Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Macie moze takie wibracje w dole brzucha? Jakby drganie powieki, ale w podbrzyszu?
Podobno to moze byc od niedoboru magnezu, bo nerwy tam wariuja przy wiezadlach.Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
Start II procedury? -
nick nieaktualny
-
Karollinax26 wrote:Czy tylko ja jeszcze nie czuję ruchów ?
Tydzień temu poczułam lekkie muśnięcia, wczoraj chyba też, ale to tak ciężko mi na 100% stwierdzić że to to dopóki nie będzie regularnie.
29.03.2019 [39+2] Zosia 2580g, 52cm, 10pkt, SN -
AniaKJ wrote:kobietki o co chodziło z tym rozpieraniem w pochwie? Coś takiego mam od rana, dodatkowo rozchodzi mi się ból na pachwiny i okresowo , jedno udo z tyłu.
-
Cześć Kobitki
Ja też nie czuję ruchów. Albo inaczej, czuję je wszędzie - szczególnie tam, gdzie macica nie sięga, np. pod żebrami itd Macica mi się stawia czasami tak, że mogę ją odrysować - sięga może 2-3 cm ponad kość łonową. Więc jeśli czuję ruchy koło pępka, to wiem, że to nie maluch Ale nie przejmuję się tym. Lekarz powiedział, że mogę poczuć koło 20 tc i tego się trzymam.
No właśnie, dalej mam twardnienia i stawiania macicy. Jest dzień, że nie mam w ogóle, a jest taki, że mam 5 razy po kilka minut, również w nocy czy na leżąco. Czasem z bólem okresowym, czasem bez. Wpierniczam nospę, magnez, wróciłam do Luteiny. Takie chyba faktycznie uroki chudzielców, co Lili i Karolinka mogą potwierdzić Przynajmniej tak mi lekarz powiedział.
Pytanie mam do Dziewczyn, które jeszcze bawią się detektorem - gdzie łapiecie tętno dzidzi?? Chodzi mi o to, ile mniej więcej centymetrów nad spojeniem łonowym? Na środku czy z boku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2018, 13:05
-
U mnie żadnych wycieków, ruchy czasami delikatne czuje. Za to wlazlo mi coś w plecy tak, że chodzić ciężko. W odcinku ledzwiowym po lewej stronie, promieniuje mi ból aż na cały lewy posladek. Byliśmy w Tesco bo syn potrzebuje trampki na wf, myślałam że do auta nie dojdę. Ludzi sporo, więc poczlapalam w stronę kasy pierwszeństwa, odczekałam aż kasjerka skończy coś tam robić, nawet na mnie nie zerkala. Po jakichś 5 minutach pytamy, czy może nas pani skasować a ona ze tak, za chwilę. Czekamy dalej, po czym pani mówi że ona nie ma wagi i produktów na wagę i tak nam nie skasuje. No na ajmsory, ale po kiego grzyba oni robią takie rzeczy? Ech potem facet nam prawie pod maskę wjechał z innego pasa, ledwo ominelismy barana, do tego ta pogoda i mój kaszel, dramat. Kupiłam sobie jakieś tabletki do ssania dla ciężarnych, trochę mi ulzyly. Są na bazie malin, propolisu i miodu.
No ale potem to już olalismy wszystko i pojechaliśmy na obiad do restauracji, co wszystkim nam poprawiło humor skutecznie teraz już w domku, leżę w łóżku z gorącą herbata i wcina ciasto, które wczoraj upieklam -
Paula 90 wrote:Lolka - ja tez zwiekszam magnez troszkę. Skonsultuje to z lekarzem potem.
Chyba dzisiaj z łóżka nie wyjdę. Do dupy sie czuje
Wiewióreczko jak przyłożę sobie dłoń w poprzek podbrzusza od spojenia łonowego to powyżej dłoni mniej więcej łapię tętno. Czasem jest na środku czasem bardziej z prawej strony, zależy jak się ułoży lokator .martusiawp lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
Start II procedury? -
Jutro mam wizytę, to może mnie uspokoi. Ja od miesiaca siedze/leżę w domu przez bóle brzucha, biorę buscopan, ponoć bezpieczniejszy od nospy, no i magnez i duphaston, ale jak kolejne bóle mi dochodzą to zaczynam znów sie stresować, mimo że już miałam poczucie że ogarnęłam się, bo poprzednia ciąża też z wiecznie stawiającą się macicą.
-
nick nieaktualny
-
Kochane ja w pierwszej ciąży poczułam w 20 tyg
To nie żaden wyścig! Grunt że maleństwa są zdrowe i mają się dobrze
Dopeiero w 2 i 3 poczułam wczesniej.Kasiulka90 lubi tę wiadomość