Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
malutka_mycha wrote:No w sumie do Was też daleko nie mamy
my się trochę podsmiechujemy że trzeba będzie chłopakom zapłacić żeby się z Ninka umówili a tu się bijecie
Chociaż mąż stwierdził że jemu by dziewczyna bez uszka nie przeszkadzała. Ale czy on jest obiektywny🤔
Mycha moja siostra ma męża z zanikiem mięśni.. wiedziała o chorobie jak się poznali.. teraz już na wózku niestety siedzi... także Nina wyhaczy sobie niezłe ciacho za kilkanaście lat!malutka_mycha lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Paula 90 wrote:No wiesz, akurat w kontaktach damsko męskich uszy nie są jakoś wysoko w rankingu 😁
Nasz Ignas sprzedany starszej od siebie o 8 miesięcy. Jeszcze w brzuszku był to go panna głaskała 🙃
Ostatnio żywiej na nią reaguje. Było już glaskanko po buzi 😜
Bunia też do starszej zawiozłamo 2 miesiące
Paula 90 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Tunia76 wrote:Dziewczyny kp. Czy rozszerzając diete zaczelyscie podawac też coś innego do picia oprócz cycka?
A my dzis juz pol roczkujejuuu kiedy to zlecialoo
😍😍😍
malutka_mycha, stresant, Fasolka77, Tunia76, Paula 90, Kiwona, martusiawp, Tysia89 lubią tę wiadomość
-
Kiwona wrote:A Kaz daje śpi... Nie chcę go budzić, żeby się nie Wściekal, ale martwi mnie gorączka. Może zaraz wstanie. Ja tymczasem mma pół obiadu dwudaniowego gotowe heh.
Ile goraczki?
I co masz na obiad? Nie mam pomslu, chyba ryz na cieplo z jablkami bedzieKiwona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTunia76 wrote:Dziewczyny kp. Czy rozszerzając diete zaczelyscie podawac też coś innego do picia oprócz cycka?
Ale to raz na jakiś czas i raczej w formie ciekawostki.
Taka:
https://www.aptekagemini.pl/ulica-sezamkowa-herbatka-owoc-bio-20-sasz.html
Edit: podajemy z kubków (różnych, który akurat się napatoczy) i bboxaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 11:40
Tunia76 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKiwona wrote:38.5 miał. Na obiad zupa szpinakowa i makaron z sosem grzybowym.
Dla mnie na słodko to nie obiad, a raczej deser 😅
Ale to dlatego że muszę ograniczać.
Taki na przykład idealny dzień to owsianka z bananem, potem jakaś nektarynka albo melon, na obiad ryż z owocami albo makaron z serem i owocami, podwieczorek jogurt z malinami i na kolację ciasto drożdżowe z rabarbarem popite mlekiem.
I w międzyczasie kawa z mlekiem a po południu herbata z miodem.
Mniam mniamBubek lubi tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Dla mnie wszystkie posiłki mogłyby być na słodko 😍😍😍
Taki na przykład idealny dzień to owsianka z bananem, potem jakaś nektarynka albo melon, na obiad ryż z owocami albo makaron z serem i owocami, podwieczorek jogurt z malinami i na kolację ciasto drożdżowe z rabarbarem popite mlekiem.
Mniam mniam
ja bym umarla z glodujak nie mam kawala miecha to jestem zaraz glodna...wiem ze nie zdrowo ale dla mnie chleb z dzemem to nie sniadanie a grysik to nie kolacja....szynka musi byc
Kiwona lubi tę wiadomość
-
stresant wrote:ja bym umarla z glodu
jak nie mam kawala miecha to jestem zaraz glodna...wiem ze nie zdrowo ale dla mnie chleb z dzemem to nie sniadanie a grysik to nie kolacja....szynka musi byc
-
Paula 90 wrote:Dla mnie wszystkie posiłki mogłyby być na słodko 😍😍😍
Mniam mniamBubek, Paula 90 lubią tę wiadomość
-
stresant wrote:ja bym umarla z glodu
jak nie mam kawala miecha to jestem zaraz glodna...wiem ze nie zdrowo ale dla mnie chleb z dzemem to nie sniadanie a grysik to nie kolacja....szynka musi byc
Paula 90 lubi tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:No w sumie do Was też daleko nie mamy
my się trochę podsmiechujemy że trzeba będzie chłopakom zapłacić żeby się z Ninka umówili a tu się bijecie
Chociaż mąż stwierdził że jemu by dziewczyna bez uszka nie przeszkadzała. Ale czy on jest obiektywny🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 12:54
malutka_mycha, Paula 90 lubią tę wiadomość
-
Mama019 wrote:Ja jestem prawie głucha na jedno i mój jest bardzo zadowolony. Ma to swoje plusy 😁
Wiesz, ja mam wrażenie, że moje chłopaki też głuche na co najmniej jedno ucho są. Nie doslysza poleceń i próśb 😉Mama019, Fasolka77, martusiawp, Tunia76 lubią tę wiadomość