Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula 90 wrote:Misiabella - Nie wiedziałam że da się bez mleka. To w ogóle będzie miało jakiś smak?
Paula 90 lubi tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:U mnie waga wzrosła o 2kg i cukry mam do dupy. Dzisiaj na śniadanie jajecznica i idę po probody...
Też się próbuję ogarnąć
U mnie 3 kg....cukru też do dupy...dał mi wczoraj lekarz skierowanie na badania...w przyszły piątek idę...zrobię też krzywą...
Też dziś myślałam żeby wrócić do probody .. ja na śniadanie zjadłam owsiankę..mnie wieczory wykańczają 😕Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
stresant wrote:ja mam to samo jak dluzej siedze to potem sie "rozchodzic" nie potrafie wstaje z bolem i wyprostowac sie nie moge....klika krokow i jest ok. ja myslalam ze to juz "starosc"
To nie starość jeszcze 😀 mi zlecił kreatyninę, kwas moczowy, crp, RF II, ASO i morfologieFasolka77
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Poszukam w tych moich mądrych książkach bo coś kojarzę że tam były kaszki. I spróbuję zrobić z przepisu. Ale to za jakiś czas, najpierw warzywa i mięso
No ja też się zastanawiam od kiedy te kaszki wprowadzić oczywiście po łyżeczce codziennie na przykład nie od razu nie wiadomo ile zresztą pewnie i tak tego nie zje tylko pomemlaFasolka77
-
stresant wrote:ja mam to samo jak dluzej siedze to potem sie "rozchodzic" nie potrafie wstaje z bolem i wyprostowac sie nie moge....klika krokow i jest ok. ja myslalam ze to juz "starosc"
Słodkiego też jem dużo za dużo. ☹️ -
Kiwona wrote:Daffi, rotarix się podaję w 2 dawkach z tego, co wiem...Paula 90 wrote:Trzecia dawka rota? Są dwie przecież
Ja podaje rotateq on jest w 3 dawkach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2019, 10:14
-
Paula 90 wrote:Faktycznie jest ten rotateq ze szczepów rotawirusa cieląt i jego się trzy razy daje. Daffi, stosujecie rotateq? Tak zdecydowałaś czy takie po prostu były tylko u Was? Ile płacisz?
Paula 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tuż po porodzie straciłam 12 kg, potem przez te prawie 4 miesiace zszedł tylko 1 kg. Ciekawe, czy ta moja yarczyc anie ma w tym udziału.
Wiecie, że kupiłam bodziaki z hm rozmiar 74 i są ok?Daffi, DorotaAnna, malutka_mycha, MamaAga85, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Kiwona wrote:Ja tuż po porodzie straciłam 12 kg, potem przez te prawie 4 miesiace zszedł tylko 1 kg. Ciekawe, czy ta moja yarczyc anie ma w tym udziału.
Wiecie, że kupiłam bodziaki z hm rozmiar 74 i są ok?Kiwona lubi tę wiadomość
-
Daffi wrote:No bo Kazik to klops. Ja ostatnio wzielam w c&a paki bodow kr rekaw i na ramiaczkach. 100% bawelna.. I po praniu jak nowe. Ale rozmiarowka bardzo biezaca mamy 74.
-
Kiwona wrote:No, ja wiem, że to klocek. Moje plecy wiedzą jeszcze lepiej 😅 Ale go pediatra na 67 wymierzyla ostatnio i się zmartwilam, że ciuszki będą za duże a tu proszę, idealne 😁
-
Tak czy inaczej, mam olbrzyma w domu. Chcialam rozszerzać dietę po 6 miesiącu, ale pediatra zaleca już 4,5 zacząć. Nie powiedziała wprost, że to że względu na wagę, ale domyślam się, że o to jej chodziło. Zastanowię się. Kaz patrzy lapvzywie jak jem coś.