Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
stresant wrote:Dzieki dziewczyny,neurolog ze wzgledu na drzenia a usg z powodu roga na czole...Drzenia byly juz 6 razy w ciagu ostatniego miesiaca.
jak tak patrze na wage to Franiu na diete...on ma cale 8 kilo w nogach...tluszcz z celulitisem
w ksiazeczkach od starszakow sprawdzalam i oni w 6 miesiacach mieli po 7kilo....maly w niedziele skonczyl 5...a juz ma kilo "nadwagi"
Mój wczoraj na szczepieniu miał wagę 7760 wiec goni Franka 😀 ale ja kocham te jego tluste nóżki 😂 pierwszy syn to same kości były i tak zostało do dziś.
Wczoraj był mój Antoś pierwszy raz w przedszkolu i wrocil chory z gorączka tak ze ciekawie się zaczęło 🙈 -
malutka_mycha wrote:Stresant to obyś szybko terminy znalazła. Po badaniach na pewno będziesz spokojniejsza. A pediatra miała jakieś hipotezy?
lekarka byla bardzo powazna pytala sie czy podczas drgawek oczy wywraca ( ma je zamkniete) trudno jej cokolwiek powiedziec bo ani z rogiem ani z drgawkami w takiej postaci sie nie spotkala...mowila ze mamy go duzo nosic i nie pozwalac plakac ani marudzic bo nigdy nie wiadomo czy go siusiak boli czy glowa czy jest znudzony zyciemmalutka_mycha lubi tę wiadomość
-
angella908 wrote:Mój wczoraj na szczepieniu miał wagę 7760 wiec goni Franka 😀 ale ja kocham te jego tluste nóżki 😂 pierwszy syn to same kości były i tak zostało do dziś.
Wczoraj był mój Antoś pierwszy raz w przedszkolu i wrocil chory z gorączka tak ze ciekawie się zaczęło 🙈
no moj nogami to pobil wszystkich czlonkow rodzinychyba tabliczka goplany dziennie zrobila swoje
Misiabella lubi tę wiadomość
-
Stresant, ja Cię proszę! Kaz za 3 tyg skończy 5 miesięcy a już dobija do 9 kg, tak więc to są dopiero nogi! Starszak był chudzinka i jest do dzisiaj na 10 centylu (był już na 3 jako niemowlę), za to Kaz 97 centyl.
Na pewno się stresujesz i nic,co napiszemy, tego nie zmieni... Więc przytulam mocno ♥️♥️♥️♥️Misiabella lubi tę wiadomość
-
angella908 wrote:U nas jest Ee Ee 😀 albo piszczenie na cały głos 😀
Wasze dzieci tez was tak gryzą po cyckach? Ja jeszcze miesiąc wytrzymam ale jak mu wyjdą te z góry zęby to ja poerdziele😂 bo zastane bez sutków 😀😜dostanie całkiem butelke i się skończy gryzienie matki (chociaż wolałabym żeby gryzł, ale jadł z cyca:((( )
-
U nas dzisiaj zapowiadał się super dzień. W końcu pogoda idealna na spacery, więc od rana lazilam z Kazem dluuugo. Ale potem zaczął się cyrk, płacz w każdej pozycji, nawet na rączkach, i czasem baczek do tego,wiec podałam mu czopek, bo już wczoraj zrobił mała, ale bardzo zbita kupę. Masowalam go tez i w końcu poszla kupa, więc się ucieszyłam. Podałam mu potem lactulosum, żeby jutro nie było powtórki. Po wieczornym spacerze i kolacji a przed kąpielą, uwalil kupę po same pachy, pierwszy raz się to zdarzyło. Myślicie, że tak szybko syrop mógł zadziałać? Mimo dwukrotnego wypróżnienia, marudny był cały dzień, ciężko mu było zasnąć po kąpieli, marudzenie poziom 500...
A mnie nawala biodro i plecy dają popalić. Do tego mój dentysta musiał jechać z dzieckiem do szpitala i przenieśli mi wizytę na 21.09. Będę się bujala prawie 3 tyg że złamanym zebem, cudnie 😒 -
stresant wrote:Dzieki dziewczyny,neurolog ze wzgledu na drzenia a usg z powodu roga na czole...Drzenia byly juz 6 razy w ciagu ostatniego miesiaca.
jak tak patrze na wage to Franiu na diete...on ma cale 8 kilo w nogach...tluszcz z celulitisem
w ksiazeczkach od starszakow sprawdzalam i oni w 6 miesiacach mieli po 7kilo....maly w niedziele skonczyl 5...a juz ma kilo "nadwagi"Kiwona, Fasolka77, stresant, Paula 90 lubią tę wiadomość
-
Bubek wrote:u nas to samo od ok 2 tygodni, ale widze tyle postepow i nowosci ze to musi byc skok...
no i bardzo szybko sie nudzi, chce byc noszona,, przewroci sie na brzuch, w druga strone nie umie wiec sa nerwy jak sie zmeczyBubek lubi tę wiadomość
-
Mycha super ze ladnie sie bioderka koryguja. Dobrze ze koniec upalow i frejka nie bedzie meczyc mocno Ninki. Powodzenia
Co do glosow to Filip dzis takie smieszne gardlowe dzwieki wydawal byla to radosc na wyglupy i zaczepki siostry sle brzmialo tak smiesznie ze sie z niego smialysmy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2019, 22:28
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
Stresant to super terminy masz
Kiwona ten syrop szybko działa więc to pewnie efekt zazycia. A nie możesz innego dentysty poszukać (tak BTW przeczytałam żebrem 🙈)
A ja może pojutrze się dowiem co że słuchem u Ninki, błagam trzymajcie kciuki żebym wyszła z wizyty z pomyslnymi wiadomościami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2019, 06:12
Daffi, MamaAga85, martusiawp, Misiabella lubią tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:Stresant to super terminy masz
Kiwona ten syrop szybko działa więc to pewnie efekt zazycia. A nie możesz innego dentysty poszukać (tak BTW przeczytałam żebrem 🙈)
A ja może jutro się dowiem co że słuchem u Ninki, błagam trzymajcie kciuki żebym wyszła z wizyty z pomyslnymi wiadomościami.
Oczywiście, będziemy trzymać kciuki, daj znać po wizycie 😘 -
malutka_mycha wrote:Stresant to super terminy masz
A ja może jutro się dowiem co że słuchem u Ninki, błagam trzymajcie kciuki żebym wyszła z wizyty z pomyslnymi wiadomościami.