Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Pupa Bunia już doszła prawie do siebie 😍 nie wiem co finalnie pomogło...czy bepanthen sensiderm czy krochmal czy ta robiona maść a może clotrimazol... Ale ważne że już się ładnie wszystko goi !
Daffi, malutka_mycha, Paula 90, Tysia89, Misiabella, espoir, Kiwona, Sansivieria lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
malutka_mycha wrote:Wzmożoną ilość kup może też żeby zwiastowac? I do tego luźne? Bo albo to albo cholera też jakiegoś wirusa mamy.
Mam nadzieje ze Ninka na zęby ma te wszystkie rewolucje. -
Daffi wrote:Luzniejsze kupki moga byc ale zalezy tez ile ich macie i jak duze sa. Chyba powyzej 5 mowi sie juz o biegunce.
Mam nadzieje ze Ninka na zęby ma te wszystkie rewolucje. -
malutka_mycha wrote:Na razie jedna luzniejsza a ogółem 2. Wczoraj chyba 4 normalne. A normalnie robi jedna dziennie więc dało mi to do myślenia.
Młoda ma lekka ulge z biegunka ale wymiotuje ciagle i doszla gorączka wiec organizm walczy. -
Malutka mycha, obstawiam, ze Nince ida zeby. U nas maly buczy, budzi sie z placzem i wali wodniste zielone kupy. Wczoraj udalo mi sie zlokalizowac cos ostrego na dziasle a potem nawet zobaczyc biala kreske.
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
Misiabella wrote:Daffi wspulczuje. Pamietam jakw ciazy z corkaw szpitalu lezalas i bidulka sie meczyla, oby tym razem bylo cos lzejszego i szybko minal ten wirus.
Jeszcze tak nie bylo by tak czesto wymiotowala. Nawet przy rota w wieku 5 lat. Jak częstotliwośc sie nie zmieni podjedziemy na sor bo wymiotuję po wszystkim nawet wodzie. Dalam jej leki ale chwila i zwrócone.