Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Tunia76 wrote:U nas zaczęło się bieganie za Wiki.
Nie wiedziałam że maluch tak szybko pełza.
Co to będzie jak zacznie raczkował.
chcialam na noc dac mm....zrobilam do butelki wedlug przepisu wcislam na sile do pyszczka i z placzem wyplul ksztiszac sie kaszlac i cyrkujac jak zwykle przy kazdej probie jedzenia...po czym wypil 2 cyce i beknal zadowolony jak staryKiwona, Tunia76, Fasolka77, Misiabella lubią tę wiadomość
-
stresant wrote:gratulacje,a moj wciaz lezy na plecach za to w brzeczeniu wyprzedza wszystkich
chcialam na noc dac mm....zrobilam do butelki wedlug przepisu wcislam na sile do pyszczka i z placzem wyplul ksztiszac sie kaszlac i cyrkujac jak zwykle przy kazdej probie jedzenia...po czym wypil 2 cyce i beknal zadowolony jak staryMisiabella lubi tę wiadomość
-
stresant wrote:gratulacje,a moj wciaz lezy na plecach za to w brzeczeniu wyprzedza wszystkich
chcialam na noc dac mm....zrobilam do butelki wedlug przepisu wcislam na sile do pyszczka i z placzem wyplul ksztiszac sie kaszlac i cyrkujac jak zwykle przy kazdej probie jedzenia...po czym wypil 2 cyce i beknal zadowolony jak stary
Narazie odpukać nie zniechęca jej to do cyca. Mam też nadzieję że ułatwi to przejście na mm.
Współczuję problemów z cycami. Niestety nie pomogę, bo się na tym nie znam i nie miałam takich bóli ani teraz ani przy synu. Mam nadzieję że to przejściowe i niedługo wszystko się unormuje.stresant lubi tę wiadomość
-
Daffi wrote:https://www.google.com/search?q=de+longhi+dinamica+350.55.b&oq=de+lo&aqs=chrome.0.69i59l2j0j69i57j69i60.2039j0j7&client=ms-android-xiaomi&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#lbl=OVERVIEW&pie=plaji-i
Tylko zly jest bo zamowil w sklepie z rabatem i mial byc odbior za godz a oni go wysyłają z Wroclawia wiec po weekendzie pewnie będzie.
To się szarpnął 👌Fasolka77
-
Kiwona wrote:Dodaję, znaczy raz dodałam, bo Kaz gardzi moją kuchnią 😉 ale z kalafiorem wciągnął ochoczo 😁
To mój gardzi słoikami...daje takie z mięchem bo nie mam jeszcze tego swojskiego królika...muszę dawać pół słoiczka i dorzucać swoje zblendowane warzywa....wtedy łyka jak pelikanKiwona, stresant lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Dzis bylam u naszej rodzinnej. Maly wazy juz prawie 8600 i ma74 cm. Jest szczuply, ale dlugi. Michalek w jego wieku 8 kg jeszcze nie wazyl i mial 69 cm. I tak niezle ze tak wazy, bo na razie je po kilka lyzek warzyw i nie chce, a mleka pije srednio po 850 ml. Tydzien temu mial faze przez kilka dni ze prawie litr wypijal.
MamaAga85, Fasolka77, stresant lubią tę wiadomość
-
Jakie zabawki kupujecie dzieciom?chodzi mi o te interaktywne przede wszystkim.
Ja szukam polskiej wersji szczeniaczka z FP i nie wiem co poza tym jeszcze można by kupić🤔 czy takie interaktywne stoliczki to już czy za wcześnie? co polecacie/kupilyscie albo planujecie kupić? -
nick nieaktualnyKupujecie oczyszczacze powietrza?
Ja już prawie się zdecydowałam na taki z nawilżaniem i jonizacja dodatkowo.
Ignacy jak ważył 7000kg to miał już 72cm.
U nas ostatnio ciężkie dni i noce. Ale myślę że duży wpływ ma na to moje zmęczenie. Po męża zmianach zazwyczaj jest gorzej a to wynika z tego że 4 dni jestem sama z Małym i psem. Z mężem się nie widzimy wtedy wcale albo prawie wcale. I ja się dojeżdżam do zera a potem trochę odpoczywam jak on jest.
Obniżyliśmy łóżeczkoDaje go tam czasem w dzień do zabawy i zaczął się wspinać do góry.
Wspina się też po zabawkach i unosi że prawie na kolanach klęczy. Nie wiem co on ćwiczy ale ja już widzę jak leci przez barierkę albo uderza głową w mate.
Kupujecie żywe choinki na święta? Stawiacie na ziemi?
I ponawiam pytanie sprzed paru tygodni 😉 - kupujecie sanki? Jakie?
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:Ja zmieniam choinke na inna. Sztuczna.. Nie bawie sie w zywa.
A sanek nie kupuje mam po Julce metaloylwy stelaz i drewniane siedzisko z oparciem. -
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:Ja nie wiem czy kupię sanki, zobaczę jak będzie mi się jeździć wózkiem po śniegu o ile jakiś spadnie. Jak ok to na razie odpuszczę, wszystko jej jedno w czym pojedzie.
-
MamaAga85 wrote:Jakie zabawki kupujecie dzieciom?chodzi mi o te interaktywne przede wszystkim.
Ja szukam polskiej wersji szczeniaczka z FP i nie wiem co poza tym jeszcze można by kupić🤔 czy takie interaktywne stoliczki to już czy za wcześnie? co polecacie/kupilyscie albo planujecie kupić?
Ja mam kostkę edukacyjna i dość nawet przy niej siedzi, planuje kupić taki stolik ale chyba jeszcze mam czas. Miś pchacz na chwilę działa. Najlepsza zabawa jest z odkurzaczem, kablem, myszka....Fasolka77