Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:Eeee Paula myślałam ,że Igs już sam blw na maxa odstawia 😁...żartuje 😁
Staram się mu dawać maksymalnie dużo do raczej, ale dbam też o swoje interesy 😊 nie dam mu czegoś co mnie potem będzie kosztować godzinę sprzątania -
Dziewczyny ratunku! Co na zatrzymanie kaszlu na noc dla mnie??? Od ponad godz walcze z takim napadem ze juz mnie wszystko boli. Przenioslam Julke do M i spia z Filipem ja ucieklam do drugiego pokoju żeby nie budzic czasem malego.. M mowi że bedzie wstawal i karmil. Mnie juz glowa boli i gardlo zdarlam taki kaszel mnie meczy..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2019, 00:48
-
Daffi wrote:Dziewczyny ratunku! Co na zatrzymanie kaszlu na noc dla mnie??? Od ponad godz walcze z takim napadem ze juz mnie wszystko boli. Przenioslam Julke do M i spia z Filipem ja ucieklam do drugiego pokoju żeby nie budzic czasem malego.. M mowi że bedzie wstawal i karmil. Mnie juz glowa boli i gardlo zdarlam taki kaszel mnie meczy..
Ja muszę iść z kaszlem, ale Juliana do lekarza
-
Tysia89 wrote:A Filip ile razy w ciągu nocy je ? Mam nadzieję, że kaszel przeszedł. Moge tylko powiedzieć, że mi Mucosolvan nie pomógł
Ja muszę iść z kaszlem, ale Juliana do lekarza
Ja ide z Filipkiem dzis na 8.20. Jeśli ja sie tak pochorowalam to boje sie ze i on też a ja mu w gardlo nie zajrze by ocenic czy czerwone czy nie. Oby u niego byl tylko katar. -
Juz po lekarzu. Filipek ma tylko katarek na szczescie i to taki ze pani doktor mowila by nie dawac kropli do nosa tylko wode morska chyba ze go wyraznie przytka to wtedy podac. Inhalacje z marimeru mogę dalej kontynuować i na wzmocnienie mam dac BLF. Aha.. Jako ze dalej nie chce jesc warzyw i obiadow mamy podawac żelazo..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2019, 08:52
-
Tunia76 wrote:Mi na kaszel pomagał acodin.
Mi lekarka odroczyla szczepienie jak ja bylam chora bo mowila ze nie wiemy czy dziecko nie chwyci i szkoda zeby szczepionka nie przyjęła się jak nalezy.
Dzis tez pytala kiedy mamy szczepienie ale my dopiero w styczniu.Tunia76 lubi tę wiadomość
-
Daffi wrote:Dziewczyny ratunku! Co na zatrzymanie kaszlu na noc dla mnie??? Od ponad godz walcze z takim napadem ze juz mnie wszystko boli. Przenioslam Julke do M i spia z Filipem ja ucieklam do drugiego pokoju żeby nie budzic czasem malego.. M mowi że bedzie wstawal i karmil. Mnie juz glowa boli i gardlo zdarlam taki kaszel mnie meczy..
Jezu zazdroszczę, że M. Wstaje i karmi....u nas tej nocy co pół godziny płacz.... jestem nieprzytomna...
A na kaszel polecam ThiocodinDaffi lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Daffi wrote:Oooo tunia dziekuje. Mam w tabletkach!!
Mi lekarka odroczyla szczepienie jak ja bylam chora bo mowila ze nie wiemy czy dziecko nie chwyci i szkoda zeby szczepionka nie przyjęła się jak nalezy.
Dzis tez pytala kiedy mamy szczepienie ale my dopiero w styczniu.
O masz...to my pewnie też sobie damy spokój skoro ja miałam/ mam jelitowke...Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Acodin jest bezwzględnie przeciwwskany przy karmieniu piersią - tak na wszelki wypadek piszę
Przenika do mleka i uzależnia -
Tunia ja bym szczepila
2 tyg. Milam chore zatoki katar wychodzil oczami smarkalam kichalam na malego dychalam calymi dniami i sie nie zarazil....w domu dzieci ciagle z katarem....maly przed szczepienim 2 razy kichnal na lekarke a i tak zaszczepilaTunia76 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas maly tego bebilonu jednak nie tolerowal. Zjadl raptem 3 opakowania i przybral raptem 300g w 6tyg. Te kupy zielone nie były bez powodu. Powrot do hippa okazal sie znow sukcesem. Maly zjada go znow chetnie do tego wskoczyl na etap 150ml wody, i ostatnio wazony 15.listopada mial 8700 a dzis po 2.5tyg przybral 400g i waga pokazala 9100g.
Fasolka77, Sansivieria, Misiabella lubią tę wiadomość