Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula 90 wrote:Fasolka - mnie tak czasem boli jak Młody kopnie przy przebieraniu, wyspie się na brzuchu albo gdzieś uderze. Jak nie zrobi się gulka ani czerwone to obserwuj.
Możesz wziąć Ibuprom zapobiegawczo, żeby się stan zapalny nie rozwinął. No i żeby uśmierzyć ból.
No ja też na to stawiam ale wolę zapytać bo nigdy nie miałam zapalenia cycka i nie wiem jak to boli a wolałabym uniknąć ....siedzę w kapuście...fujFasolka77
-
Daffi wrote:Oj nie wiem czy tak czekasz. U nas Filip odkryl na półce pod tv dekoder i ciagle nambgo zrzuca. I to strasznie namolnie. Mam. Szafke ze szklanymi drzwiami w ktora ciagle lapka uderza i wszystkie tacki na stol do talerzy czy podkladki na kubki mi wywala. Ogolnie robi swoje porzadki.
-
Daffi wrote:Skusilyscie mnie i podam jutro. Co zaryzykowac? Jajko czy jogurt? Dawała juz ktoras twarozek?
Bunio już 3 jaja wciął całe! Podałam z awokado i cytryną.
Jogurt na razie zjadł z tubki jogo- owocowej ale wczoraj kupiłam mu naturalny bio i dziś podam na śniadanie- drugie podejście bo miałam falstart z kaszką.... zwykle je po porannej drzemce a dziś dałam przed... i to był błądDaffi lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Paula 90 wrote:Fasolka - mnie tak czasem boli jak Młody kopnie przy przebieraniu, wyspie się na brzuchu albo gdzieś uderze. Jak nie zrobi się gulka ani czerwone to obserwuj.
Możesz wziąć Ibuprom zapobiegawczo, żeby się stan zapalny nie rozwinął. No i żeby uśmierzyć ból.
Paula a długo ten ból się utrzymuje u Ciebie?Fasolka77
-
Paula 90 wrote:Ignas dziś wstał o 7:30. Usnął o 19:30. Dwie pobudki. Wstałam przed Nim 😳
zazdro! U nas zasnął o 22, pobudki o 00:30 i 4:10 a potem to już przed 6 i wstał o 7:20... szkoda,że budzi się z płaczem i muszę natychmiast go pionizować... fajnie byłoby tak poleżeć jeszcze i się poprzytulać....Fasolka77
-
U Nas zasnął o 21.40.Potem pobudka o 1.40 a potem od 7 i smoka dawałam do 8 i w takim połsnie do tej 8. nie chciał jeść jeszcze więc leżelismy do 9.30 Jeszcze😉
jak On wstał na jedzonko o 1.40 to ja się położyłam doslownie 15 min wczesniej😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2019, 10:18
-
nick nieaktualnyU nas pobudka z płaczem wydarzyła się może kilka razy od urodzenia. Ignas się budzi zwykle z uśmiechem. Rano zawsze się bawimy, tulimy, miziamy, cycamy. Uwielbiam ten czas tylko dla nas ♥️
Ja gotuję raczej tak żeby Ignaś zjadł a my przy okazji. Dziś będzie królikz ziemniaczkami. Chyba że nie da mi się moje dziecko odłożyć bo właśnie usnął mi na rękach.
-
stresant wrote:Fasolka kazdy inaczej odczuwa bol...mnie zapalenie bolalo jak dotylalam...potem to tak bardzo ze dziecka na rece nie moglam zabrac bo jak dotknal to bolalo ....oby to jie bylo zapalenie
-
My po szczepieniu. Filip zwolnil tempo z waga. Mam nadzieje ze nic sie zlego nie dzieje. Pediatra uspokajala ze on raczkuje i duzo teraz ruchu ma. Przybral raptem 300g i wazy 8700 od 4 pazdziernika. Mamy skierowanie na kontrolna morfologie. Wzrostu 75cm i glowka obwód 45cm. W styczniu mamy meningokoki bexero i pozniej typ c.
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
stresant wrote:Fasolka kazdy inaczej odczuwa bol...mnie zapalenie bolalo jak dotylalam...potem to tak bardzo ze dziecka na rece nie moglam zabrac bo jak dotknal to bolalo ....oby to jie bylo zapalenie
Kupiłam ibuprofen na wszelki wypadekFasolka77