Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dafi super ze wszystko ok
Mycha gratki dla Ninki widzialam na fejsie dzielna ksiezniczka
Franio zaczyna pelzac...odpycha sie rekami i zasuwa do tylu...o zgrozo musze zaczac myc podlogi...bo Franio jak mopzamiata wszystko
Ja pieke 6 rodzajow ciasteczek zobaczymy w tym roku jak mi z dzieckiem pojdzieMisiabella, Fasolka77, Daffi lubią tę wiadomość
-
Test bialego body prawdę Ci powie
A ja mam tutaj problem z malym, refluks jakby nasilil sie. Malo je mleka i produktow stalych, musze go dlugo nosic do odbicia. Brawo Ninka
Maly staje czesciej do czworakow, a tak to bardzo szybko pełza. Je w foteliku z oparciem takim pochylonym, bo jeszcze sam nie siada, ale wczoraj, podniosl sie do pozycji siedzacej sila miesni, to nieten prawidlowy sposob, ze z czworakow na bok pupki, ale i on sie cieszyl i ja. 16 grudnia ide znow do tamtego lekarza od chorob metabolizmu, by mi powiedzial co to za badania genetyczne, o ktorych mowilam i gdzie je mozna zrobic.
stresant lubi tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:Stresant najgorzej z białym body! 😂
Do tego musielismy podnies temperature na piecu bo w calym domu kafelki ...nam nie przeszkadzalo ze zimne ale jak Franio tak lezy calym cialem to nieciekawie.....wiec teraz podloga ciepla a ja okna otwieram bo w domu saunajuz zeby chodzil
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
stresant wrote:Dafi super ze wszystko ok
Mycha gratki dla Ninki widzialam na fejsie dzielna ksiezniczka
Franio zaczyna pelzac...odpycha sie rekami i zasuwa do tylu...o zgrozo musze zaczac myc podlogi...bo Franio jak mopzamiata wszystko
Ja pieke 6 rodzajow ciasteczek zobaczymy w tym roku jak mi z dzieckiem pojdzie
Stesant ... u nas mopa nie trzeba bo Bunio najpierw mocno ślini a potem szoruje...
kapie mu z buzi hektolitrami! muszę go często przebierać a i tak wygląda jak brudasstresant, malutka_mycha lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
stresant wrote:Ej no u mnie vanisz ciagle stoi na umywalce
Do tego musielismy podnies temperature na piecu bo w calym domu kafelki ...nam nie przeszkadzalo ze zimne ale jak Franio tak lezy calym cialem to nieciekawie.....wiec teraz podloga ciepla a ja okna otwieram bo w domu saunajuz zeby chodzil
u mnie mydełko odplamiacz
ja jak się położę z małym na podłodze to jednak ciągnie.. dlatego lata w grubych rajtkachFasolka77
-
stresant wrote:Fasolka a zebow jak nim tak ni ma....chlopak od malego pomaga mamie w porzadkach
u nas tyż ni ma! ani jednej sztuki! w sumie to dobrze dla moich cycków.. oby tylko wszystkie na raz nie wylazły.... ja się cieszę... ponoć im później wyjdą tym są trwalsze...Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:u nas tyż ni ma! ani jednej sztuki! w sumie to dobrze dla moich cycków.. oby tylko wszystkie na raz nie wylazły.... ja się cieszę... ponoć im później wyjdą tym są trwalsze...
Cyce nie poczuja roznicy czy sa zeby czy nie podczas picia....no chyba ze bedzie mial gryzace zapedy
Macie smoczek? Moj ja skonczyl 3 miesiace wywalil smoka i nie chce ...teraz mu na sile daje i 2 razy zasnal ze smokiem a dzis w nocy dalam cyca bo smoka nie chcial...popil 2 lyki..wyciaglam piers i dalam smoka ....nie zorientowal sie hahai ciagnal dobrych 10 minut...wyplul i spal
-
stresant wrote:Cyce nie poczuja roznicy czy sa zeby czy nie podczas picia....no chyba ze bedzie mial gryzace zapedy
Macie smoczek? Moj ja skonczyl 3 miesiace wywalil smoka i nie chce ...teraz mu na sile daje i 2 razy zasnal ze smokiem a dzis w nocy dalam cyca bo smoka nie chcial...popil 2 lyki..wyciaglam piers i dalam smoka ....nie zorientowal sie hahai ciagnal dobrych 10 minut...wyplul i spal
to samo! nawet wymieniłam miesiąc temu na te 6+ bo myslałam, że może rozmiar nie pasi ale nie ssie... nie i już... ale to chyba dobrze, nie?Fasolka77
-
malutka_mycha wrote:Daffi a dlaczego byliście u okulisty?
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
... a tak wogole - na fb jestem na takiej grupie “Mama w UK” i jak czasem widze co dziewczyny tam pisza to az dostaje gesiej skorki.
Przyklad z dzisiaj: jedna dziewczyna pisze, ze jej dziecko jest chore i nie chce nic jesc. Martwi sie zeby sie nie odwodnilo bo nie chce pic nawet wody i pyta czy moze czyms poslodzic wode zeby chetniej pilo.
Jedna z odpowiedzi brzmi tak: “mozesz mu dac cukru do wody. Moj synek ma miesiac i dodaje mu cukru do herbatki”
Szok.
Dziecko. 1 MIESIAC. Cukier. Herbata...
Sama specem nie jestem, ale ludzie!🤦♀️
-
Daffi możesz się poczuć naprawdę wyjątkowa! Jedyna taka w Europie!! 🤩 powodzenia w dalszych negocjacjach!
Kasia też nie raczkuje, kręci się na macie wokół siebie, mocno podpiera, ale daleko Jej do raczkowania. Siedzi podtrzymywana np na kolanach, sama się jeszcze nie utrzymuje.
Ale dziś miałam niesamowitą noc! Zaczyna się jak wstęp do romansu... oj nic z tych rzeczy... ja spałam i Kasia spala nieprzerwanie 7 godzin!! Ło panie...Tak się da??? Kilka miesięcy temu nam się tak zdarzało a tu tak nagle, zęby wychodzą i tyle spania bez pedicetamolu?? No naprawdę niesamowite! Wiem że wiele z Was ma tak co noc a ja się ekscytuje jak małolata😉Daffi, malutka_mycha lubią tę wiadomość