Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lolka30 wrote:Kurde wylogowalo mnie i nie miałam czasu odzyskać hasła więc tylko was czytałam ostatnio 🤦♀️.
Strsant jeśli to podrażnienie jest też na powiekach to polecam ten krem https://www.ceneo.pl/37163653.
On jest bezpieczny na powieki ale możesz go zastosować na wszystkie podrażnienia. A sztyft z mustelli możesz używać też do ust, chyba że pomadke dla kogo innego potrzebujesz 😉.
Ja kupiłam na spróbowania kaszke caprima, ale mi tak śmierdziala że ją wrzuciłam. A Filip też niezbyt chętnie jadł. Wogole te kaszki bez gotowania maja dla mnie dziwny zapach. Wolę te z helpy.
U nas choinka żywa stoi od niedzieli. Kupiliśmy mniejsza i postawiliśmy na stoliku. Jest w doniczce i chcemy ja później posadzić na działce. Podczas ubierania choinki Filip zaczął pelzac😯. Zmotywowaly go te wszystkie kartony, bombki i swiecidelka. Dziś był już w miskach kotów 🤦♀️.
Jezu Lolka ja kupiłam Helpy kaszkę i leży... sama bym tego nie tknęła.... fujka... kupiłam 5 zbóż plus te czary mary łyzki smaku czy jakoś tak... bleeeeeFasolka77
-
dziewczyny KP i nie tylko
- czy wy dokarmiacie sztucznym mlekiem maluchy?
Moja juz w zasadzie tylko rano i wieczorem/w nocy jest przy piersi, w dzien glownie zeby sie przytulic albo popic troszke.
No i wlasnie nie wiem czy powinnam dawac jej mleko sztuczne? Bo dzieciaczki musza pic mleko przeciez, nie za malo dostaje ode mnie?
Jak to jest?
-
Bubek wrote:dziewczyny KP i nie tylko
- czy wy dokarmiacie sztucznym mlekiem maluchy?
Moja juz w zasadzie tylko rano i wieczorem/w nocy jest przy piersi, w dzien glownie zeby sie przytulic albo popic troszke.
No i wlasnie nie wiem czy powinnam dawac jej mleko sztuczne? Bo dzieciaczki musza pic mleko przeciez, nie za malo dostaje ode mnie?
Jak to jest?
ja daję tylko w kaszkach mm.... albo kaszki mleczne a jak bezmleczna to robię na mm a tak to cyc all day&night longBubek lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:ale to huczy strasznie....
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Pojechalam do ojczyzny po mustele wydalam 5stow a musteli nie mam...Cieszyn to nie metropolia ale ze w 4 aptekach sztyftu nie mieli....dokupilam reszte prezentow i swieta z glowy
Kupilam gryzak malpke z mombeli...myslicie ze chce..nawet sie nie popatrzyl zaraz wyrzucil
-
stresant wrote:Pojechalam do ojczyzny po mustele wydalam 5stow a musteli nie mam...Cieszyn to nie metropolia ale ze w 4 aptekach sztyftu nie mieli....dokupilam reszte prezentow i swieta z glowy
Kupilam gryzak malpke z mombeli...myslicie ze chce..nawet sie nie popatrzyl zaraz wyrzucil
Stresant jak chcesz to ja Ci mogę wysłać
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:Stresant jak chcesz to ja Ci mogę wysłać
a ja pol swiata objezdzilam za chwile jade po starszakow to kupie...wychodzi 35zl w PL chyba by bylo taniej.
-
Fasolka77 wrote:Jezu Lolka ja kupiłam Helpy kaszkę i leży... sama bym tego nie tknęła.... fujka... kupiłam 5 zbóż plus te czary mary łyzki smaku czy jakoś tak... bleeeeeStarania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
nick nieaktualnyDaffi wrote:Ja pierdziele znalazlam na lozku pazur psa.. Musiala sie chyba zaplatac bo wyrwala sobie. Nie wiem co robic..
Jakby bardzo mocno krwawiła to trzeba do weta szyć. Ale jak to tylko pazur to nic jej nie będzie.
Moja Stella sobie czasem obgryza 🙄 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoje dziecko się popsuło jeszcze bardziej.
Bawi się z tatą i jest ok. A tylko ja się pojawię w pokoju albo się odezwę to patrzy na mnie i jęczy żeby go wziąć na ręce.
Byłam na zakupach (kupiłam w lumpie sweter z prawdziwego kaszmiru 😍 sobie) i mąż mówi że Młody był jak Aniołek. A tylko weszłam do domu to jazda.
Kiedyś czytałam że to normalne że dzieci przy opiekunie który jest przez większość czasu z nimi są o wiele mniej "grzeczne". Ale że to aż tak widać to nie wiedziałam 🙄
Espoir - u nas też szumis przy większości drzemek i cała noc. Ja nie wiem czy sama bym teraz usnęła bez szumu 😂