Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
stresant wrote:od szwagra corce wszczepili implant jak miala niecale 2latka i to byl ostatni dzwonek...dziecko mialo rok jak sie zorientowali ze nie slyszy...miala tak silne wyczucie drgan i wstrzasow do tego jakas intuicja ze przy badaniach w 90%sie odwracala i ciezko bylo okreslic czy slyszy czy nie
dzis studiuje i ma sie bardzo dobrze
A dziś przy tym badaniu wstrzasow ani drgan nie było, mała karteczka. Więc coś na pewno slyszyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2019, 22:04
DorotaAnna, martusiawp lubią tę wiadomość
-
stresant wrote:Fasolka jak tam bibs? bo moj ma awersje do smoka cisne na sile w kazdej wolnej chwili ...to dziada gryzie zamiast ssac
zamowilam ten gryzak grzybek przez Was polecany ..jakby nie forum to o polowie rzeczy wogole nie wiem ze istnieja
A dziś Kasia tak świetnie śmiała się w głos na szczekanie psa! O dziwo do tej pory się tego bała...wszyscy się zbieglismy do Niej i patrzylismy w Nią jak w obrazek. Było by super słyszeć ten śmiech już codziennie!!martusiawp, DorotaAnna, Kasiulka90, Fasolka77, stresant lubią tę wiadomość
-
Sansivieria wrote:Ja też ten gryzaki kupiłam dzięki forum. Na początku, jakiś miesiąc temu, ciągle go wypuszczala z rąk, a teraz już ładnie sobie trzyma i ho mietosi i skubie. Wzięłam też tanczacego słonia i jego też maltretuje.
A dziś Kasia tak świetnie śmiała się w głos na szczekanie psa! O dziwo do tej pory się tego bała...wszyscy się zbieglismy do Niej i patrzylismy w Nią jak w obrazek. Było by super słyszeć ten śmiech już codziennie!!do tej pory Nina psa ignorowala, dziś oderwać nie mogła wzroku
A co to jest tańczący słoń?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2019, 22:52
martusiawp lubi tę wiadomość
-
Malutka_mycha super że Nina w ogóle coś słyszy, różnie mogło być, jak mówiłaś.
A tak to dziecko może się prawidłowo rozwijać 😊 Świetna wiadomość!
A jeśli chodzi o tego tańczącego słonia Mombelli to u nas to ulubiony gryzak i ma super wypustki do masowania dziąseł. U znajomych bardzo sprawdził się w czasie ząbkowania. My polecamy 🙂malutka_mycha lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
A to mam chyba tego słonia, Nina jeszcze za nim nie przepada. Tylko nie wiem czemu tanczacy🤣
Basiu dokładnie, o ten rozwój chodzi. Ja już od kilku dni zauważyłam że znowu reaguje na dźwięki więc wiedziałam że słyszy. Ulga niesamowita. Szkoda że takich badań nie można zrobić od razu, 4 miesiące okropnego stresu mogłoby zostać nam oszczedzone. Czasami żałuję że no w Stanach się nie urodziłam, tam pewne rzeczy nie są cudem a codziennością. -
stresant wrote:Fasolka jak tam bibs? bo moj ma awersje do smoka cisne na sile w kazdej wolnej chwili ...to dziada gryzie zamiast ssac
zamowilam ten gryzak grzybek przez Was polecany ..jakby nie forum to o polowie rzeczy wogole nie wiem ze istniejastresant lubi tę wiadomość
-
zamowilam ten gryzak grzybek przez Was polecany ..jakby nie forum to o polowie rzeczy wogole nie wiem ze istnieja
U nas BIBS ma się super, coraz mniej używamy w sumie...a jeśli już to i tak się nim bawi, wkłada, wyciąga, gryzie...
