Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas od jakiegoś czasu mlody wstaje koniecznie o 1 lub 2 i pozniej 4 lub 5 bo wielki głód w nim jest. I aktualnie juz nie spimy. Urządza taki ryk rano bo wie ze pierwsze co dostanie smoka jak to nie pomoze to butle jesli to nie pomaga to znaczy ze chce wstac. Takze Dzień dobry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2019, 06:09
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:U nas noc słaba bo Bunio ma katarek... Idę dziś do lekarza. Jakie inhalatory używacie?
Ponoć ten jest jeden z lepszych i ma miła cenę. Jest jeszcze medela famuły professional, ale ona już koło 400zl.
Robiłam rekonesans przez kilka tygodni
A koniec końców jeszcze jesteśmy bez.
Nam katar minął w prawie 6 dni. Woda marimer, odciąganie dwa razy dziennie odkurzaczem i nasivin baby dwa razy dziennie przez trzy dni.Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
MamaAga wszystkiego najlepszego! 🎂🎉🍾
Skorpiony są najlepsze 😁
U nas zmiana czasu odczuwalna, bo Kaz zasypiał już po 18 a wstał po 4. Nic to, z dnia na dzień będzie lepiej.
Fasola, ja mam od wielu lat philips family coś tam, jest rewelacyjny, niezawodny, dobrze rozbija cząsteczki leków. Polecam.
Mnie bierze choroba, mam katar i ból ciała, do tego gardło (myślałam, ze boli po rzyganku, ale jednak nie haha). Wczoraj przemycilam Kazowi 2 łyżeczki śliwki w kaszce jaglanej, sliwke wcisnelam też w smoka z dziurką i i proszę, z samego rana piękna kupa 😉
Wiecie, Kaz raczej też wymaga uwagi, jeśli nie śpi to ciągle przy nim jestem. Jak idę siku to krzyczę do niego z kibelka, że jestem, tylko robię siku. Tym sposobem cały blok wie, kiedy sikam 🤣 no ale on w tym czasie i tak jeczy, krzyczy itd.
Wczoraj zaś byliśmy w restauracji i Kazik aż się wygrywał z wózka, żeby coś skubnąć cod nas. Zalowalam, że nie wzięłam nic dla niego do ciumkania. Muszę następnym razem lepiej się przygotować 😄Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2019, 08:25
malutka_mycha, Fasolka77, Paula 90, MamaAga85 lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:U nas noc słaba bo Bunio ma katarek... Idę dziś do lekarza. Jakie inhalatory używacie?
My mamy cos takiego
https://www.nietylkoagd.pl/inhalator-nebulizator-cormed-rossmax-na100.html
Polecam na noc masc lub plastry aromactive, do tego cos z witamina C( mamy juvit c bo cebion skończył swoja ważność po otwarciu), nasivin baby max 3 dni i inhalujemy sie marimerem.Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Kiwona usmialam sie z tego anonsowania kiedy sikasz:)
Duzo zdrowia dla was wszystkich az sie boje zeby i nas nie dopadło. Jula w czwartek jedzie do Pragi na 4 dni na mistrzostwa miedzynarodowe w tańcu i lepiej żeby była zdrowa.
Filipowi jakies luzne gluty z nosa kapia ale nie przeszkadzają, sa sporadyczne wiec nie wiaze ich z infekcja.. Moze zeby?? Na horyzoncie ich nie widac.
Co masz na myśli mowiac ze cos Kazikowi wezmiesz nastepnym razem?
U nas zaczęło sie tez jak jemy ze reke wyciaga i chce.. I te smutne oczka jak nie dostaje.. Wiem że kawalkow nie ruszy.. Lubi cos co sie rozplywa w ustach.. Jak to jest z tymi chrupkami? Wolno nie wolno? Ltos cos wie? -
Paula 90 wrote:U nas obyło się bez. Ale jakbym miała kupować to Soho (ten: https://allegro.pl/oferta/inhalator-nebulizator-soho-3a-amineb-2-3-maska-7038603383?utm_medium=app_share&utm_source=facebook).
Ponoć ten jest jeden z lepszych i ma miła cenę. Jest jeszcze medela famuły professional, ale ona już koło 400zl.
Robiłam rekonesans przez kilka tygodni
A koniec końców jeszcze jesteśmy bez.
Nam katar minął w prawie 6 dni. Woda marimer, odciąganie dwa razy dziennie odkurzaczem i nasivin baby dwa razy dziennie przez trzy dni.
Dzięki Paula! Tak właśnie robimy... odciagam nawet w nocy bo spać nie może... Nasivin baby od wczoraj ale ciężko nam idzie bo się Bunio kręci ..marimer też ciężko. .kupiłam nawet zakraplacz żeby lepiej szło...Fasolka77
-
Ja ostatnio jak byliśmy w niedzielę na obiedzie w knajpie to musiałam się podzielić z Filipem bo myślałam że z butów wyskoczy tak się wyrywal 🙈. Dostał klusek z rosołu A potem cukinie z drugiego dania mu wybieralam i sobie ciumkał zadowolony.Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
Daffi wrote:Biedny Bunio. Oby szybko wam przeszło.
My mamy cos takiego
https://www.nietylkoagd.pl/inhalator-nebulizator-cormed-rossmax-na100.html
Polecam na noc masc lub plastry aromactive, do tego cos z witamina C( mamy juvit c bo cebion skończył swoja ważność po otwarciu), nasivin baby max 3 dni i inhalujemy sie marimerem.
Tak! Podaję juvit c od kilku dni, marimer i nasivin baby tylko ten inhalator muszę kupićDaffi lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Lolka30 wrote:Ja ostatnio jak byliśmy w niedzielę na obiedzie w knajpie to musiałam się podzielić z Filipem bo myślałam że z butów wyskoczy tak się wyrywal 🙈. Dostał klusek z rosołu A potem cukinie z drugiego dania mu wybieralam i sobie ciumkał zadowolony.
U nas też nie zjemy spokojnie.... Wczoraj dostawał kawałek placka typu naan a dziś już pół jabłka w łapę musiał mieć bo mama jadła 😊
Faktycznie pasowałoby już mieć pod ręką jakąś przekąskę bo jak nie ma co dziecku dać z talerza to aż serce ściska na te oczy ShrekaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2019, 09:39
Fasolka77