Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiwona wrote:A ja się nad tą helpa zastanawiam, bo ja trzeba gotować 2-3 minuty. Ugotować na wodzie i dodać mm lub owoce? 🤔
Kiwona lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
Tunia76 wrote:Dzisiaj dzień sukcesów, więc się pochwalę. A co.
Wiki dzisiaj podniosła się do raczkowania.
Zaczęła też super pełzać do przodu. Do tej pory tylko się kręciła na brzuszku i slizgala do tyłu.
Przepraszam, że tak się chwalę. Wy zrozumiecie jaka to dla mnie radocha. -
malutka_mycha wrote:Czyli dobrze wszystko? Ten otwór się jeszcze nie zamknął ale ma czas? Nina chyba też ma jakąś dziurkę która na razie jest ok, w listopadzie idziemy do kardiologa.
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
Ostatnio mialam dziwny sen, przysnilo mi sie takie cofniecie w czasie do przelomu pazdziernika i listopada 2018, kiedy bylam w ciazy. Poczulam to, co wtedy i to bylo jakbym przeniosla sie w czasie. Przypomnialo mi sie ze meczyla mnie bezsennosc. Rano bylam zdziwiona tuz po obudzeniu, ze nie mam brzucha i obok lezy moje dziecko. I pomyslalam, „o kurde juz sie urodzilo!”. Pomyslalam tak, bo jeszcze nie bylam do konca przytomna, ale mocno dziwne to bylo. Chyba juz wole nie pamietac swoich snow, jak mam zazwyczaj, bo taka psychoodelia choc ciekawa, wprowadza mnie z deka w stan niepokoju.
-
nick nieaktualnyMisiabella wrote:Ma czas na to, z tym ze jest taka ewentualnosc ze sie nie zamknie. Na szczescie z tego co zrozumialam i przeczytalam nie oznacza to jakiejs powaznej wady serca w zyciu doroslym, bo tylko jak ten otwor „przetrwa” jest uznawany za wadę.
mąż przez 80% swojego życia był sportowcem, biegał po 20km dziennie, grał w piłkę nożną w klubie, w siatkę i jeździł na rowerze.
U mnie jest tachykardia, ale nie wiadomo ile to wina otworu a ile kwestia nerwicy w dzieciństwie i młodości - na lekach tachykardii nie było
Misiabella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisia- mi dziś się śniło że jakiś mężczyzna w moim życiu, nie jestem pewna czy mąż czy brat czy syn, pojechał walczyć na wojnę. I ja czekałam aż wróci i przyszła informacja że zmarł. Powiedziałam że nie wierze i nie uwierzę póki nie zobaczę go. I obudziłam się zapłakana. Ja często mam takie bardzo realistyczne sny, w które wsiakam jak kleszcz.
Potem ciężko wrócić do rzeczywistości i przez dłuższy czas mam ten niepokój, emocje się odnawiają na każdą myśl o takim śnie i przeżywam to od nowa.
Bywają też mile, bardzo dobre sny. Wtedy takie pozytywne emocje mi towarzyszą. -
nick nieaktualnyPrzeszliśmy na Pampers premium care 4. Dzięki Dziewczyny za Wasze doświadczenia. Trójki już robiły odciski na nóżkach.
Od trzech dni nosimy czwórki i na razie nic nie przesiąkło.
Dzisiaj zaczynamy BLW. Robię po kolei wszystkie przepisy z książek. Dzisiaj będą kostki z kaszy z musem gruszkowym 😜Sansivieria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:dziewczyny wasze chłopaki też szarpią już za siusiaki????
Nie. A może coś mu tam jest że tak łapie? Obejrzyj dokładnie
Ale to też raczej naturalne zachowanie. Dziecko odkrywa swoje ciało i łapie za to co mu tam dynda.
Ignas jak odkrył swoje uszy to z taką miną je macał, że myślałam że się posikam ze śmiechu 😂 -
Fasolka77 wrote:No właśnie...kurcze...niby normalne ale szarpie strasznie...nawet jak na pieluchę i spodenki to szarpie spodenki w tym miejscu...nic nie widać, żeby się coś działo... temperatury nie ma...podejść do lekarza?
-
Fasolka77 wrote:No właśnie...kurcze...niby normalne ale szarpie strasznie...nawet jak na pieluchę i spodenki to szarpie spodenki w tym miejscu...nic nie widać, żeby się coś działo... temperatury nie ma...podejść do lekarza?
Fasolka77 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI