Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiwona wrote:Lekarka powiedziała, że laktuloza jest średnia, bo tylko daje poślizg. Zapisała nam coś w książeczce, co od 6 miesiąca się podaje, nam pozwoliła już za tydzień wprowadzić. W domu będę to zerknę, co to zapisała.
Bexsero weszło z wielkim płaczem, ale dość szybko się Kaz uspokoił. Nie mierzyla go, ale waży 9420. I weź to noś!
Ej to przegonił Krysta!!! No tak... Konkurent jak malowany! Żeby się tylko o lasie porządnie nie pobili!Fasolka77
-
Tak Mycha, mimo dziennego podawania, problem jest. Lekarka nie mówiła, jak długo stosować, ja na początek chyba planuje raz dziennie przez kilka dni, do tgeo owoce będę podawać już niedługo, czyli śliwki i jabłka (o ile się przekona) i może coś ruszy. I jak ze wszystkimi lekami, pomału będę odstawiac i sprawdzać reakcje. Drogie to dziadostwo, ja zamówiłam w formie proszku, bo wychodzi taniej niż w saszetkach. Za tydzień najwcześniej startujemy.
Fasola, ja Kaza zapisuje na sumo, bo na capoeire chyba sie nie zalapie 🤣malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
Ale kawalerow macie dziewczyny!
Ja bede sie cieszyc jak moja dobije do 7kg. A jutro pol roczku 😍
W czwartek mamy wizyte kontrolna w szpitalu, test sluchu jesli lekarz bedzie akurat i krew (glownie watroba). A nast 6w1 za jakies 2 tyg. Potem chyba pneumo i meningo i koniec na jakis czas. Ale juz sie pogubilam wiec nie jestem prwnastresant lubi tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:Każ przy niej na dwa razy starszego by wyglądał
🤣🤣 a wieczorek czemu nie, z tego co kojarzę to ze Śląska jesteście? Więc wszystko im sprzyja
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
Tunia76 wrote:Mama a tak na serio zazdroszczę szczepiennego finiszu.
Nawet meningokoki już za wami?
Wszystko poszło bez problemow?
Tunia76 lubi tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Mama - Ty chyba śmietanę masz w tych piersiach a nie mleczko
Taki wynik :* :* :*
A na WZW nie szczepicie w 6-7 miesiącu?
Nam jeszcze tylko właśnie wzw zostało i rozpocząć nimenrix (planuję koło 8 miesiąca)Paula 90 lubi tę wiadomość
-
Mama019 wrote:Hmm... Hmmm.... Jeszcze My tu jesteśmy!! Hallloooo
my się trochę podsmiechujemy że trzeba będzie chłopakom zapłacić żeby się z Ninka umówili a tu się bijecie
Chociaż mąż stwierdził że jemu by dziewczyna bez uszka nie przeszkadzała. Ale czy on jest obiektywny🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2019, 21:54
-
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:No w sumie do Was też daleko nie mamy
my się trochę podsmiechujemy że trzeba będzie chłopakom zapłacić żeby się z Ninka umówili a tu się bijecie
Chociaż mąż stwierdził że jemu by dziewczyna bez uszka nie przeszkadzała. Ale czy on jest obiektywny🤔
Nasz Ignas sprzedany starszej od siebie o 8 miesięcy. Jeszcze w brzuszku był to go panna głaskała 🙃
Ostatnio żywiej na nią reaguje. Było już glaskanko po buzi 😜
Kiwona, Fasolka77, Syska2202 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny które nie mają fb, a boją się że ich dziecko nie biega już i nie wynosi śmieci jak inne 😉, dorwalam bardzo fajnie napisany artykuł, co Nasze dziecko faktycznie powinno a co ma niepokoić
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2383675511899620&id=1840207559579754Kiwona, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Paula, zbierasz już na wesele? 😂
Dzięki Mama, ja co prawda nie panikuje, ale jako że Kaz mniej aktywny, to mi się bardzo przyda do trzymania ręki na pulsie ♥️
Mycha, medycyna idzie do przodu to raz, a dwa, tak jak Paula pisze, ucho jak ucho, najmniej chyba istotny element 😉
Mój mąż np. Ma odstajace uszy a'la Urban, do tego ma bardzo krzywy nos. Uważam, że jest najprzystojniejszy na świecie! 😍 No i co zrobisz, jak nic nie zrobisz 😂 Jeszcze będziesz pilnować Nine jak wyfrunie w wielki świat pełen facetów nią oczarowanych 😘
U nas po bexsero gorączka wieczorem 38,5 więc wjechał czopek a teraz Kaz jeszcze śpi, ale już się budzi i na bank ma temperaturę wysoka, więc już czekam z czopkiem. Ostatnio gorączkowo 2 doby, oby teraz było lepiej. Dał też wczoraj w kość z marudzenie, nawet w wózku nie umiał zasnąć na spacerze, pol godziny z nim jeździłam i jeczal zanim zasnął na 10 minut... No nic, trzeba to przetrwać. 22. 10. mamy kolejne szczepienie, chyba 6w1 i coś tam, gubię się szczerze mówiąc...Fasolka77, malutka_mycha, Paula 90 lubią tę wiadomość