X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • Misiabella Autorytet

Wysłany: 31 maja 2020, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety jesli chodzi o epidemie nie jest super i predko nie bedzie. Mam nadzieje, ze sie mocno mylę. Zobaczymy, co zycie przyniesie i wrocimy do dyskusji ;)

Nie wytrzyma człowiek mały, jak dorosły skamieniały
    relg3e5e8ajpipsb.png
  • Misiabella Autorytet

Wysłany: 31 maja 2020, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:
    Oo przepraszam Misia ale z tego wpisu wynika właśnie że nazywasz ludzi nienoszacych maseczek debilami....to właśnie Ci, którzy nie chcą wlozyc wg Ciebie min wysiłku... Nie pogrążaj się proszę...

Bez odbioru już bo nie ma sensu tłoczyć piany a każdy ma prawo do własnego zdania
    W takim razie nie zrozumialas. To ze ludzie nie chca wlozyc minimalnego wysilku to jedno i tak wlasnie uwazam, ale nie napisalam ze tych ludzi uwazam za debili. Debilami w tym tekscie okreslilam tylko jedna grupe - takich ktorzy wypisuja straszne rzeczy na internecie i wyjasnilam o kogo chodzi. Fasolka widze ze strasznie Ci zalezy, zeby wlozyc w moje usta, cos czego nie powiedzialam. Bez obaw nie zamierzam Cie dalej przekonywac, bo wyjasnilam to wystarczajaco dokladnie.

relg3e5e8ajpipsb.png
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 31 maja 2020, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:
    Ja nie narzekam, tym bardziej, że bałam się tego ząbkowania a tu sama nawet nie wiem kiedy te ząbki wychodza. I niech tak zostanie!
    Tylko sie cieszyć. My odczuwamy zabki.zawsze identycznie to u nas wyglada.. zanim sie nie przebije wstaje w nocy z płaczem. Jak juz przebije spimy do 7 czy nawet 9..

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 31 maja 2020, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:
    Misia nie jest tak do końca..pozwolę sobie wtrącić się do dyskusji...zdaje sie, że to Ty pisałaś że jak ktoś nie nosi maseczki to debil... Dafii nie nosi...ja też już mało kiedy zakładam... uważam, że ta korona to trochę na wyrost napompowana afera, rozwalona gospodarka etc.... Ale sama nazwalas tych co mają inne zdanie debilami więc....
    Ja z tą koroną nadal mam zdanie jak kiedys na początku 😂 znam juz 2 osoby ktore były chore.. kuzynka miala objawy, a maz kolezanki przeszedl bezobjawowo a zbadany byl dlatego ze w firmie gdzie pracuje na Bawarii wybuchło spore ognisko i zbadali 100% pracownikow.
    Na początku tylko myslalam ze korona to ściema i ze zwykłą grypę podpisują pod to.. teraz uważam ze cos jest na rzeczy.. ale nie oszukujmy sie.. ludzi z chorobami współistniejacymi i powikłania po grypie potrafia zabic.

Co do maseczek uważam ze skoro tak bardzo chronia to osoby ktore je noszą nie muszą sie martwić i bać osób ktore nie noszą. Sa przecież bezpieczne.
    Wg mnie nie ma co tematu drążyć. Kazda z nas ma swoj rozum, wierzy w swoje poglady i nic i nikt tego nie zmieni. Szkoda czasu na rozwodzenie sie nad tymi sprawami. Lepiej spędzić milej czas.

Misiabella lubi tę wiadomość

b2ujp2.png

• Daffi Autorytet

Wysłany: 31 maja 2020, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tunia76 wrote:
    Dzisiaj 4 kupy. Luźne, ale przynajmniej nie broń chemiczna.
    Może to od mleka krowiego. Odstawiłam i zobaczę.
    Zęby to nie wiem czy rosną, bo jak raz wsadziłam jej palec do buzi, to mnie prawie do krwi ugryzła.
    Niestety lubi gryźć, dobrze że do żłobka nie idzie.
    A moze kupy sa wynikiem zmiany w diecie.. jednak zmieniłaś mleko. U nas sa 2 porcje mleka na dobę i kupki sie ładnie unormowaly. Czesto sa 2.. obserwuj i jutro dla spokoju skorzystaj z teleporady.

b2ujp2.png

• stresant Autorytet

Wysłany: 31 maja 2020, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chce byc mama jak sie udala wizyta nad morzem? Macie zdjecia?

• Misiabella Autorytet

Wysłany: 31 maja 2020, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi tylko ochrona zwiazana z maseczkami polega w najwiekszym stopniu na tym ze osoby ktore nie wiedza ze sa chore, nie rozpylaja czasteczek slina na lewo i prawo i tylko kiedy wszyscy nosza maseczki ma to najwiekszy sens. Ale to jest prawda, kazdy ma swoj rozum i niech postepuje jak uwaza. Na pewno, nikogo kto nie chce nosic maseczek nie nazwalabym debilem, ani Ciebie, ani Tuni, ani Fasolki, ani innych dziewczyn, ktore lubie i szanuję. Obiecuje, ze juz ani slowo o maseczkach mi sie nie wymknie ;) Juz moja bitwe o „zdrowie i dobro” ludzkosci uwazam za przegrana i zamknieta ;) Niech sie dzieje wola nieba ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2020, 23:14

relg3e5e8ajpipsb.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2020, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiabella wrote:
    W takim razie nie zrozumialas. To ze ludzie nie chca wlozyc minimalnego wysilku to jedno i tak wlasnie uwazam, ale nie napisalam ze tych ludzi uwazam za debili. Debilami w tym tekscie okreslilam tylko jedna grupe - takich ktorzy wypisuja straszne rzeczy na internecie i wyjasnilam o kogo chodzi. Fasolka widze ze strasznie Ci zalezy, zeby wlozyc w moje usta, cos czego nie powiedzialam. Bez obaw nie zamierzam Cie dalej przekonywac, bo wyjasnilam to wystarczajaco dokladnie.

