Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
https://m.ceneo.pl/69231316?se=EQ8B1E0HmFOfllgO1dqTRx7H0C1TBDZh&gclid=CjwKCAjwo9rtBRAdEiwA_WXcFmrWYYfYD3apPIe3DPlIA_wFma4OZT2RHPjLcnAKpuLvqlTfbyCbdRoCNLkQAvD_BwE
Ja mam taki inhalator.
Właśnie nie wiem jak z chrupkami, cukru w sobie nie mają. Ale jak któraś wie że są szkodliwe to niech daje znać bo teściowa lubi mała nimi karmić. -
nick nieaktualnyJa daje Ignacemu to co jem, malutki, zgnieciony kawałek. Czasem mi połowę ziemniaków zjadał. Teraz od razu szykuje dla nas razem. No chyba że tak jak teraz jem sałatkę z gyrosem, to daje wafitka z żabki i też jest satysfakcja.
To motywuje żeby robić jedzenie takie które i Ignas zje - nisko przetworzone i zdroweMisiabella lubi tę wiadomość
-
Dzięki Kochane za życzenia ❤❤❤
Ja Małemu z jedzenia naszego wczoraj troszkę ziemniaków dałam bo jednak jedliśmy roladki z oliwkami,pomidorami suszonymi i wędzonym mięsem w środku to chyba nie bardzo wypada częstować Go takimi smakołykami chociaż były pyszne😋😋😋😋
dostał kawałek naleśnika tzn.okruszek ale boję się Mu podawać takie rarytasy bo jednak mleko krowie w składzie a my jednak pijemy preparat mlekozastępczy...
Wiem,że to odległy temat ale rozglądacie się za wakacjami 2020?
my coś tam pomału planujemy...będziemy jechać pociągiem (nie odpuszczę kolejny rok wyjazdu do Polski tymbardziej,że przede mną pierwsza Wigilia nie spędzona w domu rodzinnym więc już broda mi się trzęsie na myśl o tym) i chyba znów wybierzemy Gdańsk(może znowu wrócimy w większym gronie 😋).
Mam nadzieję,że to się uda.
Idę kawkę robić.
P.s.gdzie kupowalyście czapki dla chłopców?
Dziś idę odebrać paczkę z ciuszkami z CA z poczty i modle się zeby kurtka była dobra dla Młodego ale czapki nadal nie mamy😑😑😑😑a prognozują po 5 stopni w dzień... -
katiushka38 wrote:Kiwona,8 lat różnicy.Duża różnica ale córka dała mi tak popalić,że w ogóle nie planowaliśmy więcej dzieci.Jednak zdecydowaliśmy się na drugie,synek czasem daje czadu bardziej niż córka ale nie żałuje:)
Chyba nikt mnie nie pokona😀 -
katiushka38 wrote:Kiwona,8 lat różnicy.Duża różnica ale córka dała mi tak popalić,że w ogóle nie planowaliśmy więcej dzieci.Jednak zdecydowaliśmy się na drugie,synek czasem daje czadu bardziej niż córka ale nie żałuje:)
-
MamaAga85 wrote:Dzięki Kochane za życzenia ❤❤❤
Ja Małemu z jedzenia naszego wczoraj troszkę ziemniaków dałam bo jednak jedliśmy roladki z oliwkami,pomidorami suszonymi i wędzonym mięsem w środku to chyba nie bardzo wypada częstować Go takimi smakołykami chociaż były pyszne😋😋😋😋
dostał kawałek naleśnika tzn.okruszek ale boję się Mu podawać takie rarytasy bo jednak mleko krowie w składzie a my jednak pijemy preparat mlekozastępczy...
Wiem,że to odległy temat ale rozglądacie się za wakacjami 2020?
my coś tam pomału planujemy...będziemy jechać pociągiem (nie odpuszczę kolejny rok wyjazdu do Polski tymbardziej,że przede mną pierwsza Wigilia nie spędzona w domu rodzinnym więc już broda mi się trzęsie na myśl o tym) i chyba znów wybierzemy Gdańsk(może znowu wrócimy w większym gronie 😋).
Mam nadzieję,że to się uda.
Idę kawkę robić.
P.s.gdzie kupowalyście czapki dla chłopców?
Dziś idę odebrać paczkę z ciuszkami z CA z poczty i modle się zeby kurtka była dobra dla Młodego ale czapki nadal nie mamy😑😑😑😑a prognozują po 5 stopni w dzień... -
malutka_mycha wrote:Szpaka? 😉
Ale fakt on tez z Jasła i absolutnie lubie słuchać jego piosenek
Kogo?
Aaa takiego Adrianamily chłopak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2019, 15:31
malutka_mycha lubi tę wiadomość