Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasolka77 wrote:Oo przepraszam Misia ale z tego wpisu wynika właśnie że nazywasz ludzi nienoszacych maseczek debilami....to właśnie Ci, którzy nie chcą wlozyc wg Ciebie min wysiłku... Nie pogrążaj się proszę...
Bez odbioru już bo nie ma sensu tłoczyć piany a każdy ma prawo do własnego zdania -
Fasolka77 wrote:Ja nie narzekam, tym bardziej, że bałam się tego ząbkowania a tu sama nawet nie wiem kiedy te ząbki wychodza. I niech tak zostanie!
-
Fasolka77 wrote:Misia nie jest tak do końca..pozwolę sobie wtrącić się do dyskusji...zdaje sie, że to Ty pisałaś że jak ktoś nie nosi maseczki to debil... Dafii nie nosi...ja też już mało kiedy zakładam... uważam, że ta korona to trochę na wyrost napompowana afera, rozwalona gospodarka etc.... Ale sama nazwalas tych co mają inne zdanie debilami więc....
Na początku tylko myslalam ze korona to ściema i ze zwykłą grypę podpisują pod to.. teraz uważam ze cos jest na rzeczy.. ale nie oszukujmy sie.. ludzi z chorobami współistniejacymi i powikłania po grypie potrafia zabic.
Co do maseczek uważam ze skoro tak bardzo chronia to osoby ktore je noszą nie muszą sie martwić i bać osób ktore nie noszą. Sa przecież bezpieczne.
Wg mnie nie ma co tematu drążyć. Kazda z nas ma swoj rozum, wierzy w swoje poglady i nic i nikt tego nie zmieni. Szkoda czasu na rozwodzenie sie nad tymi sprawami. Lepiej spędzić milej czas.
Misiabella lubi tę wiadomość
-
Tunia76 wrote:Dzisiaj 4 kupy. Luźne, ale przynajmniej nie broń chemiczna.
Może to od mleka krowiego. Odstawiłam i zobaczę.
Zęby to nie wiem czy rosną, bo jak raz wsadziłam jej palec do buzi, to mnie prawie do krwi ugryzła.
Niestety lubi gryźć, dobrze że do żłobka nie idzie. -
Daffi tylko ochrona zwiazana z maseczkami polega w najwiekszym stopniu na tym ze osoby ktore nie wiedza ze sa chore, nie rozpylaja czasteczek slina na lewo i prawo i tylko kiedy wszyscy nosza maseczki ma to najwiekszy sens. Ale to jest prawda, kazdy ma swoj rozum i niech postepuje jak uwaza. Na pewno, nikogo kto nie chce nosic maseczek nie nazwalabym debilem, ani Ciebie, ani Tuni, ani Fasolki, ani innych dziewczyn, ktore lubie i szanuję. Obiecuje, ze juz ani slowo o maseczkach mi sie nie wymknie
Juz moja bitwe o „zdrowie i dobro” ludzkosci uwazam za przegrana i zamknieta
Niech sie dzieje wola nieba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2020, 23:14
-
Misiabella wrote:W takim razie nie zrozumialas. To ze ludzie nie chca wlozyc minimalnego wysilku to jedno i tak wlasnie uwazam, ale nie napisalam ze tych ludzi uwazam za debili. Debilami w tym tekscie okreslilam tylko jedna grupe - takich ktorzy wypisuja straszne rzeczy na internecie i wyjasnilam o kogo chodzi. Fasolka widze ze strasznie Ci zalezy, zeby wlozyc w moje usta, cos czego nie powiedzialam. Bez obaw nie zamierzam Cie dalej przekonywac, bo wyjasnilam to wystarczajaco dokladnie.
Właśnie Misia kręcisz ciągle, tłumaczysz się a w sumie nie wiem po co... Daj już żyć...Misiabella lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Misiabella wrote:Daffi tylko ochrona zwiazana z maseczkami polega w najwiekszym stopniu na tym ze osoby ktore nie wiedza ze sa chore, nie rozpylaja czasteczek slina na lewo i prawo i tylko kiedy wszyscy nosza maseczki ma to najwiekszy sens. Ale to jest prawda, kazdy ma swoj rozum i niech postepuje jak uwaza. Na pewno, nikogo kto nie chce nosic maseczek nie nazwalabym debilem, ani Ciebie, ani Tuni, ani Fasolki, ani innych dziewczyn, ktore lubie i szanuję. Obiecuje, ze juz ani slowo o maseczkach mi sie nie wymknie
AmenFasolka77
-
nick nieaktualnyMisia - ja nie wiem czy Ty to widzisz ale polowy twoich postów nikt nie czyta. Ja chyba byłam ostatnią która to robiła.
Skoro masz taką potrzebę dzielenia się swoimi poglądami (nie wiem czy wiesz ale dzielisz się poglądami a nie wiedzą) to załóż sobie bloga i tam wypisuj.
Przyznaje że dałam się wciągnąć w tą Twoją krucjatę ale nawet ja mam już dość.
Mnie do swoich poglądów nie przekonasz, reszta dziewczyn ma to w dupie.
Więc tracisz czas.
A omijanie Twoich postów to długie minuty scrollowania, które chętnie przeznaczyłbym na przeczytanie co u dzieci reszty forumowiczekFasolka77 lubi tę wiadomość
-
Ewidentnie uważam ze wszystkie powinnyśmy byc znów w ciąży.😂 Tak miło wspominam ten wspólny czas razem..
Na naszym suwaczku dzis trzy 1
1 rok, 1 miesiac 1 dzień 😁😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2020, 09:16
Paula_90, Fasolka77, Misiabella, malutka_mycha, Lolka30, Bubek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misiabella wrote:Daffi tylko ochrona zwiazana z maseczkami polega w najwiekszym stopniu na tym ze osoby ktore nie wiedza ze sa chore, nie rozpylaja czasteczek slina na lewo i prawo i tylko kiedy wszyscy nosza maseczki ma to najwiekszy sens. Ale to jest prawda, kazdy ma swoj rozum i niech postepuje jak uwaza. Na pewno, nikogo kto nie chce nosic maseczek nie nazwalabym debilem, ani Ciebie, ani Tuni, ani Fasolki, ani innych dziewczyn, ktore lubie i szanuję. Obiecuje, ze juz ani slowo o maseczkach mi sie nie wymknie
A ja ściągnęłam maseczkę w sobotę i to na pustej przestrzeni. A tak to zawsze nosiłam i to jeszcze z zapasem w torebce.
I nadal w torebce mam zapasową, gdyby nagle była potrzeba wejścia do sklepu.Misiabella lubi tę wiadomość
-
Koniec z tematem maseczek.
Też wolę czytać co tam u Was i Waszych dzieciaków.
Mój łobuz przechodzi samą siebie.
Wczoraj przeszła z krzesełka do karmienia na stół.
I to krzesełko nie było przysunięte do stołu, tylko stało obok.
Boże dobrze że jej pilnowałam. A nie raz zostawiałam ją w krzesełku i leciałam po chusteczki do sypialni. Niby kilka sekund, ale teraz wiem że to też za długo -
Paula_90 wrote:Moje dziecko dzisiaj wypowiedziało wojnę drzemce. Chciałam go uśpić i pójść zaraz na plac zabaw jak wstanie. A on nadal wojuje. Chyba się zbierzemy już i wrócimy jak się zmęczy 🙃
U Was też tak pięknie na dworze?
-
nick nieaktualny