Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJestem ruda!!!
Kasztanowa znaczy. Jak kasztanka ihaaaa
I od razu humor lepszy
Ignas śpi, mąż poszedł grać w pilke. Rano był z młodym na pół godziny. W spokoju sobie posprzątałam, odpoczęłam psychicznie.
30 minut ciszy (zakłóconej jedynie Whitney Houston na cały regulator 😂) i zmiana koloru włosów a życie jakby piękniejsze ♥️
Edit: wrzucam na fejsa cobyście mnie nie pomyliły z inną kasztanka albo blondynka 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2019, 15:07
Fasolka77, espoir lubią tę wiadomość
-
stresant wrote:Fasolka a gdzie bedziesz robic implanta? Masz juz jakis fajny gabinet upatrzony? Bo ja potrzebuje 2 wstawic i tylko czekam az skoncze karmic ale zupelnie nie wiem gdzie isc...
W Tomaszowie mazowieckim jest Koszuta dental...byłam już na konsultacji, koszt ok 3 tys. Na razie zrobili mi tomografię żeby zobaczyć czy się da.. i da się ale muszę pobrać przed zabiegiem antybiotykistresant lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
stresant wrote:Aha Fasolka a dajesz bambibo pieluchy?
Ze z pupa juz lepiej ?
Pozdrowienia dla chorowitkow
U nas zielony kupa po 10 na dobe byly przez 3 tyg. Z dnia na dzien przeszlo niczego nie podawalam nie zmienialam....teraz 2 jajecznice na dobe
Tak, używam bambiboo i myje pupę wodąstresant lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Hej dziewczyny,
jestem Kwietniówką tak jak Wy i podczytuję Was od czasu do czasu. Z racji posiadania trójki dzieci nie miałam możliwości być na bieżąco a tym bardziej udzielania się na forum. Jednak jak dziś zajrzałam, to miód na moje serce spłynął widząc wasze zmagania i wiedząc, że nie jestem z tym odosobniona. Mimo posiadania starszej dwójki nadal mam takie same wątpliwości i przejścia z Małą - zęby, marudzenie nocne, odparzenia i katarki...
Będzie mi bardzo miło, jeśli przyjmiecie mnie do siebie -
Tunia, Stresant, kochane bardzo Was zapraszam na fb i koniec kropka!!
Ja nie mam czasu na razie na siedzenie tutaj. Tam jakoś łatwiej być na bieżąco. U mnie wszystko dobrze.
Za szybko to leci wszystko 😘😘Tunia76, Daffi, Fasolka77, stresant, espoir, Kiwona, Syska2202 lubią tę wiadomość
-
Mama019 wrote:Tunia, Stresant, kochane bardzo Was zapraszam na fb i koniec kropka!!
Ja nie mam czasu na razie na siedzenie tutaj. Tam jakoś łatwiej być na bieżąco. U mnie wszystko dobrze.
Za szybko to leci wszystko 😘😘 -
Adani wrote:Uuuu, aż mi się mokro na głowie zrobiło...
Mimo wszystko liczę na to, że nie za późno dołączyłam i będę miała tu z kimś zamienić parę słów. -
Myślę, że doskonale wiesz co mam na myśli
Tak jak napisałam mam córę z kwietnia, która zapowiadała się na maj, jednak postanowiła nie czekać tak długo - urodziła się w 37 tyg. Stąd nie byłam pewna czy się udzielać w czasie ciąży wśród Was, bo termin miałam majowy. A po porodzie nastąpił istny rollercoaster, który w miarę opanowałam dopiero teraz:) martwiłam się właśnie, że moja Mała jeszcze nie raczkuje w przeciwieństwie do swojego rodzeństwa które było całkiem mobilne w jej wieku, ale czytam tu u Was, że nie tylko ona.
Mamy też za sobą kilka ostatnich nocy pełne wrażeń, marudzenie i płacz, mąż zaczął podejrzewać opętanie, ale to tylko "na szczęście" ząbki. -
Nie do końca wiem o co chodzi ale nie bede sie domyślać.
W kazdym badz razie dzieciaczki maja jeszcze czas na raczkowanie. Jeszcze nie ma sie co martwic. Każde dziecko inaczej ale jak juz masz dwoje dzieci to domyślam sie ze nie jest latwo nie porownywac.
U nas rozwój fizyczny idzie jak burza ale maly np jest mega do tylu z rozszerzaniem diety. Wybredny na maxa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2019, 19:30
-
Paula 90 wrote:Na pocieszenie:
Ignas usnął o 19, wstał o 22 na cycka i potem nie przespał więcej niż 20 minut ciurkiem. Non stop pobudki. Zasnął o 4:30 i właśnie wstał.
Idę sobie skonstruować kroplówkę z kofeiną. Albo coś...
A Mlody wyspany i rozdaje uśmiechy i buziaki. Ma szczęście że jest taki słodki ♥️stresant, malutka_mycha, Paula 90 lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