Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyApetycik Mikiemu dzisiaj powrócił. A już myślałam, że może za dużo innego jedzenia niż mleko mu podaje. Bo on zjada na drugie śniadanie owoc, później obiadek ale mało bo przecież żadne warzywo mu nie smakuje i na wieczór kaszke z 120 ml mleka.
Dzisiaj jadł mango z tego smoczka, jutro spróbuje tak mu podać marchew może lepiej będzie mu wchodzić niż w postaci papki. Zaliczyliśmy dzisiaj też pierwszą połowę żółtka jaja -
nick nieaktualnyNa razie przez najbliższy czas (sama jeszcze nie wiem ile) 1/2 ugotowanego żółtka dodawać będę do obiadku i tak co drugi dzień.
Czy prawidłowo i czy to odpowiedni czas na to?? nie wiem. Ja z tym rozszerzaniem diety lecę na czuja. Niby jajko teraz można podać od razu w całości, ale ja to strachopirdek i wolę dzielić.malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
Tunia76 wrote:A to musi być kukurydziana, czy może być inna?
Dodajesz przed miksowaniem?
W przepisach jest kleik ryżowy ale on chyba zakleja właśnie....dodaje łyżkę kaszki kukurydzianej do uparowanych warzyw i blendujeTunia76 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Kiwona wrote:Dziewczyny, bo ja nigdy nie jadalam awokado... Zmiksowalam Kazikowi, zjadł kilka lyzeczek i nie wiem, czy mogę to do jutra zostawić w lodówce? Co mogę do niego dodać?
Raczej nie bo sciemnieje...dodaj cytryne ale zjedz sama. A do awokado możesz dać bo jajko albo jabłkoKiwona lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Nubek ja gotuje wieksza ilosc i jedna porcje zostawiam w lodówce na drugi dzień A resztę daje do słoiczków lub zamrazam bo mi prywatyzacja nie wychodzi.
Bubek lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
Bubek wrote:a w ogole gotujecie maluchom tak zeby mialy na nast dzien?
ja poki co tylko na 1 posilek robie , ale chyba zrobie jutro np zeby miala na 2 dni. Normalnie w lodowce sie nic nie stanie nie?
a moze lepiej by miala swieze...
Ja robię codziennie świeżeFasolka77
-
Lolka30 wrote:Nubek ja gotuje wieksza ilosc i jedna porcje zostawiam w lodówce na drugi dzień A resztę daje do słoiczków lub zamrazam bo mi prywatyzacja nie wychodzi.
Może reprywatyzacja się uda Lolka 😂😂😂😂 wiem wiem... słownik!Kiwona, Lolka30 lubią tę wiadomość
Fasolka77