Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Tunia76 wrote:Co dodawać do warzyw przy problemach z kupą?
Kleik, kaszke?
Wiem, że pisalyscie już, ale zgubiłam.Tunia76 lubi tę wiadomość
-
stresant wrote:ciekawe co u Valetty meza juz by mialobyc widac na horyzoncie
Kochana dziękuję, że pytasz :* Za 12 dni będziemy już we trójeczkę. Płynie już 'do domu' z Australii na Tajwan i tam wsiada do samolotu i leci do nasWyjeżdżał jak Lila miała 3 msc, wróci jak będzie miała 7. Przeżyje lekki szok
Jestem ciekawa jak to będzie. Niestety nie mam czasu do was zaglądać, czasem z doskoku się uda. Całuję Was wszystkie
stresant, Lili90 lubią tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Wzięłam się z powrotem za moje włosy.
Dzisiaj w końcu nałożyłam cassie (hennę) z amla i brahmi.
Zawsze się przymierzałam ale za każdym razem tchorzylam.
Chce zapuścić włosy za tyłek. I wyrównać kolor. No i pogrubić.
Teorie mam w paluszku. Zobaczymy jak z praktyką.
Dbacie o swoje włosy?
Dbacie o włosy dzieci?
Yyyy czyli jaki masz kolor? 😁Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
Bylismy w szpitalu na tej wizycie dzieci urodzonych z niska masa urodzeniowa. Pani miala jakis problem by zmierzyc malego i za kazdym razem co innego wychodzilo. Zmierzyla go na 67 ,71 i 74 cm. Wg mnie ma 72 cm. Wazy 8350. Potroil swoja niska mase urodzeniowa. Powiedzieli ze dobrze sie rozwija, ale cholestaza wiadomo tez ich nie cieszy. Ten profesor pediatra powiedzial ze jesli w listopadzie nie zaczna go diagnozowac to sprobuje na to wplynac. Dietetyczka mowila zebym przez 2 tygodnie podawala warzywa, potem wprowadzila kaszki, ale ze wzgledu na watrobe same bezglutenowe. Owoce tez takie gotowane. Tylko banan moze byc taki dojrzaly.
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:Yyyy czyli jaki masz kolor? 😁
Chce wyrównać włosy na jeden kolor i je wzmocnić. Na tą chwilę ładnie ociepliły się mi włosy. Pełny efekt będzie 48h od zmycia henny jak się już kolor utleni.
Te co były białe mają taki lekko brzoskwiniowy kolor, moje naturalne mają bardziej rudawa poświatę - miały już wcześniej, ale teraz to się uwydatniło.
Jak będę miała osiągnięty cel (może być po kilku hennowaniach dopiero) to podeślę Ci fotęstresant, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Powiedziala, ze teraz ma zaczynac od papek, kiedy probuje roznych rzeczy, a jeszcze sie tym nie najada i idealnie byloby gdyby w 9 miesiacu mogl jesc metoda blw. Czyli przez te 3 miesiace ma przejsc przez papki i grudki. Moze to i idealnie, albo tak jak Kryst juz je ta metoda blw, zobaczymy co wyjdzie w praktyce. Michalek zaczal jesc w 10 miesiacu bo nie chcial wczesniej, a cale warzywa rozgniatal w palcach lub rzucal, a jakos mu nie przyszlo do glowy ze to wklada sie do buzi i je
. Zadnych problemow z tego tytulu nie ma.
-
valetta94 wrote:Kochana dziękuję, że pytasz :* Za 12 dni będziemy już we trójeczkę. Płynie już 'do domu' z Australii na Tajwan i tam wsiada do samolotu i leci do nas
Wyjeżdżał jak Lila miała 3 msc, wróci jak będzie miała 7. Przeżyje lekki szok
Jestem ciekawa jak to będzie. Niestety nie mam czasu do was zaglądać, czasem z doskoku się uda. Całuję Was wszystkie
no super Valetta tez tak myslalam ze maz juz do Was plynie.....jak bedzie miala czas wstaw zdjecie chociazby wlosow
i zagladaj do nas
Maz ma w marcu leciec do Australii ale troche ma stracha..a dla Twojego to chleb powszedni
a jak Lila..ile wazy? karmisz jeszcze piersia ? -
Paula 90 wrote:Mój musi blond z odrośnie tym balejazem.
Chce wyrównać włosy na jeden kolor i je wzmocnić. Na tą chwilę ładnie ociepliły się mi włosy. Pełny efekt będzie 48h od zmycia henny jak się już kolor utleni.
Te co były białe mają taki lekko brzoskwiniowy kolor, moje naturalne mają bardziej rudawa poświatę - miały już wcześniej, ale teraz to się uwydatniło.
Jak będę miała osiągnięty cel (może być po kilku hennowaniach dopiero) to podeślę Ci fotę
Właśnie miałam prosić 😁Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
Tunia76 wrote:Czyli ten kukurydziany to nie pomaga?
myślę, że pomaga... po włożeniu czopka poszło od razu... i nie wyglądało to na zatwardzenie... po prostu pierwszy raz nie mógł wydusić... a dostaje już inne jedzenie od 3 tygodniFasolka77
-
Paula 90 wrote:Ignas je codziennie kaszkę z 40-50g kaszki i 100ml wody. I nie robi się pulpety 😂
W zeszłym tygodniu było dopiero 7kg
Paula jesteś pewna, że Igs je 40-50g kaszki? ja dziś specjalnie odważyłam i już 30g było mega dużo... pól wyrzuciłam a Bunio i tak całej nie zjadł.... trochę dlatego, że dodałam kwaśnych malin ale jednak... dałam 30g kaszki i 90ml mm i wyszła stała breja... wywaliłam połowę, dodałam wody...Fasolka77