Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula, widze ze dobrze sie czujesz w wystepowaniu w imieniu calej grupy. A tego tematu nie bede podejmowac nie ze wzgledu na Ciebie i ze za kazdym razem probujesz mnie obrazac, bo mam inne zdanie niz Ty, tylko dlatego, ze takie tematy, gdzie sa rozne opinie sa zarzewiem konfliktow, zamiast polem do dyskusji. Dziekuje za mile slowa Paula, bardzo to duzo mowi o Twojej kulturze osobistej. Przyznaje, ze tamta wypowiedz, do ktorej przyczepila sie Fasolka bylo za mocne w wyrazie, mimo ze nie mialam na mysli osob, ktore nie nosza maseczek. Tunia, jesli zakwalifikowalam Cie do osob ktore mie nosza maseczek, to przez to ze juz sie pogubilam, kto nosi a kto nie i to nie jest istotne, bo nie jest tak ze o tych osobach zle mysle. Jesli ktos soe poczul urazony, to przepraszam, bo nie bylo to moja intencja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2020, 10:53
-
Ja się teraz przyzwyczajam do dobrego - Nina zasypia o 8 i wstaje o 8 😍😍 dawno nie byłam tak wyspana. Oczywiście później ma już jedna drzemkę a nie dwie ale to akurat było do przewidzenia.
My w tym tygodniu mamy chyba najważniejsza wizytę dotychczas - specjalista z Olsztyna, zajmujacy się wadami twarz o-czaszki. Już sram ze strachu jakie rewelacje nam powiePaula_90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa Wam się nie pochwaliłam w ogóle.
Wczoraj (za namową Fasolki) odłożyłam Ignasia na noc do łóżeczka.
Była godzina 21.
O godzinie 21:55 już siedział i było "maaamaaaa" więc wróciliśmy do tulasow w dużym łóżku. Przyznam że ja też nie mogłam usnąć bez niego wtulonego 🤷
Ale postęp jest, prawie cała długa godzina we własnym łóżku 🙆😅Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIgnas mleko na noc przy usypianiu, raz do trzech razy w nocy i w dzień raz lub dwa razy. Do tego minimum jeden posiłek mleczny (jogurt, ser biały, serek homogenizowany albo mascarpone itp). Czasem (raz na parę dni) jeszcze kaszę zje, ale kończymy ostatnie opakowanie i już nie kupuję więcej.
-
Tunia76 wrote:Moja pije 2x240 i do tego kaszka z dodatkiem mleka, lub serek, lub jogurt.
Dawala ktoras kisiel dziecku? Ja sprobuje dac jestem ciekawa czy mlodemu podejdzie. Jula nie lubi.. mowi ze to gluty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2020, 12:38
-
nick nieaktualny
-
malutka_mycha wrote:Ja się teraz przyzwyczajam do dobrego - Nina zasypia o 8 i wstaje o 8 😍😍 dawno nie byłam tak wyspana. Oczywiście później ma już jedna drzemkę a nie dwie ale to akurat było do przewidzenia.
My w tym tygodniu mamy chyba najważniejsza wizytę dotychczas - specjalista z Olsztyna, zajmujacy się wadami twarz o-czaszki. Już sram ze strachu jakie rewelacje nam powie
Mycha trzymam kciuki za Ninę!! Daj znać! Kiedy ta wizyta?malutka_mycha lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Z tego co się orientuję to po roku dzieci powinny zjadać 500ml mleka lub produktów mlecznych dziennie.
Ja zrezygnowałam z MM. Rano wypija ok 200ml mleka krowiego. Na kolacje daje kaszkę też na mleku krowim. W ciągu dnia przeważnie zje jeszcze jakiś nabiał typu skyr, jogurt czy twarożek.
U nas idą czwórki chyba z każdej strony. Jest jazda. 🙈Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
malutka_mycha wrote:Właśnie dzwonili żeby odwołać, udało mi się przełożyć na przyszły piątek. Czekałam 9 miesięcy na prywatna wizytę a oni chcą odwołać.
Straszne to jest....ta cała służba zdrowia powinna być zrównana z ziemią...czemu chcieli odwołać?Fasolka77
-
Lolka30 wrote:Z tego co się orientuję to po roku dzieci powinny zjadać 500ml mleka lub produktów mlecznych dziennie.
Ja zrezygnowałam z MM. Rano wypija ok 200ml mleka krowiego. Na kolacje daje kaszkę też na mleku krowim. W ciągu dnia przeważnie zje jeszcze jakiś nabiał typu skyr, jogurt czy twarożek.
U nas idą czwórki chyba z każdej strony. Jest jazda. 🙈 -
Fasolka77 wrote:Lolka a jakie dajesz mleko? 3,2? Podgrzewasz? Uht czy z butelki?
Fasolka77 lubi tę wiadomość