Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Bubek wrote:u nas to samo od ok 2 tygodni, ale widze tyle postepow i nowosci ze to musi byc skok...
no i bardzo szybko sie nudzi, chce byc noszona,, przewroci sie na brzuch, w druga strone nie umie wiec sa nerwy jak sie zmeczy
Kiedy to się skończy??? W nocy też kiepsko śpi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2019, 07:28
Fasolka77
-
malutka_mycha wrote:Ostatnio któraś zastanawiała się od kiedy można dzieci pod pachy łapać i podnosić. Pytałam fizjo to powiedziała że dopiero jak dziecko zaczyna się pionizowac. Więc długa droga przed nami
-
Kiwona wrote:U nas dzisiaj zapowiadał się super dzień. W końcu pogoda idealna na spacery, więc od rana lazilam z Kazem dluuugo. Ale potem zaczął się cyrk, płacz w każdej pozycji, nawet na rączkach, i czasem baczek do tego,wiec podałam mu czopek, bo już wczoraj zrobił mała, ale bardzo zbita kupę. Masowalam go tez i w końcu poszla kupa, więc się ucieszyłam. Podałam mu potem lactulosum, żeby jutro nie było powtórki. Po wieczornym spacerze i kolacji a przed kąpielą, uwalil kupę po same pachy, pierwszy raz się to zdarzyło. Myślicie, że tak szybko syrop mógł zadziałać? Mimo dwukrotnego wypróżnienia, marudny był cały dzień, ciężko mu było zasnąć po kąpieli, marudzenie poziom 500...
A mnie nawala biodro i plecy dają popalić. Do tego mój dentysta musiał jechać z dzieckiem do szpitala i przenieśli mi wizytę na 21.09. Będę się bujala prawie 3 tyg że złamanym zebem, cudnie 😒
Chyba taki czas teraz...dzieciaki marudzą na potęgę...ja mam dość...kupię sobie chyba stopery do uszu....
Kiwona a nie możesz iść do innego dentysty?Fasolka77
-
malutka_mycha wrote:Stresant to super terminy masz
Kiwona ten syrop szybko działa więc to pewnie efekt zazycia. A nie możesz innego dentysty poszukać (tak BTW przeczytałam żebrem 🙈)
A ja może pojutrze się dowiem co że słuchem u Ninki, błagam trzymajcie kciuki żebym wyszła z wizyty z pomyslnymi wiadomościami.
Trzymam!!! Niezmiennie ! 😘malutka_mycha lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Sansivieria wrote:Dzięki Fasolka!
U nas nocki popsute jakiś od 2 tyg. Teraz pobudki co 2-3 godziny...Już się nie wysypiam, a robiło się tak pięknie...😞
To ciesz się bo ja takie nocki miałam przed zepsuciem...teraz to i dwugodzinne bajabongo się w nocy często zdarza i miunczenie i stękanie... Same pobudki to pikuśWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2019, 07:31
Fasolka77
-
Nie straszcie tymi nocami! Kaz przesypia i niech tak zostanie 😁
Ja też lapie pod pachy, nie bardzo jest jak inaczej przy prawie 9 kg...
Fasola, może uda mi się wcisnąć na jutro, zaraz będę dzwoniła a jak nie to raczej poczekam na ten 21.09.
Durne sny miałam. Moze po ketonalu, bo już musiałam na noc zażyć, ledwo chodziłam i bałam się, że nie wstanę rano 😒Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
U nas dzis noc piekna. Maly sie w ogole nid obudzil. Obudzilam sie o 6 do wc i julr do szkoly wybudzic mlodemu dalam jesc orzez sen i wstal o 8. Bawil się ladnie, machnął kupe i teraz jeczy jakby spac chcial.
martusiawp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIgnas spał do 8. Alleluja !!!
Usnął o 20 wczoraj.
Matka wyspana, naczynia machnęła z rana. U nas prądu nie ma bo magistralę poprawiają (czy cos) i teraz akurat jak Młody usnął to wiercą udarem na dole. Kurwa...
Niby do 15 ma nie być prądu.
Jak ja się usprawiedliwie że nie oglądałam pytanie na śniadanie i dzień dobry TVN?
😂😂😂martusiawp, Lolka30, Fasolka77, Kiwona lubią tę wiadomość
-
I noce się nam zjebaly że tak powiem. 😁 Zasypia ok 21 i budzi się co godzinę chwilę pociumka cycka i na nowo 🤨 a ja chodzę jak zombie. Mam nadzieję że to się skończy szybko bo kończymy długi skok powoli i ząbek też już wyszedł 😁
Daffi lubi tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Ignas spał do 8. Alleluja !!!
Usnął o 20 wczoraj.
Matka wyspana, naczynia machnęła z rana. U nas prądu nie ma bo magistralę poprawiają (czy cos) i teraz akurat jak Młody usnął to wiercą udarem na dole. Kurwa...
Niby do 15 ma nie być prądu.
Jak ja się usprawiedliwie że nie oglądałam pytanie na śniadanie i dzień dobry TVN?
😂😂😂
Jezu nie katujcie mnie takimi newsami... ja dziś robię test i młody śpi z nami cała noc... ciekawe jak będzieFasolka77
-
Trzymam kciuki na konsultacje Niny i Frania 💪💪💪.
U nas też jest mmm mm i eeee i noszenie w pionie bo leżenie to nuuuuda.
Wczoraj byliśmy na basenie i było extra. Po chwili niepewności śmiał się w głos podczas zabawy w wodzie.Fajnie było bo byliśmy sami w tym basenie więc nikt nie przestraszył Filipa jakimś chlapaniem. Muszę zamówić jakieś fajne kółko i będziemy szaleć. Myślimy też o zapisaniu się na zajciea Aqua Baby ale tam są stale grupy A mąż ma pracę zmianowa A ja sama nie dojadę na ten basen.
A dziś idziemy na pierwsza dawkę bexero. Mam podwójnego stracha, o pierwsze bo to bexero A po drugie bo idę sama pierwszy raz a mamy kawałek do przychodni noi tam też zawsze Bartek ogarniał rozbieranie i trzymanie Filipa do szczepienia.malutka_mycha, Fasolka77, Kiwona, Paula 90, Kasiulka90, martusiawp lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień