzcie mi czy jak dziecko tak się przekręca na bok i wygina to jest jakaś próba obrotu na brzuch czy coś nie tak???.sprobuje zrobić fotkę żeby to pokazać...nie pamiętam z córką żeby coś takiego robiła a Mały jak szalony od kilkudni to robi.
Ja oszaleje z tą zmiana mleka...
Zmieniliśmy na odpowiednik polskiego Bebilonu i tak mi ulewa,że szok...Na dodatek mąż sugeruje ,że te plamy, które ma na ciele są chyba od momentu jak podaliśmy nowe mleko... -
Daffi wrote:Mam angine ropna. Skończyłam na antybiotyku
ale ulgę jaką odczulam i moment,w którym przestało mnie bolec gardło-bezcenny😉
☆Zdrówka Kochana!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2019, 11:32
-
Daffi dużo zdrówka 😙😙😙.
Chce być mamą ja wrzucalam na fb w wątku rzeczy polecanych wkładkę antypotowa do fotelika zerknij sobie.Daffi, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
MamaAga85 wrote:Kiwona super,że Kazik tak śpi❤u nas takie spanko BYŁO a wraz z 15.07.(3m-ce)się skończyło i je np 22-2-6 także ZAZDRO😉
Estrella może być,że troszkę wcześniej u Olgi będą ząbki niż były u Kini. Obserwuj...A co do Dentnoxu nie poradzę ale chyba ten tydzień ogromnej różnicy nie robi🤔🤔🤔🤔
Chce być mamą powodzenia w dalszej podróży.faktycznie-poszukaj może wkładki antypotowej do fotelika-ja lata temu miałam jakąś zwykłą a się sprawdzała super.
A u nas mimo skończonych trzech miesięcy spanie bez zmian 😒Fasolka77
-
MamaAga85 wrote:Daffi ja w zeszłym tygodniu skończyłam brać antybiotyk na angine ropna...Współczuję i tule❤
ale ulgę jaką odczulam i moment,w którym przestało mnie bolec gardło-bezcenny😉
☆Zdrówka Kochana! -
Tunia76 wrote:Kobieto, Ty to masz przygody.
Niestety przy anginie ropnej antybiotyk musi być. Kiedyś miałam ropna czesto. Teraz od 10lat spokój.
Przytulam i życzę zdrówka. ❤ -
estrella wrote:Słuchajcie wczoraj zauważyłam u Oli mała biała kropeczke na dziąsle, niby pukalam łyżeczka ale ona tak językiem mieli ze ciężko coś stwierdzić... Zastanawiam się czy to możliwe że już ząbek się przebija?! Kinia miala wcześnie bo chwilę przed ukończeniem 5 mca ale Ola nawet 3 nie ma! Poza tym jest od wczoraj mega maruda, znów się na butli rzuca, robi więcej kup niż zwykle, jeczy, slini się na maksa i ma problemy z zasypianiem... Wiem objawy jak przy skoku ale widzę, że od wczoraj językiem jeździ dokładnie tam gdzie ta biała plamka... Poza tym wczoraj jak ją nosiłam to się rzucała momentami jakby coś ją bolało... Mam w domu dentinox ale on niby od 3 mca... My 3 mce kończymy za tydzień więc nie wiem... Myślicie że mogę maleńka ilość posmarować i zobaczyć czy jej to ulgę przyniesie?