Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje Dziewczyny za gratulacje. Cieszę się, ze jestem teraz w domu na macierzynskim bo tak jak poprzednia ciaze znosilam rewelacyjnie i praktycznie bezobjawowo, tak teraz od jakis 3 dni ciagle mnie mdli, wszystko mi smierdzi i ciagle jestem glodna. Kawa smakuje okropnie, już sam zapach mnie odrzuca. Za to mrożone truskawki ze śmietana wchodzą jak złoto😃
Co do płci to jest nam absolutnie obojętne. Wiadomo co liczy się najbardziej😉 jeśli chłopiec to będzie Bruno, a jeśli dziewczynka to Jaśmina. Imię dla dziewczynki mamy już wybrane od kilku lat😉Fasolka77, Daffi, Misiabella, espoir lubią tę wiadomość
-
Fuck.. właśnie sobie połączyłam imię Bruno z nazwiskiem męża i chyba jednak nie będzie Bruno.
Bruno Rak
Brunorak 😅🙈
Ze względu na nazwisko, nasza córka nie będzie tez Sara.
Sara Rak
Sararak🤦♀️Syska2202, Daffi, Paula 90, Bubek, Misiabella, espoir, Kiwona lubią tę wiadomość
-
chce_byc_mama wrote:Dziekuje Dziewczyny za gratulacje. Cieszę się, ze jestem teraz w domu na macierzynskim bo tak jak poprzednia ciaze znosilam rewelacyjnie i praktycznie bezobjawowo, tak teraz od jakis 3 dni ciagle mnie mdli, wszystko mi smierdzi i ciagle jestem glodna. Kawa smakuje okropnie, już sam zapach mnie odrzuca. Za to mrożone truskawki ze śmietana wchodzą jak złoto😃
Co do płci to jest nam absolutnie obojętne. Wiadomo co liczy się najbardziej😉 jeśli chłopiec to będzie Bruno, a jeśli dziewczynka to Jaśmina. Imię dla dziewczynki mamy już wybrane od kilku lat😉
Bruno 🥰🥰🥰🥰🥰Fasolka77
-
Mycha jakbyś była w moim domu... wspominałam już że nam idą jednak 3 zęby na raz???🙉🙉🙉Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
Lolka30 wrote:Mycha jakbyś była w moim domu... wspominałam już że nam idą jednak 3 zęby na raz???🙉🙉🙉
-
MamaAga85 wrote:U Nas jakieś przeziębienie znowu...
Mały ma katar i pokasłuje...
Oby nic więcej się nie rozwinęło... -
nick nieaktualnyNa pocieszenie:
Ignas usnął o 19, wstał o 22 na cycka i potem nie przespał więcej niż 20 minut ciurkiem. Non stop pobudki. Zasnął o 4:30 i właśnie wstał.
Idę sobie skonstruować kroplówkę z kofeiną. Albo coś...
A Mlody wyspany i rozdaje uśmiechy i buziaki. Ma szczęście że jest taki słodki ♥️ -
chce_byc_mama wrote:Podoba mi się jak Ty wołasz na niego Bunio. No słodko!🥰
😍😍😍
Robiłam test ostatnio....znajoma zawołałam Bruno i nie odwrócił główki a na Bunio już zareagował 😀chce_byc_mama, MamaAga85, Sansivieria lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
U nas sukces. Zmiana mleka na hipp narazie pomaga. Wypił jak do tej pory 3 butelki tego mleka wlasnie wstal i bedzie wcinal znów. Byla juz kupa i tylko zolta naeet grama zielonego nie bylo. Hipp jest dla nas stworzony byle tylko mlody nie przestał znow go pic
Edit
Poranna porcja mleczka nie weszla do konca. Ze 135ml zostalo jakies 40ml...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2019, 08:35
Paula 90, Fasolka77 lubią tę wiadomość