Właśnie Misia kręcisz ciągle, tłumaczysz się a w sumie nie wiem po co... Daj już żyć...

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2020, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiabella wrote:
    Daffi tylko ochrona zwiazana z maseczkami polega w najwiekszym stopniu na tym ze osoby ktore nie wiedza ze sa chore, nie rozpylaja czasteczek slina na lewo i prawo i tylko kiedy wszyscy nosza maseczki ma to najwiekszy sens. Ale to jest prawda, kazdy ma swoj rozum i niech postepuje jak uwaza. Na pewno, nikogo kto nie chce nosic maseczek nie nazwalabym debilem, ani Ciebie, ani Tuni, ani Fasolki, ani innych dziewczyn, ktore lubie i szanuję. Obiecuje, ze juz ani slowo o maseczkach mi sie nie wymknie ;) Juz moja bitwe o „zdrowie i dobro” ludzkosci uwazam za przegrana i zamknieta ;) Niech sie dzieje wola nieba ;)

Amen

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • Misiabella Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2020, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:
    Właśnie Misia kręcisz ciągle, tłumaczysz się a w sumie nie wiem po co... Daj już żyć...
    Żyj se :) A ja mam prawo odniesć sie do zarzutow, ktore uwazam za krzywdzace i nieprawdziwe.

relg3e5e8ajpipsb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2020, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia - ja nie wiem czy Ty to widzisz ale polowy twoich postów nikt nie czyta. Ja chyba byłam ostatnią która to robiła.
    Skoro masz taką potrzebę dzielenia się swoimi poglądami (nie wiem czy wiesz ale dzielisz się poglądami a nie wiedzą) to załóż sobie bloga i tam wypisuj.
    Przyznaje że dałam się wciągnąć w tą Twoją krucjatę ale nawet ja mam już dość.

Mnie do swoich poglądów nie przekonasz, reszta dziewczyn ma to w dupie.
    Więc tracisz czas.
    A omijanie Twoich postów to długie minuty scrollowania, które chętnie przeznaczyłbym na przeczytanie co u dzieci reszty forumowiczek

Fasolka77 lubi tę wiadomość

• Daffi Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2020, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewidentnie uważam ze wszystkie powinnyśmy byc znów w ciąży.😂 Tak miło wspominam ten wspólny czas razem..

Na naszym suwaczku dzis trzy 1 :)
    1 rok, 1 miesiac 1 dzień 😁😁

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2020, 09:16

Paula_90, Fasolka77, Misiabella, malutka_mycha, Lolka30, Bubek lubią tę wiadomość

b2ujp2.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2020, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko dzisiaj wypowiedziało wojnę drzemce. Chciałam go uśpić i pójść zaraz na plac zabaw jak wstanie. A on nadal wojuje. Chyba się zbierzemy już i wrócimy jak się zmęczy 🙃

U Was też tak pięknie na dworze?

• Tunia76 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2020, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiabella wrote:
    No i zostałam zaliczona do osób bez maski.
    A ja ściągnęłam maseczkę w sobotę i to na pustej przestrzeni. A tak to zawsze nosiłam i to jeszcze z zapasem w torebce.
    I nadal w torebce mam zapasową, gdyby nagle była potrzeba wejścia do sklepu.

zem3df9hh3tl9qot.png
  • Tunia76 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2020, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniec z tematem maseczek.
    Też wolę czytać co tam u Was i Waszych dzieciaków.
    Mój łobuz przechodzi samą siebie.
    Wczoraj przeszła z krzesełka do karmienia na stół.
    I to krzesełko nie było przysunięte do stołu, tylko stało obok.
    Boże dobrze że jej pilnowałam. A nie raz zostawiałam ją w krzesełku i leciałam po chusteczki do sypialni. Niby kilka sekund, ale teraz wiem że to też za długo

zem3df9hh3tl9qot.png
  • Tunia76 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2020, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:
    Ewidentnie uważam ze wszystkie powinnyśmy byc znów w ciąży.😂 Tak miło wspominam ten wspólny czas razem..

Na naszym suwaczku dzis trzy 1 :)
    1 rok, 1 miesiac 1 dzień 😁😁
    A u nas cztery jedynki 😀

Daffi lubi tę wiadomość

zem3df9hh3tl9qot.png
  • Tunia76 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2020, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_90 wrote:
    Moje dziecko dzisiaj wypowiedziało wojnę drzemce. Chciałam go uśpić i pójść zaraz na plac zabaw jak wstanie. A on nadal wojuje. Chyba się zbierzemy już i wrócimy jak się zmęczy 🙃

U Was też tak pięknie na dworze?
    I tak spał Ci za długo 😉

zem3df9hh3tl9qot.png
  • Tunia76 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2020, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile mleka, posiłków mlecznych powinny jeść nasze dzieciaki?

zem3df9hh3tl9qot.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2020, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tunia76 wrote:
    I tak spał Ci za długo 😉

😂😂😂
    Ale do dobrobytu to się człowiek przyzwyczai i potem ciężko 😁

Tunia76 lubi tę wiadomość

• Tunia76 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2020, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dziecka dzisiaj❤️❤️❤️❤️

Daffi, Paula_90 lubią tę wiadomość

zem3df9hh3tl9qot.png
‹‹ 4198 4199 4200 4201 4202 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