Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
jezu jak mnie boli piers nawet Frania na rece nie moge zabrac....przykladam kapuche ale to chyba nie zapalenie
boli caly czas a jak nakarmie to boli 2 razy wiecej...a podaczas karmienia to lzy leca same do oczu tak strasznie boli
jeju nie moze byc normalnie zawsze cos
do tego wczoraj bylam u centysty i czeka mnie rwanie osemki....zapisala mnie na luty mowila ze trzeba bedzie antybiotyk podac i lepiej zebym juz nie karmila....
ale chyba jest taki antybiotyk co mozna podac karmiacy? bo w lutym to ja jeszcze chce karmic o ile sie mi cycek naprawi -
stresant wrote:jezu jak mnie boli piers nawet Frania na rece nie moge zabrac....przykladam kapuche ale to chyba nie zapalenie
boli caly czas a jak nakarmie to boli 2 razy wiecej...a podaczas karmienia to lzy leca same do oczu tak strasznie boli
jeju nie moze byc normalnie zawsze cos
do tego wczoraj bylam u centysty i czeka mnie rwanie osemki....zapisala mnie na luty mowila ze trzeba bedzie antybiotyk podac i lepiej zebym juz nie karmila....
ale chyba jest taki antybiotyk co mozna podac karmiacy? bo w lutym to ja jeszcze chce karmic o ile sie mi cycek naprawi
mialam tak 2 razy ostatnio, odciagnelam laktatorem i jak reka odjal.
Moja mala woli prawa piers i lewa jakby krocej ssie i czasem mi sie robi jakies cholerstwo. Przykladalam sery, kapuchy i nie pomagalo, a raz po nieudanym karmieniu odciagnelam, mala od razu to wszamala a ja mialam ulge. Moze sprobujstresant lubi tę wiadomość
-
gratuluję i tutaj!
ja następna chce!
PS jak zaszłaś w ciążę na macierzyńskim, to masz przedłużonyprzynajmniej moja koleżanka tak miała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2019, 10:59
Fasolka77 lubi tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
espoir wrote:gratuluję i tutaj!
ja następna chce!
PS jak zaszłaś w ciążę na macierzyńskim, to masz przedłużonyprzynajmniej moja koleżanka tak miała
Dziekuje!
A ja I tak chce wrócić do pracy w styczniu, nawet przed końcem mojego macierzyńskiego😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2019, 11:15
espoir lubi tę wiadomość
-
stresant wrote:moj tez sporadycznie lapie
siusiak bez zmian za kazdym razem jak sika to robi sie wielki jak balonik....i mocz zostaje pod skora...po sikaniu jak scisne to jeszcze fontanna wyleci
Wracamy od lekarza...ściągnął mu napletek chyba w taki sam sposób jak Paula opisywała wizytę z Igsem...matko jak płakał...ma lekki stan zapalny...nic na zewnątrz nie widać...czekamy na wynik moczu...mam okładać rivanolem....zaniepokoiło mnie to że się łapał za siusiaka nawet jak miał pieluszkę...no i tej nocy pobudki co godzinę...Fasolka77
-
ja bym nie wytrzymała z nowiną dla męża😂😂😂mój od razu wiedział😉😉😉
ale może są od ręki dostępne gdzieś body z takimi.nadrukami jak mówi Fasolka albo (jeżeli jecie wspólny obiad albo deser) to w tą stronę coś- jakieś małe marcepanowe buciki jako dodatek do kawy albo takie patyczki/wykałaczki co wbija się w babeczke czy mięsko i do tego jest przyczepiona taka mala karteczka(mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi😂😂😂😂😂)a na tej karteczke mozna wydrukować chocby z neta napisy Baby no.2 albo inne (u nas w Rossmanie robia takie mikro wydruki ,nie wiem jak w UK).