Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyabalkowi wrote:Ratunku. Co na zaparcia? Wszystkie naturalne sposoby są nieskuteczne. W pierwszej ciąży też mnie męczyły, ale to co się dzieje teraz to już przesada. Ruszam do apteki tylko o co poprosić?
Siemie lniane. Mozna zrobic sobie na jego podstawie kisiel (zagotowac az pojawi sie glut i zmieszać ze zmiksowanymi owocami). Ponoć pomaga bardzo fajnie. Ja jeszcze nie próbowałamkamylalyt lubi tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:Inesja ale Ci fajnie, że już czujesz ja się doczekać nie mogę. Co wieczór leżę i się wsluchuje w swój organizm
Ja też się cały czas wsluchiwalam, szczególnie wieczorem, specjalnie leżałam na plecach, żeby coś poczuć. Wczoraj jechałam autobusem i coś mnie zaczęło łaskotac, aż zaczęłam się drapac. Dzisiaj tez tak miałam. Tylko lekarz sam stwierdził, że dziecko jest bardzo ruchliwe i dosyć długie już -
abalkowi wrote:Ratunku. Co na zaparcia? Wszystkie naturalne sposoby są nieskuteczne. W pierwszej ciąży też mnie męczyły, ale to co się dzieje teraz to już przesada. Ruszam do apteki tylko o co poprosić?Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
Start II procedury? -
abalkowi wrote:Ratunku. Co na zaparcia? Wszystkie naturalne sposoby są nieskuteczne. W pierwszej ciąży też mnie męczyły, ale to co się dzieje teraz to już przesada. Ruszam do apteki tylko o co poprosić?
A może suszone morele? Musisz próbować wszystkiego, bo na każdego działa co innego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2018, 14:02
-
Lolka30 wrote:Mi pomogly śliwki świeże, a mialam problem przez kilka dni . A mamaginekolog kiedys pisała że jak wszystkie metody zawodzą to trzeba zjeść buraczki . We buraczków nie testowalam.
-
nick nieaktualnyLili najważniejsze, że z dzidzia wszystko
dobrze, trzymam kciuki żeby ten ból już nie wracał.
A ja niedawno się obudziłam, słabą noc miałam, na wznak spać nie mogę bo mi niewygodnie, na prawym boku też średnio więc sporo spałam na lewym, a później mnie kręgosłup zaczął boleć od spania w jednej pozycji... Jeszcze się co chwilę budzilam.
A mam pytanie, ile soku z żurawiny można pić dziennie? Bo w moczu wyszły mi bakterie i nie wiem czy źle pobrana próbka czy jakaś infekcja... Dlatego kupował ten sok ale nie chce przesadzić, jutro planuje powtórzyć badanie moczu więc znów będzie słaba noc a tu trzeba wrócić do pracy po 5 dniach słodkiego lenistwa -
abalkowi wrote:Ratunku. Co na zaparcia? Wszystkie naturalne sposoby są nieskuteczne. W pierwszej ciąży też mnie męczyły, ale to co się dzieje teraz to już przesada. Ruszam do apteki tylko o co poprosić?
29.03.2019 [39+2] Zosia 2580g, 52cm, 10pkt, SN -
Mistella, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
Inesja wrote:Dziewczyny,czy takie łaskotanie kilka cm pod pępkiem z prawej strony, to mogą być ruchy malucha? Co jakis czas tak łaskocze, że mam ochotę się podrapac, ale nie mogę, bo jest to od wewnętrznej strony
-
Lili tak jak dziewczyny piszą najważniejsze że z dzidzia jest ok i że jesteś pod opieką.
Dziewczyny widzę, że każda boryka się z czymś innym zaparcia, bóle w krzyżu, przeziębienie.
Mnie natomiast już trzecia dobę boli głowa, po zażyciu apapu ból staje się tylko łagodniejszy. Może któraś zna jakiś sposób na usmierzenie go? -
Moka91 wrote:Lili tak jak dziewczyny piszą najważniejsze że z dzidzia jest ok i że jesteś pod opieką.
Dziewczyny widzę, że każda boryka się z czymś innym zaparcia, bóle w krzyżu, przeziębienie.
Mnie natomiast już trzecia dobę boli głowa, po zażyciu apapu ból staje się tylko łagodniejszy. Może któraś zna jakiś sposób na usmierzenie go?
Słyszałam, że smarowanie skroni amolem pomaga