Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
angella908 wrote:
A robicie może dziecia kaszę mannę? Ja ostatnio zrobiłam na wodzie dodałam mm i spał 5 h a normalnie prEsypia po bobovixie 2/3 h i już głodny z nocnym karmieniem jest masakra wstaje po 5 razy
Ja wlasnienprzed chwila dalam pierwszy raz manna z mlekiem modyfikowanym. My nadal kp wiec zobaczymy jak pojdzie.
A w ogole to byl tylko banan wczoraj a dzis kupa zielona.... why? -
nick nieaktualny
-
MamaAga85 wrote:Mycha teściowa na medal🤬🤬🤬🤬 zero wyczucia ma kobieta...
u nas na szczęście brak kontaktu 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2019, 10:37
-
espoir wrote:w życiu bym nie puściła nikogo do pokoju, w którym dziecko śpi! podziwiam!
już nie puszczę
myślałam ze dorosła osoba potrafi zachować się na tyle dyskretnie ze dziecko się nie obudzi, w końcu ja i mąż koło niej chodzimy i jest ok. No cóż...
-
U nas to są małe porcje:3-4 łyżeczki i raczej po tym odwraca głowę. Trzy razy dziennie daje. Postanowiłam się nie spieszyć, kaszki jeszcze nie dawałam, tylko warzywa i trochę owoców. Jakoś tak mi się spieszylo do tego rozszerzania diety a teraz to boję się że mi pierś odrzuci....
-
Paula 90 wrote:Bubek - po bananie kupa może być nawet czarnawa i mieć takie jakby czarne ziarenka/niteczki.
wczoraj zrobiłam kleik z dodatkiem borówki. Wieczorem kupa ciemno zielona. Już bylam tuż przed zawałem, ale doczytałam ze po jagodach może tak być. Chyba sobie rozpiskę zrobię
Bubek lubi tę wiadomość
-
Tunia76 wrote:Dzięki dziewczyny za odzew.
Ja chyba za dużo daję zupki. Dlatego problemy z kupą.
Muszę zmniejszyć porcje.
Młoda je z takim apetytem, że nie mogłam się powstrzymać.
A dajesz kleik kukurydziany do zupki? U nas codziennie są 1-2 kupki a były nawet i 4Fasolka77
-
malutka_mycha wrote:Dobrze wiedzieć
wczoraj zrobiłam kleik z dodatkiem borówki. Wieczorem kupa ciemno zielona. Już bylam tuż przed zawałem, ale doczytałam ze po jagodach może tak być. Chyba sobie rozpiskę zrobię
Bunio mial ciemna jak ja pojadlam borówek 😆malutka_mycha lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Byłyśmy dzisiaj same z Wiki na spacerku, ponad 1h. Podniosłam jej oparcie w gondoli, zapielam w szelki i jazda. Trochę siedziała i trzymała się wózka.
Piekarnia, wybory zaliczone bez jednej łezki. W naszym przypadku to sukcesik.😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2019, 15:04
malutka_mycha, Fasolka77, Kiwona lubią tę wiadomość
-
Tunia76 wrote:Byłyśmy dzisiaj same z Wiki na spacerku, ponad 1h. Podniosłam jej oparcie w gondoli, zapielam w szelki i jazda. Trochę siedziała i trzymała się wózka.
Piekarnia, wybory zaliczone bez jednej łezki. W naszym przypadku to sukcesik.😊
Nina dzisiaj pierwszy raz jechałam przodem do światazainteresowanie światem wyskoczyło na nowy level
Fasolka77, Kiwona lubią tę wiadomość
-
Co za dzien... my kisimy sie w domu i ogladamy filmy na netflixie. O 12 wrocilismy z kosciola, zjedlismy obiad i mielismy jechac na kawe i ciastko do centrum, ale polozylam Malego na drzemke i czekalismy az wstanie. A ten dalej spi... no szok.. pol dnia juz tak kima, a my lezymy z psem przed tv😃