Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
U Nas nocka tez do dupy...
Mały co chwilę się kręcił i popłakiwał i zanim się położyłam wzięliśmy Go do łóżka Naszego koło 2 i razem spaliśmy ale i tak co chwilę smoczek...
U nas to przez dwójki dolne bo idą...
A tak to czekam na córkę i do miasta jedziemy.Zaraz mikołajki a ja żadnych drobiazgów nie mam dla dzieci.
Jadę się rozejrzeć co jest fajnego😉 -
MamaAga85 wrote:Daffi u mnie na kaszel typowo krtaniowy tylko Thiocodin dawał radę. Polecam jak ktoś nie ma alergii i nie jest uzależniony😉
-
Daffi, kiedys Michalek bral BLF, sama mu zapodoawalam, bo dobre rzeczy slyszalam o tym preparacie. Fajnie ze Filip tak przybral. Moj Jeremi wazyl tez 8700 w tym samym czasie, a teraz niestety nie wazy nawer 9 kg, po tych 2,5 tygodnia. Kiepsko mleko pije, bo mu podchodzi i pali w przelyk. Warzyw, kasz i obiadkow wieke nie zjada, a w polowie jedzenia musze go odbic by zjadl lacznie jakies 60 g.
-
Dzieci często miewaja etapy. Przerabialam to z Julka i z Filipkiem tez. Bywa czas jedzenia mleka w ogromnych ilosciach a jest czas ze nie chca za wiele. Julka w wieku Filipa miala moment ze robilam jej 2 kaszki w 2 butelkach i konczyla jedną i dostawala drugą. Ale Filip widze wzbija na wyżyny. Wczoraj jadl mi porcje nawet po 180ml mleka.. Tylko one wciąż są co 3 godz. Poza deserem i w miedzy czasie chrupkami czy waflami ryzowymi w diecie jest tylko mleko. Ale chyba jeszcze ma prawo tak być. Pediatra sie nas jak zwykle czepiala ale nie chce mi sie jej brutalnie mówić że czas sie doksztalcic bo to co ona się uczyła przeminelo z wiatrem i teraz nieco inaczej sie zywi maluchy. Wg niej to ja juz 4 miesięcznemu Filipowi mialam dawac warzywa i zupki.
Misiabella lubi tę wiadomość
-
Jestem unikatem dzis sie dowiedziałam. Jako ze walcze z tymi okularami wklejam wam fragment wiadomosci jaka uzyskalam dzis.
Cyt.
Informujemy, że reakcja Pani skóry jest jedynym znanym nam przypadkiem na terenie Europy, który miał miejsce z opisywanym modelem.
No i chyba cel osiągnięty poniewaz
.
Cyt. Rozumiemy Pani stanowisko, postaramy się podejść do tej sprawy indywidualnie i oczywiście wyjść naprzeciw Pani oczekiwaniom.
-
Daffi wrote:Jestem unikatem dzis sie dowiedziałam. Jako ze walcze z tymi okularami wklejam wam fragment wiadomosci jaka uzyskalam dzis.
Cyt.
Informujemy, że reakcja Pani skóry jest jedynym znanym nam przypadkiem na terenie Europy, który miał miejsce z opisywanym modelem.
No i chyba cel osiągnięty poniewaz
.
Cyt. Rozumiemy Pani stanowisko, postaramy się podejść do tej sprawy indywidualnie i oczywiście wyjść naprzeciw Pani oczekiwaniom.
Ja właśnie skończyłam pieczenie piernikówjutro bede ozdabiać. Inaczej to sobie wyobrazalam z dzieckiem
) ale moze za kilka lat będzie brał czynny udział 🤪
-
Dlatego ja w tym roku nie pieke
Daffi fajnie że jest jakaś reakcja, jednak warto walczyć o swoje
A Nina dziś usiadła!!!! Pierwszy raz dodam, żeby mój entuzjazm był zrozumiałyLili90, MamaAga85, Daffi, Tunia76, Misiabella, Fasolka77, Sansivieria lubią tę wiadomość
-
Tysia89 wrote:Ta informacja o tym, że jesteś jedynym znanym przypadkiem taka trochę niepotrzebna,co to wnosi do sprawy. Może nikt tego nie zgłaszał, albo właśnie malował bezbarwnym lakierem... A przypomnij jakie masz oczekiwania ? Oby się przychylili do nich
Ja właśnie skończyłam pieczenie piernikówjutro bede ozdabiać. Inaczej to sobie wyobrazalam z dzieckiem
) ale moze za kilka lat będzie brał czynny udział 🤪
Co do pierniczkow zazdro!! Nigdy nie pieklam i nawet nie chcr mi sie za to zabierac.
Za to dziecko aniola mialam dzis.. Az nie wierze. -
malutka_mycha wrote:Dlatego ja w tym roku nie pieke
Daffi fajnie że jest jakaś reakcja, jednak warto walczyć o swoje
A Nina dziś usiadła!!!! Pierwszy raz dodam, żeby mój entuzjazm był zrozumiałymalutka_mycha lubi tę wiadomość
-
Jestesmy po okuliscie. Fifi dzielnie zniosl zakrapianie oczu i samo badanie tak go interesowało ze nawet głową nie drgnal. Smialiamy sie czy to na pewno nasz Filip. Nie ma zeza i oczka są zdrowe
malutka_mycha, Fasolka77, Tunia76 lubią tę wiadomość