Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Sansivieria wrote:Tunia no właśnie ja też tak chce zrobić tylko że tych mlecznych jest bardzo mało, chyba raptem 3 rodzaje na gemini, a bezmlecznych mnóstwo...
W ogóle to mam też dylemat czy uczyć Kasie butelki skoro dotąd Jej nie poznała..skoro po skończonym roku życia zalecane jest oduczanie butelki to może nie uczyć na pół roku i za 6 miesięcy znów oduczac...jak nie urok to sraczka.
Miałam piękny plan że na noc będę podawać kaszke z butelki żeby lepiej spala, ale już nie raz tu czytam że to nie poprawia snu. Tylko do tego tej butelki bym potrzebowała więc może rzeczywiście nie warto??
Ale z butelki też będę podawać, bardziej jako mleko z odrobiną kaszki.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Daffi dobrze,że wszystko w porządku z Filipkiem❤❤❤
ja pamiętam do dziś jak mąż schodził ze spacerówką po schodach i z córką w środku i ktoś coś rozlał na ostatnich schodach i spadli z nich...całe szczęście,że była zapięta pasami a wózek przewrócił się na bok i kompletnie jej to nie ruszyło...
Daffi lubi tę wiadomość
-
U Nas z nowym mlekiem wieczór pełen płaczu...nie dość, że od 15.30 nie chciał nawet łyka zrobić nowego to na wieczór awantura na maxa jak zrobiliśmy z kaszką...samo wypił nowe na śpiocha...ciekawe jak będzie jutro🤔🤔🤔🤔🤔
-
Tunia76 wrote:Basia gratulacje dla Zosi. Nasza forumowa przodownica.
Mój syn zaczął chodzić jak skończył 9 miesiąc. Pominal etap raczkowania.
I jest zdrowy, nie ma problemów z kręgosłupem. A wzrostu ma prawie 190cm.
-
Ja chodziłam jak miałam 9 mies. Ale czy to miało wpływ na to że mnie teraz kręgosłup napitala to nie wiem 🤣
B_002 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
Tunia76 wrote:Moja zjada stopy.
I niestety wszystko co jej wpadnie w paluszki.
Swoją drogą mogłyby już przestać wypadaćTunia76 lubi tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:Misia to przez tą żółtaczkę?
-
estrella wrote:Ojej to dobrze, że nic się nie stało ❤️
Pytam bo oglądałam ten model spacerówki w necie i bardzo mi się podoba tylko zastanawiam się czy dużo miejsca zajmuje po złożeniu? My często wyjeżdżamy a mamy sedana więc bagażnik nie powala jeśli chodzi o pojemność. Kinia używała quinny i zaletą wózka było to że składał się do małych rozmiarów ale poza tym miał same wady więc teraz szukam czegoś innego.estrella lubi tę wiadomość
-
Co do chodzenia moja mloda miala 10.5.miesiaca.ma wadę postawy ale nie wynika to z chodzenia ale za to mamy genetycznie wiotkie stawy i ona miala. Bardzo wiotki staw skokowy. Do tego byla pulpet. Buty tylko wysokie ktory trzymaly piete i kostke.
-
A ja nie mam pojęcia kiedy zaczęłam chodzić, kiedy dziecko powinno zacząć to robić
ale już bym chciała żeby Mała zaczęła raczkowac bo może by się tak na tej macie nie wściekala. A tak leży, pokreci się w kółko, przesunie do tyłu i ryk. Dzisiaj nie wytrzymała i jak zobaczyłam jej nieszczęśliwa minke to wybuchnelam śmiechem. Mina pt: najgorsza rzecz jaka spotkała mnie w życiu. No nie dało się zachować powagi
trochę jak w tych kreskówka h gdzie łzy leja się jak fontanna
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa zaczęłam chodzić jak miałam ponad rok. Woziłam się w czaderskim różowym chodziku, byłam sadzania i stawiana.
I mój kręgosłup jest w takim stanie że mój ortopeda żartuje że jego babcia ma lepszy. Boli mnie codziennie.
Teraz póki kp nie biorę nic. Wcześniej nawet tramal z diklofenakiem.
Także to czy się chodzi szybko czy nie nic nie znaczy.
Moja przyjaciółka miała 9 miesięcy jak wstała i poszłai nie na problemu z plecami.