Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
W przyszłym tygodniu mamy 3 wizyty u lekarzy. Powtórzenie badania słuchu ze skierowania jeszcze ze szpitala po porodzie, hematologa i wizytę ze szczepieniem na memingokoki. Ehh, nie lubię tego ale trzeba będzie pojeździć z dzieckiem po szpitalach.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualnystresant wrote:a nie myslalas o laserze?na oczy? ja mialam robione w 2003 roku w wieku 22lat wada podobna do Twojej
niestety corka przejela gen i w wieku 11lat ma juz -3,5 ...co roku o 1 dioptrie gorzej...biedna -
B_002 wrote:W przyszłym tygodniu mamy 3 wizyty u lekarzy. Powtórzenie badania słuchu ze skierowania jeszcze ze szpitala po porodzie, hematologa i wizytę ze szczepieniem na memingokoki. Ehh, nie lubię tego ale trzeba będzie pojeździć z dzieckiem po szpitalach.
-
Basiu dajesz nadzieję z tym wozkiem. Teraz to nie wiem czy warto kupować nosidło.
Byliśmy dzisiaj w smyku. Przymierzylismy nosidlo babybjorn i mamy zamiar kupić.
W smyku były takie kolejki do kas, że w końcu nic nie wzięliśmy. W ogóle w Bonarce jakaś masakra dzisiaj. -
U Was tez pogoda taka do dupy? Maz z Michalkiem chorzy, mi chce sie spac. Dziewczyny polecalyscie jakas masc na problemy ze skora. Maly ma kilka plamek w okolicy szyi i twarzy. Mamaaga, Ty cos stosowalas i chyba Daffi. Co polecacie?
-
Dziewczyny macie jakiś sprawdzony przepis na zupę krem z dyni pizmowej? W internecie jest tego mnostwo...aż zgłupiałam i nie wiem, który przepis wybrać.
Espoir - słuchaj jak Ty ubierasz Wojtusia na spacer w taka pogodę jak dzisiaj...? Bo kurczę nie wiem, czy ja nie ubieram mojego za cienko. Na to w czym chodzi po domu - body z długim rękawem i spodenki - zakładam mu bluzę dresowa, czapeczkę i idziemy. Czy Ty ubierasz jakaś kurteczkę?
-
Misiabella wrote:U Was tez pogoda taka do dupy? Maz z Michalkiem chorzy, mi chce sie spac. Dziewczyny polecalyscie jakas masc na problemy ze skora. Maly ma kilka plamek w okolicy szyi i twarzy. Mamaaga, Ty cos stosowalas i chyba Daffi. Co polecacie?
Misiabella lubi tę wiadomość
-
Tak mnie pytanie naszło. Mogłabym do każdego mleka dawać troszkę kaszki zamiast zageszczacza? Efekt ten sam a trochę więcej kalorii by dostała. Zrobiłam tak dzisiaj dwa posiłki pod rząd i ilość mleka się nie zmniejszyła więc nie zapycha ja to. Dotarła któraś do jakiś zaleceń odnośnie kaszki?
-
U Nas leje od rana i zapowiadają takie 3 kolejne dni...joba dostane od siedzenia w.domu bez zadnego spaceru i pęknie mi łeb...
Mały śpi już tak dlugo, że gdybym wiedziała ile prześpi to i ja bym spała(pozdro Fasolka❤)
Kawa zaraz 3 będzie...
Nie mamy żadnej cieplejszej kurtki ale w sumie przy temp.13 czy 14 stopni ubieram body&bluza&kurtka i jest ok wiec z tą cieplejszą poczekamy z zakupem. -
malutka_mycha wrote:Tak mnie pytanie naszło. Mogłabym do każdego mleka dawać troszkę kaszki zamiast zageszczacza? Efekt ten sam a trochę więcej kalorii by dostała. Zrobiłam tak dzisiaj dwa posiłki pod rząd i ilość mleka się nie zmniejszyła więc nie zapycha ja to. Dotarła któraś do jakiś zaleceń odnośnie kaszki?
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
Misiabella wrote:U Was tez pogoda taka do dupy? Maz z Michalkiem chorzy, mi chce sie spac. Dziewczyny polecalyscie jakas masc na problemy ze skora. Maly ma kilka plamek w okolicy szyi i twarzy. Mamaaga, Ty cos stosowalas i chyba Daffi. Co polecacie?MamaAga85 wrote:U Nas to dużo większy problem i mamy maść robiona. Mama 19 i Daffi polecają Aderma Exomega Control(dokladna nazwa ze zdjęciem jest w polecanych rzeczach na grupie FB)
dokladnie jak MamaAga napisala. aderma exomega. caly czas stosujemy i jest super.
choc wczoraj Filipa wysypalo i nie wiemy czy to nie od szczepienia.Misiabella lubi tę wiadomość
-
Tunia76 wrote:Basiu dajesz nadzieję z tym wozkiem. Teraz to nie wiem czy warto kupować nosidło.
Byliśmy dzisiaj w smyku. Przymierzylismy nosidlo babybjorn i mamy zamiar kupić.
W smyku były takie kolejki do kas, że w końcu nic nie wzięliśmy. W ogóle w Bonarce jakaś masakra dzisiaj.
W Bonarce w Smyku nie ma kolejek przed południem na tygodniu, w weekendy i po południu trzeba trochę postać, zawsze jest długa kolejka. Ale można sobie też coś upatrzyć i zamówić przez internet z dostawą do domuWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2019, 20:42
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
MamaAga85 wrote:U Nas leje od rana i zapowiadają takie 3 kolejne dni...joba dostane od siedzenia w.domu bez zadnego spaceru i pęknie mi łeb...
Mały śpi już tak dlugo, że gdybym wiedziała ile prześpi to i ja bym spała(pozdro Fasolka❤)
Kawa zaraz 3 będzie...
Nie mamy żadnej cieplejszej kurtki ale w sumie przy temp.13 czy 14 stopni ubieram body&bluza&kurtka i jest ok wiec z tą cieplejszą poczekamy z zakupem.
😂😂😂😂
Ja ostatnio walczę w nocy z komarami 😟, mam nadzieję że ta noc będzie moja....
❤️Daffi, MamaAga85 lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka komary bzykają nad Tobą - może to znaki niebios by też bzykać🤔😘
U mnie bzykania nie ma póki co od dłuższego czasu.
Jakoś słabo z chęcią no i sporo na głowie.
A nie powiem-chętnie wróciłabym na dobre tory(sex min.3 razy w tyg.)
A co do powrotów na dobre tory to żarciem słodkiego tak sobie sama dojeba###,że waże 4 kg więcej niż jeszcze dwa miesiące temu...ja jebie😰😰😰😰😰😰😰
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2019, 23:00
-
Pytanie do tych,których dzieci ważą ok.9 kg-jaki rozmiar pieluch macie? My Pampers 4 i Pantsy też 4.
Jakoś w tym tyg.chce zrobić zapasy bo niezła promka i nie wiem czy już na 5 się nie przerzucić albo te 4+
Jaka to kaszka z glutenem? -
MamaAga85 wrote:Pytanie do tych,których dzieci ważą ok.9 kg-jaki rozmiar pieluch macie? My Pampers 4 i Pantsy też 4.
Jakoś w tym tyg.chce zrobić zapasy bo niezła promka i nie wiem czy już na 5 się nie przerzucić albo te 4+
Jaka to kaszka z glutenem?