Ja mam grzyba i tego słonia...chociaż do dziś myslalam, że to żyrafa 😂 i oba gryzaki robią szal 😁
Ja też bym o wielu rzeczach nie wiedziała także fajnie że jesteście 😆
Stresant a Wy dalej w tetrach siedziecie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2019, 07:32
Fasolka77
-
malutka_mycha wrote:A to mam chyba tego słonia, Nina jeszcze za nim nie przepada. Tylko nie wiem czemu tanczacy🤣
Basiu dokładnie, o ten rozwój chodzi. Ja już od kilku dni zauważyłam że znowu reaguje na dźwięki więc wiedziałam że słyszy. Ulga niesamowita. Szkoda że takich badań nie można zrobić od razu, 4 miesiące okropnego stresu mogłoby zostać nam oszczedzone. Czasami żałuję że no w Stanach się nie urodziłam, tam pewne rzeczy nie są cudem a codziennością.
Mycha mogliśmy się urodzić np w Etiopii więc trzeba doceniać co się ma... Wiadomo chodzi i dzieciaczki ale lepiej późno niż wcale i super, że Nina słyszy 😘😘malutka_mycha lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Moje dziecko jest już dorosłe...idzie spać o 22 i wstaje o 6🙃 gdyby nie pobudki na cyca w nocy to dałabym teczkę i niech zapitala rano do roboty!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2019, 07:37
Kiwona, MamaAga85, Kasiulka90, Paula 90, Lolka30, martusiawp lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:Mycha mogliśmy się urodzić np w Etiopii więc trzeba doceniać co się ma... Wiadomo chodzi i dzieciaczki ale lepiej późno niż wcale i super, że Nina słyszy 😘😘
-
malutka_mycha wrote:Fasolka w sumie racja. Ale i tak szlag mnie trafia że wszystko można było załatwić w miarę szybko a na to najważniejsze tyle trzeba czekać. Nie chcecie widzieć jaka siwa jestem🙈
Wiem Mycha... Współczuję ludziom bez kasy...bo prywatnie nie pójdą i muszą czekać na NFZ...niech mi oddadzą moje składki i sama się ubezpiecze...malutka_mycha lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka my w tetrach przez dzien w nocy pampers 4......upaly wiec za godzine pralaka pieluch sucha
wglebilam sie w temat drzenia i drgawek u niemowlat, bo maly czasami jak pije piers i zasypia przy tym to zaczyna drzec...na poczatku sie balam ale poczytalam internety i niedojrzyly uklad nerwowy, rozluznienie miesni przy zasypianiu....przejdzie samo............pierszy raz nie straszyli rakiem w internetach...ale w srode na konsultacje dla pewnosci wlacznie z tym rogiem na czoleFasolka77, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
U.Nas nocka spoko-po heheszkach wieczornych z siostrzyczką i mamą zasnął po ok.23 i ja Go sama obudziłam o 6.30-zjadl i dalej kimono do 9(bez wkładanie smoka byłoby krócej😂).
I teraz znowu przysypia a ja kawka plus batonik(tradycja czy jak?🙄)...
Zębola czuć już pięknie pod palcem jak smaruje Dentinoxem❤❤❤❤
Zmiany pod szyją były już bladziutkie a dziś znowu mega czerwone...
Mycha SUPER WIEŚCI O NINCE🤩🤩🤩🤩🤩❤❤❤❤martusiawp, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
stresant wrote:Fasolka my w tetrach przez dzien w nocy pampers 4......upaly wiec za godzine pralaka pieluch sucha
wglebilam sie w temat drzenia i drgawek u niemowlat, bo maly czasami jak pije piers i zasypia przy tym to zaczyna drzec...na poczatku sie balam ale poczytalam internety i niedojrzyly uklad nerwowy, rozluznienie miesni przy zasypianiu....przejdzie samo............pierszy raz nie straszyli rakiem w internetach...ale w srode na konsultacje dla pewnosci wlacznie z tym rogiem na czole -
Ja kupiłam Młodemu w PEPCO (Nie wiem co mnie podkusiło!!!) takie gryzaki wypełnione jakaś woda/żelem/płynem (?) do schładzania w lodowce. Taki zimny gryzak ponoć bardziej przynosi ulgę przy rozpulchnionych dziąsłach przy ząbkowaniu.
Chciałam je wyparzyć i wiecie co? One się roztopiły. W sumie dobrze, ze tak się stało bo jak to taki badziew to może i by Mały mógł je rozgryźć i napiłby się tego płynu ze środka. Nie polecam