Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
MamaAga85 wrote:U Nas to dużo większy problem i mamy maść robiona. Mama 19 i Daffi polecają Aderma Exomega Control(dokladna nazwa ze zdjęciem jest w polecanych rzeczach na grupie FB)
nasza aderma sxomega piekla niesamowicie, wszystko co pachnialo takim jakby sianem.
do dzis (10 lat) mamy masci robione, przetestowane miliony.
najgorzej bylo z lekkimi konsystencjami, Lotion tzw piekl najbardziej.
te tluste sa najlepsze
z tego co moge polecic to Mediderm - tylko nie wiem czy juz dla takiego malenstwa jest ok -
MamaAga85 wrote:Fasolka komary bzykają nad Tobą - może to znaki niebios by też bzykać🤔😘
U mnie bzykania nie ma póki co od dłuższego czasu.
Jakoś słabo z chęcią no i sporo na głowie.
A nie powiem-chętnie wróciłabym na dobre tory(sex min.3 razy w tyg.)
A co do powrotów na dobre tory to żarciem słodkiego tak sobie sama dojeba###,że waże 4 kg więcej niż jeszcze dwa miesiące temu...ja jebie😰😰😰😰😰😰😰
Libido jak row mariański także ten... Wolę jednak spać niż tracić czas na hocki klocki 😂Fasolka77
-
MamaAga85 wrote:Pytanie do tych,których dzieci ważą ok.9 kg-jaki rozmiar pieluch macie? My Pampers 4 i Pantsy też 4.
Jakoś w tym tyg.chce zrobić zapasy bo niezła promka i nie wiem czy już na 5 się nie przerzucić albo te 4+
Jaka to kaszka z glutenem? -
Daffi wrote:Patrzę na waszr suwaczki i nie moge uwierzyc. U części z was sa juz na srodku do pierwszego roku zycia dziecka. A jeszcze niedawno nasze suwaczki byly na polmetkach ciąży. Ale ten czas leci.
-
Mama019 wrote:Zrobiło mi się strasznie smutno.. Ale ten czas leci.. Rok temu o tej porze to myśmy miały pierwsze badania prenatalne itd. Dopiero myślałam o L4 i czułam właśnie jak to szybko zleci... Ehhhh... Jak tu wydłużyć każdy dzień dziewczyny???
Też mi smutno... Rok temu już byłam miesiąc na L4 ale ciągle niepewna czy wszystko się szczęśliwie zakończy ♥️♥️♥️Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:Libido jak row mariański także ten... Wolę jednak spać niż tracić czas na hocki klocki 😂
Fasolka77, martusiawp, MamaAga85 lubią tę wiadomość
-
Chyba Nie z przesiewowych ... Właśnie mały coś chorował i trafili do szpitala bo miał za dużo flegmy w organizmie .. i tak zaczęli robić badania i się okazało że mukowiscydoza. A mają już 2 letnia córeczkę i w ogóle nie ma tego genu. Zdrowa jak ryba
-
Kiwona wrote:U mnie libido całkiem ok, ale malzon jakiś zimny 😅 namawiam go na kolejne dziecko, tak trochę w zartach a trochę, szczerze mówiąc, zaczynam o tym myśleć 😱
wow! szacun! u nas już koniec... trochę szkoda no ale też mamy swoje lata...Fasolka77
-
Bo nie każde dziecko musi chorować jak rodzice są nosicielami.
U mnie libido super. Podziwiam że już o kolejnych dzieciach myślicie. Ale u nas też postęp, bo mąż w sumie nawet jednego niekoniecznie. A ostatnio mówi że chciałby mieć rodzeństwo. Cały czas mu mówię że to fajna sprawa a on się że mnie śmiał. I spojrzał na Ninke i się mnie pyta czy pomyślimy o rodzenstwie dla niej😲😲😲 obrót o 180 stopni. No ale może za kilka lat. -
Syska2202 wrote:Chyba Nie z przesiewowych ... Właśnie mały coś chorował i trafili do szpitala bo miał za dużo flegmy w organizmie .. i tak zaczęli robić badania i się okazało że mukowiscydoza. A mają już 2 letnia córeczkę i w ogóle nie ma tego genu. Zdrowa jak ryba
bidulek... może to jednak coś innego?Fasolka77
-
Syska2202 wrote:Niestety nie .. badania już to potwierdziły w 100% ☹️
U nas i brata lekarz zdiagnozowal. Mowil. Rodzicom żeby zbierali juz kasę na sprzet do domu.. I sie okazalo ze to nid mukowiscydoza. Taki piękny cud.Fasolka77, Misiabella lubią tę wiadomość